Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tetanusz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
10. helyezés: Előnytelen külső Az állatvilágban általában a hím kelt a külsejével feltűnést. A hímek páváskodnak, a kakasok színes, tarka tollakat viselnek, vagy bonyolult násztáncot járnak. Nálunk ezt a nő teszi, ami jól mutatja, ki a „hím” a szó szociális…..
tetanusz 2012.05.23 08:21:28
További javaslatok és valós veszélyek:

30-on, 40-en túl is hatalommal bíró-, celeb- és további státusszimbólum-pasikra bukik, mert nem oldotta meg ovis korában Oidipusz konfliktusát. Értékeket lát bennük, ami a következő zsákutcákba viszi:

- Álompasit ügyesen begyűjti, ám az rövid mustra után úgy dönt, hogy egy ilyen nő pont jó lesz neki gyámnak. Értsd: rábízza unalmas hivatalos ügyeinek és rühellt napi teendőinek (bevásárlás, vasalás, takarítás) intézését, mindezt úgy tálalva a nőnek, hogy a legjobb barátjának tekinti. A nő, miután odáig jutott a méltatlan helyzet tagadása során, hogy mindezt különleges megbízatásnak tekinti, rájön, hogy a férfi felett további tucat nő gyámkodik hasonló módon: rotáló feladatmegosztásban vannak, mind mély meggyőződésben a férfi életében betöltött jelentőségteljes szerepükről, abban bízva, hogy egyszer talán.. de ez sosem lesz, mert a 20-as korosztályban is vannak megoldatlan Oidipuszosok, akiknek viszont jobb a testük.

- Álompasit ügyesen begyűjti, ám gyorsan kiderül, hogy az csak messziről fénylik, amúgy ritka silány anyag, de ezt bevállalni mások előtt már sértené a hiúságát - inkább szív és világgá hazudja, hogy mennyire szerelmes.

- Álompasit leitatja, ügyesen hazaviszi a kérójára, aki a szex során tanúságot tesz arról, hogy nem a homo sapiens része. Amit a nő megtapasztal, azt a döglött kutyájának sem kívánná. A férfi láthatóan nem érti, miért akarja kidobni a nő, helyette gyorsan bealszik, reggel minden felzabál a hűtőből, magával visz ezt-azt, ami ízlik, majd gyorsan elhúz, mondván, siet, barátnőjének szülinapi meglepetést tervez.

- Álompasit ügyesen begyűjti, ám kiderül, hogy az csupán időnként szereti megfűszerezni a recskázást élő anyaggal, ezért van nője - na meg a házvezetési feladatokat is el kell látnia valakinek ingyen... Ezt a nő ugyanúgy nem meri bevállalni a barátnők előtt, helyette azt hazudja, hogy a férfi a tenyerén hordozza, az ágyban pedig igazi lepedőakrobata, teljesen odavan, ilyenre aztán nem számított, reméli hamarosan összeházasodnak.
10. helyezés: nincs kéró, ahová felviheti a nőt Ezt a problémát mindenki ismeri, kivéve az újazdag kölyköket, akiknek már kamaszkorukban lakást tolnak a seggük alá. Bosszantó, amikor csak azért marad el a kielégülés, mert nincs egy nyomorult hely. Mintha a…..