Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezmegmi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új Nokia 3310 híre gyorsan körbejárta a világot. A nagy érdeklődésre való tekintettel várható volt, hogy gyorsan rámozdulnak a kínai gyártók és elkezdik gyártani a klónokat. Mivel relative drágán adják az eredeti Nokia 3310-et (itthon kb. 20000 forint) így árban könnyen alá tudnak ígérni.…..
ezmegmi 2017.10.11 14:56:26
www.vkworld.cc/download/5976f3d93875c
és már magyarul is tudni fog :)
ezmegmi 2017.10.11 15:07:01
@Kinai cuccok blog: kíváncsi vagyok, az enyémet még nem adták fel, így nem tudtam kipróbálni se :)
Naiv ügyfél belefutott az egyik legklasszikusabb számítástechnikai malőrbe, amikor a neki berendelt egyelten termék hibás, ezért aztán cserélni se tudják: Úgy döntöttem beszerzek egy tintasugaras nyomtatót. Választásom a HP Photosmart 5510-re esett, nem utolsó sorban azért,…..
 Hát gyerekek, úgy néz ki, nem szabadultok meg tőlem a következő évben sem a koliból! :P :DA családi tanács úgy határozott, hogy fölösleges bonyolítani a dolgokat az albérlettel, ha minden jól megy csak fél évig lesz drága a koli, aztán minden visszatér a régi…..
Kihalóban lévő szolgáltatást igénybe venni annyira sem méznyalás, mint sima Naiv Ügyfélnek lenni. Gy. analóg kábeltévé előfizető a UPC-nél, és azért lázadozik, mert egyre kevesebb csatornát kap ugyanannyi pénzért. A szolgáltató, nem titkoltan, a digitális csomagok felé…..
Blogger barátunkat, BKV-Figyelőt nem csak a városi közlekedés tartja izgalomban. Lentebb olvasható levelében egy hipermarketes élményét osztja meg a Homár olvasóival. Mondhatjuk, hogy egy sajtnál nem számít sokat a szavatossági idő átírása, de ha sajttal megcsinálják, miért ne…..