Regisztráció Blogot indítok
Adatok
best of Heller

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes MostTi 2015.01.03 11:27:24
Volt tegnap egy tüntetés, tudták?A hosszúra nyúlt karácsonyi/újévi pihenés, a bejgli emésztése és a január eleji másnap legyűrése közben akinek még volt/van energiája odafigyelni a tegnapi "MostMi: Új országot építünk" című tüntetésre, foghatta is a fejét rendesen. Már…..
Ha legközelebb tüntetést szerveztek: 1. A neonácik majomketrecét toljátok hátrébb a Jégbüfé mellett! 2. Ha valaki felszólal, előbb próbálja el egy tükör előtt. 3. Nagygyűlés előtt olvassátok el egymás beszédeit. 4. Egy szónok nem kaphat többet 10…..
A „régi-új jobboldal pólusa” az online társadalom 31%-át szólítja meg, a „szocialista baloldal pólusán” pedig 15%-nyi szavazót találunk. A többiek, vagyis az online társadalom 54%-át kivető tömeg alkotja a „demokratikus megújulás pólusát” Ez a cikk egy…..
A hosszú hétvége után egyetlen – bár annál ünnepélyesebb – napirendi pontra került sor a T. Házban. Napra pontosan egy hónappal Schmitt Pál lemondása után,  2012. május 2-án az Országgyűlés titkos szavazással megválasztotta Áder Jánost köztársasági…..
Bár Schmitt Pál plágiumügyében blogunk eléggé megégette magát a múltkor azzal, hogy az általános netes közvéleménnyel szemben foglaltunk állást, most mégis úgy érzem, hogy Gyurcsány vélt plágiumügyében is állást kell foglalnunk, valószínűleg ezúttal sem túl sok…..
Gyurcsány Ferenc plágium-ügybe keveredett. Jelenleg – a Schmitt-üggyel ellentétben – nincs tényszerű bizonyíték sem arra, hogy a volt kormányfő másolta volna szakdolgozatát, miként arra sem, hogy ártatlan az ellene felhozott vádakban. Az persze nem kérdés, hogy vannak…..