Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aster. (törölt)

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lobsterizmus Emigrálj barátokkal! 2012.06.02 20:36:00
A magyar kormány olyan szemérmetlen lenézéssel tekint a fiatalokra, ami nemzetközileg is kirívó. Orbánt mélyen érinti, hogy le akarunk lépni, de nem miattunk, hanem a szüleink miatt. Csak nekem fordult fel a gyomrom?  Gondolkodtam, mi bajom vele. Úgy beszél, mint egy szülő. Nem…..
aster. (törölt) 2012.06.04 16:01:16
@valaki76: Hiába próbálod megmagyarázni, hogy milyen normális dolog kivinni a pénzt az országból, ez akkor is önzés! Az ilyen gondolkodás miatt van a gazdag magyar üzletemberek között is annyi offshore-ozó. Ahhoz, hogy egy család vagy egy nép megmaradjon, össze kell tartani! Legalább minimálisan. Ez nem romantika, ez a valóság.
aster. (törölt) 2012.06.04 16:45:16
@valaki76: "a jelenlegi rendszer nem "kapitalista", hanem szociális piacgazdaság."

bárcsak valóban az lenne...
"Él bennünk egy olyan vágy, mely arra ösztönöz, hogy igyekezzünk mindent megérteni, ehhez viszont nincs szükség tudásra. A feltételezés, hogy van isten, nagyszerű lehetőséget nyújt arra, hogy mindent tökéletesen megértsünk, anélkül, hogy mindent tökéletesen megismernénk." Sztrugackij: Stalker A…..
Nem, nem, kedves Compact Disco, az tavaly volt. Wolf Kati dalának lett volna esélye nyerni, ha ez a szánalom-fesztivál tényleg a dalokról szólna, nem pedig minden másról. 2011-ben buktunk meg azért, mert a magyarok nem népszerűek Európában. A 24. helyet megszerző együttes…..