Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Medve72

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnaptól keddig Budapesten forog a Kettős ügynök (Covert Affairs) című amerikai sorozat egy magyarországi produkciós cég segítségével. Vasárnap délutántól estig a pesti alsó rakpart XIII. kerületi szakaszát le is zárják. A főszereplő Piper Perabo már pénteken…..
Medve72 2012.08.04 21:12:10
 A szürke ötven árnyalata a Wikipédia szerint harmincegymillió példányban kelt el harminchét országban a tavaly júniusi megjelenés óta. E. L. James bestsellerének magyar kiadását az Ulpius-ház jegyezte, fordítónak Tótisz Andrást kérték fel. Tótisz Andrást, vagy talán egy…..
  Jó hír a smucig Ryanair utasainak, hogy a Budapest Airport megkegyelmezett nekik, és nem kell aluminizált kohászruhát szerezniük, ha repülni akarnak. A cég napok alatt felismerte a Pulitzer-várományos fotótémát, ahogy a hagyományosan 30-45 perces szabad ég alatt várakozás…..
Medve72 2012.06.21 00:26:35
Péter egy hónapja várja a Brendon "szakvéleményét", hogy végre kicseréljék a kéttétört tengelyű 25000 forintos triciklit: Tavaly, fiam 1 éves szülinapjára vettünk egy kis triciklit a Brendonban. Az árak elég szélsőségesek voltak, egészen a pár ezer forinttól a majdnem…..