Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamasmagyarhunor

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
tamasmagyarhunor 2015.11.15 20:02:29
Csak egy teljesen hétköznapi túlfoglalás történt a **** Apartmanban, ahol kuponos naiv ügyfél csapata úgy érezte, hogy annyira le vannak szarva, hogy még a fűtést sem kapcsolják be miattuk, nemhogy a recepció kinyisson. A létesítmény vezetőjével történt konfrontáció után a…..
tamasmagyarhunor 2013.05.31 12:49:16
Tulajdonképpen Tangl Edit pályázata nem is érvényes. Ha jobban belegondolok. Egyrészt nem is saját magát mutatja be a pályázó, pedig a pályázat szövegének ez az egyik legfontosabb eleme. Másrészt még csak nem is barátját, családtagját, ismerősét, aranyhörcsögét, hanem egy…..
tamasmagyarhunor 2012.12.02 22:30:47
Az étteremA Király utcából lehet bejönni. Az első benyomás nekem meggyőző, vírít róla a professzionizmus, ez egy ígényes étterem. Pont jó méretű asztalok, óriási tér, szép csendes vendégek, mindenki azt kaphatja itt amit akar, ehet egy jót, nyugalomban, egy jó helyen. Az…..
Egy ideje már én is regisztráltam a facebookon, meg azelőtt használtam 2 másik közösségi oldalt, az iwiw et meg a hi5.com ot. És azóta nagyon "kreatívan" képes vagyok boldog szülinapot kívánni a legszarabb formában a barátaimnak/ismerőseimnek. Viszont mivel egy ideje foglalkozom…..