Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gaaben

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok fontos küldetést fogalmaztunk meg magunknak, amikor elindítottuk az Otthontérképet. A lakáskeresés egy újfajta szemlélete, a hiteles és hasznos adatok közkincsé tétele mellett az egyik legfontosabb célunknak azt tartjuk, hogy segítsük az eladókat a minél esztétikusabb (így…..
Gaaben 2014.05.23 11:11:22
@zizi77:
:)
A csoportból elsőként jutottunk tovább, ahogyan arra mindenki számított, bár teljesen azért mégsem, ugyanis a játék eddig nem volt sziporkázó. A franciák pedig biztos nem adják olcsón a bőrüket, veretlenségi sorozatuk már több mint egy évre nyúlik vissza. Nagyon kíváncsi…..
Ami biztos,hogy még nem mondhatjuk magunkat továbbjutónak,és ez egy kicsit aggasztó. Ha esetleg kikapunk a horvátoktól,az olaszok meg legyőzik az íreket,csomagolhatnánk. De nekünk nem a másik meccsel kell foglalkozni,hanem a miénkkel,nyerjük meg és kész. És amúgy is a keret 98%-a…..
Egy portugál karikaturista unalmas óráiban megrajzolta az EB válogatottjait a saját szemszögéből. Íme a mi csapatunk: Mesterünk a gumifejű Del Bosque.A nagy hiányzónk szarkafészek Puyol.Betonvédőnk a leszállópálya-arcú Sergio Ramos.A csapat esze a sísánc fejű Xavi.A…..
Camacho visszatérése spanyolhonba kínai hadvezérként nem kevés gondot okozott a csapatnak.A hónaljniagara mester támadólag küldte fel csapatát, aminek eredménye az első félidőben olykor csak a szerencsének és Casillasnak köszönhetően nem mutatkozott meg gólokban. Valószínűleg a honfitársak már…..
A legjobb szezonját zárta a Dortmunddal a lengyel csapat legjobb játékosa.Ismét bajnokok lettek a Bundesligában, Robert Lewandowski pedig 33 gólt lőtt a szezonban (bajnoki, hazai és nemzetközi kupameccsek, válogatott meccs). Nem csoda, hogy lengyel szurkolói lecsaptak a szóvicc…..
A katalán passzkirályok nélkül is egy négyest hintettünk Észak-Korea legnagyobb barátjának. Tutira vesszük, hogy a szomszédból szurkoló Kim Dzsong sem unta a meccset. És igen, igen, igen a válogatottban egy éve gólképtelen Fernandónk is betalált egy búbos fejessel. A…..
A múlt hét szerdai szerbek felett aratott győzelem (2-0) után már nagyon vártuk Del Bosque kerethirdetését. Spanyol fórumokon Villa esetleges felépüléséről álmodoztak, Adrián Lópezt pedig rögtön a keretbe képzelték, miután gólt fejelt és kiharcolt egy 11-est. Apró…..