Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Péter HU

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tavares-jelentés akár még gazdasági hátrányt is okozhatott volna Magyarország számára. Persze ehhez az kellett volna, hogy a gazdaság szereplői elhiggyék azt, amit Tavares leírt és jelentőséget tulajdonítsanak neki. Szerencsére nem ezt tették. A forint köszöni jól van és a…..
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) elismerte egy nemrég közzétett belső dokumentumban, hogy hibákat követett el a görög válságkezelés kapcsán. Olyan útra terelte Görögországot, ami miatt a görög társadalomnak nagy áldozatot kellett vállalnia azért, hogy a helyzet még rosszabbra…..
A legfrissebb hírek alapján a fiatal pálykezdők munkavállalását a kormány külön kedvezményekkel segítené. Szerintem az intézkedés alkalmas a munkanélküli pályakezdőkkel kapcsolatos lesújtó statisztikák javítására. Ennek bizonyítéka a személyes…..
  „Nem az a baj, hogy az emberek túl kevés adót fizetnek, hanem hogy az állam túl sokat költ.” Ronald Reagan"Mióta világ a világ, a kormányok azóta keresik a módszereket arra, hogy miként tehetnek szert bevételre. Ezt a modern demokráciákban egységesen adókivetés útján…..