Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sixx

19387 bejegyzést írt és 13814 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyors elemzéssel indul a műsor, hogy mi történt a zuhanyban, hát Zsófi interpretálja férfiasabban a történteket: összekeveredtünk, Striciántól csak csajos szirénázásra futja. Karola persze vérig van sértve, úgyhogy ágyból kivonul. Strici nagy kópé, elbugázza Zsófi kedvenc plüssmaciját, majd a…..
Na, beszállok én is az őrületes bulihintóba, amit annyira kínosnak tarthat maga a műsorvezetője is, hogy a saját nevét nem is adja hozzá, csak Lali néven fut, pedig ő az ország szórakoztat szakmunkásainak non plus ultrája, ezt onnan tudjuk hogy a Szenzációs négyes is megmondta. Sárga atlétában,…..
Hétfőtől megint van Fear The Walking Dead, a The Walking Dead testvérsorozata, ami annak idején másnak indult, mint az anyasorozat, és nekem be is jött legalábbis a harmadik évad végéig, ameddig az eredeti szereplők közül még nem nyírtak ki mindenkit, Aztán meg kicsit szarni ment minden, a The…..
Először 2010-ben volt szerencsém részt venni a monte-carlói tévéfesztiválon, akkor, amikor éppen az 50. évfordulójukat ünnepelték. A fesztivált Ranier herceg annak idején azért hívta életre, mert megirigyelte Cannes-tól a filmfesztivállal járó publicitást és celebhegyeket, nem mintha Monacónak saját…..
sixx 2019.05.16 08:49:12
@kis_kiraly: elég hosszú az igénylistám, a teljesség igénye nélkül Patricia Arquette, Maria Bello, Alan Cumming, Paul Giamatti, Keeley Hawes, Jay Hernandez, Eric Mccormack, Richard Harmon, Lindsey Morgan, Missy Peregrym, Jeremy Sisto, Freema Agyeman, Ryan Eggold, Jessica Alba, Gabrielle Union, Moritz Polter (Das Boot Producer), Jason Rothenberg (The 100 Producer), Dick Wolf és Michael Douglas is rajta van.
sixx 2019.05.24 22:31:57
@PiperPerabo: meselj, mi a baj?
Megérkezett az első magyar trailer Ridley Scott Terror című antalógiasorozatának második évadához. Az elsőt itt forgatták Budapesten, és a HNS Terror nevű hadihajó története volt, ami 1848 környékén, az északnyugati átjárót keresve fagyott jégbe. A második etap a Terror: Gyalázat címet kapta, és…..
sixx 2019.07.20 12:13:13
@Sigismundus: jaja, nem azt mondom, hogy nem, hanem nem nagyon vö. ii. világháború többi része. ellroy meg sztem nem fulladt ki, de ez egyébi szocprob.
sixx 2019.07.25 09:07:22
@Boise: @yeauhe: a cc nem az én blogom.

ez az egy, ami biztos a tulajdonos kilétét illetően.

azon vagyunk, hogy valami történjen, én azért ebbe beletettem az életemből 12 évet elég keményen, és kibaszott sokat dolgoztam azon, hogy oda jusson el, ahová eljutott. nem örülök annak, ami most van, iszonyatosan frusztrál és gyomorgörcsöt okoz napi szinten. nem ígérem, hogy hamar megoldást találunk, mert NEM RAJTAM MÚLIK, de dolgozunk rajta, és minden egyes ilyen komment segít abban. hogy próbáljam előrébb tolni a szerkeret valamiféle kompromisszum irányába.
sixx 2019.07.30 13:56:47
@Neocon: ennyire azért nem egyszerű/sötét a helyzet. alakul a dolog.
Nem, nem verünk meg senkit, sőt, adunk cuccot, halló, jót, JBL-t, soundcancelling funkciós bluetooth fülest, ilyet:..
A nyeremény, kérem szépen, az ez: Ez egy JBL E65 BTNC Aktív zajszűrős Bluetooth fejhallgató, remek teszteredménnyel és nagyon kellemes mélyekkel. Namármost, ez azért különlegesebb cucc, mint egy Terror feliratos füzet (az is fasza volt) vagy egy Morgan autogramos Fear The Walking Dead plakát,…..
Arra ébredek, hogy leszakad a derekam. Egy pillanatig nem értem, miért nem tudok leszállni az ágyról - az agyam hajnal négykor még nem dolgozta fel maradéktalanul az infókat - és miért kell hernyóként kikúsznom/levergődnöm magam egy reménytelenül vékony tatamiról a mocsok…..
Az amerikai nézők már elbúcsúztatták az itthon Agymenők címen forgalmazott sorozatot, a Comedy Central pedig ma este fogja, stílusosan, tegyük hozzá gyorsan, hiszen ma reggel nyolctól este fél 11-ig csak erről a sorozatról szól a csatorna. Reggel nyolctól régebbi részek ismétlésével hangolnak, majd…..
De tényleg. Jó, nem egy nyaralás vagy lakás, lemezszerződés vagy városi kisautó, de nem is kell hozzá a nemi szervünket propellerszerűen forgatni a főtéren. A nyeremény, kérem szépen, az ez: Ez egy JBL E65 BTNC Aktív zajszűrős Bluetooth fejhallgató, remek teszteredménnyel…..
Tessék, csak tessék, szájkarate time IS OVER, mindenki megmutathatja, mekkora a pöcse. Még nem próbáltad, de érzed a vágyat, hogy írnod kell? Szeretnél megtanulni jól írni? Lelkes vagy, szívből írsz, de nem tudod hol tartasz? Vagy szeretnél bekerülni az ország egyik legjobb írói…..
Még mielőtt mindenki heves anyázásba fogna, és az NBC-t küldené a picsába, a döntés nem az övék volt, hanem az alkotó Mike Schuré, aki a Twitteren közölte a követőivel, hogy befejezi a történetet. "Nem akarunk a vízben csak azért továb taposni, mert meleg, és kellemes érzés benne lenni" - indokolta…..
Jó, rácsodálkozni arra 2019-ben, hogy a nyár pont olyan kiemelt tévés időszak lett, mint amilyen az ősz, nagyon cseszlovák dolog, de én a régi szép idők gyermeke vagyok, aki éveken át nyáron pótolta azt, amit ősszel/tavasszal eltett darára, és nyáron legfeljebb 1-2 új sorozatot tett hozzá, meg a…..
Na. Az atomháború után vagyunk, a 36. században, az emberiség szívós munkával eljutott a kőbaltától a feudalizmusig, aminek persze az lett az eredménye, hogy kiskirályok és kiskirálynők uralták a vidéket, és annak volt a legnagyobb pöcse, aki rég elfeledett, de a XXI. századi mérnöki munkának…..
sixx 2019.05.27 10:26:35
@Gunsmoke: Zsuppán András, rovatvezető :)
sixx 2019.05.30 14:26:15
@The Cortez: @VT 135: na, ezt most untam meg, másutt tessen folytatni.
A Trónok harca záróepizódja elé időzítve lőtte ki az HBO a Westworld harmadik évadának legelső előzetesét...
sixx 2019.05.30 12:55:24
@Neocon: @yeauhe: ez egy meglehetősen összetett, bonyolult és többszereplős kérdés, választ egyelőre nem tudok adni.
Igyekszik. Vasárnapra tuti meglesz. De addig is, itt okoskodtunk egy sort...
sixx 2019.05.24 11:59:34
@GENERATI: az is lesz
sixx 2019.05.24 12:20:00
@vadibandi: ott van, hogy ADDIG MÍG
Na, ez most rendhagyó lesz. Az Indexen ma megjelent epizódkritikámat toszom be klasszikus hogyvolt helyett, de kicsit felturbózva, hogy legyen valami extra kontent is. Ha a fogadtatás pozitív, lehet róla szó, hogy bizonyos sorozatoknál a hogyvoltokat kritikával ötvöző hibridposztokká…..
sixx 2019.05.14 22:26:04
@Hooshee: elolvastad az elején a keretest?
sixx 2019.05.14 22:31:17
@FlybyWire: I love you. And you'll always be my queen - modja öcsi. Erre néne: That's all I am to you? Your queen? És smár, de Havas nem smárol vissza. Ha ez nem szakítás, nem tudom mi a faszom az.
sixx 2019.05.20 06:40:04
@nota19: kapják be az összes faszomat - asszem ez adekvát.
Drága olvasóink, Verebély Marcellel nagyon jót beszélgettünk, olyannyira, hogy a teljes interjú pont meghaladta azt a karakterszámot, amit egy átlag Index-olvasó egy ültő helyében hajlandó befogadni. Viszontámazonbande. Túl sokat melóztam rajta, hogy elengedjem a felét, szóval úgy döntöttünk, hogy…..
sixx 2019.05.18 21:15:54
@gromek7: thx, és most már a faszságokat is kijavítottam benne!
Mondtam, hogy lesz csúszás, sajnálom. Cserébe a Drót egyik legfaszább jelenetének alapmotívumát ellopva összefoglalom az eseményeket azoknak, akik nem akarnak olvasni. A rendes hogyvót utána. Petting Bravúros tracking shottal nyitunk, Samu kálváriájának ezredik stációja az első…..
sixx 2019.05.06 10:13:42
@Innovált kutyák: szerintem meg pont nem.
sixx 2019.05.06 18:40:58
@Innovált kutyák: mer baszki ez "A Piroska és a farkas meséje is mese, mégis el lenne baszva, ha egy féllábú transzvesztita ügetne be a házba teveháton, és mentené meg a nagyit és a kisunokáját." érvelés ám, annak idején Szókratész sírva tapsikolt volna, ha eladod a használati jogot.
sixx 2019.05.12 09:20:10
@nota19: ha ezzel (hv) keresném a kenyerem, akkor a prioritási listámon előrébb lenne. nem ezzel keresem. minden eddigi poszt elején írtam, hogy lesz csúszás. TOVÁBBRA IS LESZ. a gondolataidat, pedig pls. oszd meg itt:

hogyvolt.blog.hu/2019/05/12/tronok_harca_08x04_the_last_of_the_starks
Deres   Csúsztam. Ismét. Nem szóltam előre, mert minden nap volt egy olyan, háromórás ablak, amikor majdnem leülhettem, aztán meg nem. Kedd reggelre terveztem, vasárnap lett belőle. Sajnálom, és frusztrál, megértem, aki kurvaanyázik, de előre szólok, a jövő hetit csütörtök előtt tuti nem tudom…..
Aszongya, hogy ezért itt: ez járt: Az RTL Klubot hatmillió forintos bírsággal sújtotta a Médiatanács, mert a Szenzációs Négyes című műsoruk szeptember eleji, első adásában ugyan nem szexuális témát dolgoztak fel, de a szereplők tánca mégis vulgáris módon utalt a nemiségre. Akkor ezért: mi…..
  Ha van valami, ami majd egyszer kinyírja, vagy legalábbis picit letisztultabbá teszi a jelenleg digitális vadnyugatra hajazó streamingpiacot, az az a fajta túlkínálat lesz, ami felé az iparág éppen 400 km/óra sebességgel halad, de a volánnál nem Fernando Alonzo ül hanem egy nem különösebben…..
Pénz nincs benne, veríték és elhalt agysejtek annál inkább, viszont az kurva jó érzés meg ma, 10 évvel a blog indulása után is, amikor a villamoson valaki hangosan röhög azon a poszton, amit az ember írt, és te meg próbálod kitalálni, éppen melyik poén ütött be nála. Amikre most keresünk írókat…..
sixx 2018.08.16 20:20:41
@Goldvikexx: egyik sem, küldesz egy probat?
sixx 2018.08.27 12:02:44
@Goldvikexx: hogyvolt@gmail.com (a posztban is benne, fent.)
sixx 2019.05.02 14:21:03
@annanym: abszolút
Semmi eget rengető nincs a hírben, csak fura, hogy míg a magyar RTL az angol Love Island című variánst próbálja be, az anyacég a Paradise Hotel mellett döntött, amit az eredeti formátumgazda FOX 16 éves(!) szünet után támaszt fel, pontosabban május 9-én, egy duplarésszel. A…..