Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deMaistre

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma jelenik meg a The [hated] Tomorrow a Szabad Európa Rádió című nagylemeze. A közel féléves munkával elkészített új albumot olyan hazai producerek és hangmérnökök közreműködésével vette fel a zenekar, mint Schram Dávid, Takács Zoltán Jappán illetve Válik László. A lemez…..
deMaistre 2012.06.28 20:53:16
@balazspedig: szerintem te meg a zenekar énekese vagy :D
A héten olyan kevés jó videót láttunk külföldről, hogy úgy döntöttünk ma csak magyar klipeket mutatunk. Rendszeresen kapunk leveleket hazai zenekaroktól, amiben videóikat ajánlják, de ezek legtöbbje nem üti meg azt a szintet, hogy külön bejegyzést érdemeljen. Itt viszont most…..
deMaistre 2012.06.13 04:09:11
@h.z: szerintem azt gondolják, hogy "baszki, ehhez mennyire jó klipet lehetNE forgatni, ha lenne rá pénzünk". könyörgöm szerinted ez nem számít? egy jobb rendezőcsapat elkér 4-800.000ret egy sima alapklippért, mert ők jók. Ehelyett csak gagyi amatőröket kérnek meg, akik nem tudnak jó klipet forgatni/vágni/effektelni. Mondjuk nekem is, mint ahogy a cikk írónak pont a Simple Resistance klipjében tetszenek a vágóképek, igaz, hogy a sztori hiánya elég szárazzá teszi...
Mindenesetre számít a pénz, és a magyaroknak segíteniük kéne a saját zenekaraikat...Mindenki mindent csak fikáz. Azért nincs ez a megasztárosok által oly sokat használt kifejezés, hogy "világszínvonal", mert még egy jobbnak mondható, drága stúdió sem tud normál pergőhangot lekeverni (jo mikrofonok hiányában). Ha egy csapatnak nincs elég pénze akkor szarban van, ha pedig van pénze, akkor azért van szarban mert a technika is pénzbe kerül, a stúdiók meg szintén égnek a pénzhiánytól.