Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mzac

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondhatnám, hogy ez az indulatból készült videó. Ez a bemutató nem annyira összeszedett, nem is annyira a poénkodásra mentem rá, sokkal inkább arra, hogy minél jobban érezzétek az Alien: A kezdet iránti gyűlöletemet. Az egyik legrosszabb film, amit valaha bemutattunk! ..
A Feláldozhatók feminista Asylum-verziója. Komolyan!!! Ez akkora hülyeség lesz, hogy tutira imádni fogom! ..
Most jön a szörnyű beismerés pillanata: ezt a könyvet én tavaly elolvastam. Nem azért, mert érdekelt, nem azért, mert bárki rávett, egyszerűen csak ha egy regényt ennyire a sárba tipor minden létező kritikai platform (kivéve természetesen azokat a nőket, akiknek még…..
Egy korábban Baaad Minis-en belül bemutatott horror újra előkerült, ezúttal Gyöngyszemként.     ..
Nem, nem felejtettük el, csak egy kicsit (khm...) elhalasztottuk. De a lényeg, hogy elkészült a harmadik rész bemutatója is!  ..
Ezerrel készül a legújabb Baaad Movies-rész, benne a - véleményem szerint - eddigi legepikebb medencetisztító-epizóddal, de addig is íme egy 2011-es horror remake, ami egyszerre lenyűgöző bravúr, és dögunalmas hülyeség. ..
mzac 2014.05.19 18:33:01
@Rainse: Igen Ő a hugocskájuk! :) Sunáznám!!
Egy méltatlanul elfeledett, '60-as években készült csehszlovák mestermű, ami simán odaver nemcsak a legtöbb korabeli klasszikusnak, de még a maiak közül is lealáz jónéhányat. Semmivel össze nem hasonlítható, kihagyhatatlan darab, ami nemcsak műfaji szempontból igazi kuriózum, de…..
Rekordhosszúságú videóval ünnepeljük a Húsvétot. Gondolkodtam azon, hogy kettévágom valahol, és két részben lesz feltöltve, de végül inkább egyben hagytam, hátha ez a sok hülyeség koncentráltan egy adagban még nagyobbat fog ütni. ..
vérnyúl Önglís vökjábüléri 2014.01.31 17:09:40
Ez egy nyelviskola Exöszájz búk-jából való. Tényleg. Ezt oktatják 2014-ben!! Megkértek arra, hogy a suli nevét ne említsem, különben úgy elvernek mint áneml, de ha valaki bekommenteli, arról már ugye nem én tehetek... kösz GY. most már mindent tudok.FRŐT   b*zmeg!!!!!..
AZT... A... KURVA...!!! ..
Íme a második, egyben befejező bemutató erről a borzasztóan félresikerült celluloid-szörnyetegről! ..
Egy újabb gyerekeknek készült, gagyi vígjáték, a Minizsenik és A Maszk fia nyomvonalán haladva. 5 éves kor fölött csak saját felelősségre! ..
mzac 2013.11.03 18:38:52
@Bacchusz: A Baaadmovies-os srácok mellett a Nostalgia Critic a másik nagy favoritom ilyen téren!!
Egy darabig már-már úgy tűnt, hogy nem tudjuk bemutatni a minden idők egyik legrosszabb filmjének tartott Kazaam-ot, melyet a Super Mario mellett szintén Mangekyo-nak köszönhetünk. A vágás nehezen akart összejönni, de végül csak sikerült. A legfontosabb az, hogy azért ezt semmiképpen sem neveznénk…..
Baaad Movies Naaaagyon szellemes! 2013.10.24 07:17:01
Azt hiszem korai volt a negyedik rész zombis befejezésénél kijelenteni, hogy megvan a Parajelenségek-franchise mélypontja, hiszen az alkotók megint maguk alá lőtték a szintet. A várva várt (cöhhh!) ötödik rész előtt (ami ugye valószínűleg a Rec 4-re inkább fog hasonlítani) még…..
Na, hát ez aztán kellett, mint hóembernek a hősugárzó! Nem igaz, hogy ha nagy-néha észreveszik a videójátékokat, mint potenciális alapanyagot, akkor is pont egy Need for Speed-et kell leakasztani a polcról! Ha már mindenképpen autóverseny, nem lenne sokkal izgalmasabb egy…..
A születésnapi Mátrix: Újratöltve remake videó után íme egy új, melyben két nagyon régen bemutatott szörnyszülöttet vettem elő ismét, hogy aztán rájöjjek, hogy ezeken nem javított semmit az eltelt idő. U.i.: Úgy látom az Indavideo megint szétcseszte a videót, és megint…..
Íme a film, ami talán a legrégebb óta vár egy bemutatóra, hiszen már nagyon régóta tervbe volt véve, és rengetegen kérték is már tőlünk! Egyben ezzel a videóval ünnepélyesen lezárom a Baaad Movies 7. évadát!  A 8. évad valószínűleg októberben fog csak kezdődni,…..
Már zajlik az évadzáró rész készítése, amivel rengeteg meló van, és sajnos nem vagyok biztos benne, hogy még a héten be tudjuk fejezni, valószínűbb a jövő hét eleje. Cserébe viszont egy igazán epic bemutatóra számíthattok, amiben a sorozat egyik legnagyobb hiányossága,…..
Ezt az előzetest nem lehet elégszer látni - most megnézhetitek magyarul is, és egy hazai premierdátumom is van számotokra, mégpedig - surprise, surprise - a december 26-a. ..
aeon flux kritika: byzantium (2012) 2013.07.28 13:35:00
Clara (Gemma Arterton) 200 éve szökésben van lányával, Eleanorral (Saoirse Ronan). Mindketten vámpírok, akik megszegték a vérszívók testvériségének törvényeit, csak mert azok, amik: nők. Neil Jordan majd húsz év után ismét vámpírfilmet forgatott. ...amely sajnos a kutyát…..