Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robo_

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Se nem támogatom, se nem ellenzem a prostitúciót, egyszerűen elfogadom. Vagyis elfogadnám, ha kulturált körülmények között folyna a működése. Viszont nemhogy nem kulturált körülmények között működik, hanem illegálisan. A lehető legrosszabb, amit ezzel a problémával tehetünk, ha betiltjuk. Fotó:…..
Robo_ 2017.07.27 20:48:33
Egy józanul gondolkodó ember az igazságot sosem akarja kiszorítani a társadalomból, megbélyegezni vagy stigmatizálni, mégis azok, akik ma tagadják az alábbi tíz mítoszt, gyorsan a "homofób" címkét találhatják magukon. Az Amerikai Családvédelmi Tanács (frc.org) érveit (amelyek…..
Robo_ 2015.07.12 11:44:48
@TaliNaim:
10. A homoszexuális párokat nem kötik a társadalmi elvárásoknak való megfelelési kényszerek, nem kell attól félniük, hogy a szomszéd néni a szájára veszi őket azért, mert elhagyják a párjukat. Míg a heteroszexuális pároknál, főleg, ha házasok is ez eléggé nagy visszatartó erő, sokan inkább élnek egy rossz kapcsolatban, házasságban, csak ne kelljen úgy az utcára menniük, hogy úgy érzik, mindenki az ő magánéletükkel foglalkozik.
Arra sem tért ki a 10. pont, hogy vajon csak a kapcsolatban élőket vizsgálták-e ilyen szempontból, vagy a házasok is benne voltak a vizsgált csoportban. Bármelyik opció torzítja az eredményt.
Orbán Viktor meghirdette az adósság elleni harc harmadik pillérét. A bejelentés keretében a kormány a komoly adósságproblémákkal bajlódó önkormányzatokat akarja megmenteni. A központi kormányzat 1956 önkormányzat 612,1 milliárd forintnyi adósságát vállalja át, amennyiben a…..
  Vajon milyenek a magyarországi romák integrációjának esélyei és mi az az ár, amelyet egy sikeres felzárkózásért a többségi társadalomnak vállalnia kell? Van-e békés, konfliktusmentes útja az integrációnak és miért rossz a nyelv, amit használunk a romákkal kapcsolatban.…..
Robo_ 2012.05.15 07:08:51
@szikjáró:
Csak a többségi demokrácia szól a többség véleményéről, ez azonban mindenképp kirekesztettséghez vezet. Példa lehet erre az ókori görög demokrácia, ahol is mindenki szavazhatott, csak épp a nők és a rabszolgák nem. Az igazi demokrácia megegyezésre törekszik, nem pedig a többség (az erősek) döntése. Igaz ezt néha nehéz megélni, és igazságtalannak is tűnhet egyesek szemében, de a demokrácia erről kell, hogy szóljon.
A cigányok integrációjához annyit, hogy ha a kutyám nem akar orvoshoz menni, akkor hiába húzom oda két kézzel, félelemből, vagy haragból, de támadólag fog fellépni, ezért kell ott lennem és visszafognom. Az egész lényege annyi lenne, hogy míg a cigány lakosság nagy részénél a jobb élet puszta igénye kimerül abban, hogy pénzt ide munka nélkül, addig ez csak egy feneketlen kút. Hogy a feleségemnek évekkel ezelőtt volt olyan cigány munkatársa, aki titokban járt dolgozni, hogy a család ne is tudjon róla, az a cigányság szégyene.