Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FeeFee

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
10. helyezés: nincs kéró, ahová felviheti a nőt Ezt a problémát mindenki ismeri, kivéve az újazdag kölyköket, akiknek már kamaszkorukban lakást tolnak a seggük alá. Bosszantó, amikor csak azért marad el a kielégülés, mert nincs egy nyomorult hely. Mintha a…..
FeeFee 2012.04.27 23:19:45
Alapvetően a pontokkal egyetértek, a sorrendben annyira nem. A téma kifejtését pedig kissé hímsovinisztának találom. Akkor most hasonló általánosságokban beszélve vegyük sorra ezeket a pontokat a másik nem szemszögéből!

10. helyezés: nincs kéró, ahová felviheti a nőt

Sok szülő nem engedi gimnazistakorú gyermekét a barátjánál/barátnőjénél aludni éjszakára, mert biztos olyan történne, amit a szülők nem néznének jó szemmel. Nos, ebben a korban, aki akar, az nagyon kreatív tud lenni, és úgyis talál rá alkalmat/helyet, hogy megtegye, amit meg akar. Ha tizenévesen képes rá, akkor nehogy már felnőtt fejjel ne menjen!

9. helyezés: rajtakapja a nője, hogy egy másik nőt kúr

Ebben a pontban a férfit egy tenyészbikához hasonlítjátok. Eszerint a férfiak megálltak a törzsfejlődésben egy marha szintjén, akik nem tudnak uralkodni az ösztöneiken. Akárki akármit is mond, a nőkben is ugyanúgy mozognak a hormonok, csakhogy ők nem engedik, hogy a lábuk köze irányítsa őket, ergo a nők a törzsfejlődés egy magasabb fokára léptek.

Nagyon átbaszhattak titeket a nők, ha tényleg azt gondoljátok, hogy „ha kirúgják az állásából, ha meghurcolják, ha bármi baj éri, a feleség úgyis lelép”.

Azonban! A nők tudat alatt a legjobb tenyészbikát keresik. „Ha kirúgják az állásából, ha meghurcolják, ha bármi baj éri”, akkor talán tényleg nem az adott pasi a legjobb kan az akolban, nem sugallja azt, hogy igen, ő az, akinek a génjeit tovább szeretné örökíteni!

8. helyezés: ő kapja rajta a nőjét, hogy egy másik férfi kúrja

Ha a férfi félrekúr, az természetes ösztön, ha a nő teszi ugyanezt, az elítélendő, és mehet is a sarokra? Ósdi felfogás. A nők már egyenjogúak a férfiakkal, úgyhogy csak ugyanannyira elítélendő a félrekúrásuk, mint a pasiké. És igenis, ha a nő félrekúr, akkor a fasziban van a hiba! A nőknek kell valami érzelmi kötődés az aktushoz, míg a férfiaknak elég az ösztön. A nő azért teszi szét a lábát valaki másnak, mert valamit nem kap meg a férfitól. Következtetés: nem ő a legjobb kan az akolban. Következmény: a férfinak már nem lesz lehetősége kiállítani őt a sarokra, mert a nő lecseréli egy ígéretesebb marhára.

7. helyezés: az anyja nem hagyja felnőni

Na, én ezt tenném az első helyre! Egy korai magömlésen könnyebb segíteni, mint ezen a problémán, sőt, az még bóknak is felfogható. Legfeljebb utána kicsit többet kell dolgozni a szerszám használhatóságáért… Nem elég, hogy a nőknek meg kell küzdeni a többi nővel a hím megtartásáért, még ott az anya is, a másik nő. Ezzel önmagában még nem is lenne gond, azonban hogyan tiszteljen a nő egy olyan férfit, aki 20-30-40 éves fejjel még mindig anyuci kicsi fiaként viselkedik? Másfelől viszont ha az anyjával bunkó, akkor a nő is ezt várhatja tőle? Uraim, tessék vigyázni az egyensúlyra!
És ha a férfi jót akar magának, a nőnek nemhogy azt nem teszi szóvá, hogy az ő anyja jobban csinál valamit, de azt sem, hogy máshogyan!
A nő nem anyja akar lenni a kiválasztott férfinek, úgyhogy a pasi férfiként és nem gyerekként kell viselkedjen előtte/vele.

6. helyezés: Női főnöke van

A naiv férfi azt hiszi, csak a munkahelyén. Lehet, hogy a pasik nincsenek tisztában vele, de a nők irányítják őket. No persze az okos nő nem nyíltan manipulálja a férfit, csak „sugall”, így a férfi azt hiszi, hogy neki akadnak korszakalkotó ötletei. A nő meg mosolyogva bólogat, és kedves szavai úgy érintik a férfit, mintha hájjal kenegetnék. Így mindenki jól jár: az történik, amit a nő akar, miközben a teremtés koronájának megmarad az illúzió az irányítással kapcsolatban.

5. helyezés: átbassza egy transzvesztita

Ez kifejezetten az a szituáció, amit meghallva egy nő halálra röhögné magát a férfin.

4. helyezés: erekciós zavar

A férfiak pszichés impotenciáját a nők maguknak köszönhetik. Sikerült annyira kasztrálniuk a férfiakat, hogy néha már egészen fiatalon sem sikerül teljesíteni a kötelességüket.
Azért egész nap álló farokkal sem lehet túl kellemes mászkálni! Képzeljük el a szituációt: a férfit bemutatja otthon a nő: „Örvendek!” A nő apja: „Látom…”

3. helyezés: felnőtt fejjel rájön, hogy buzi

Biztos jobb, ha tizenévesen szembesül vele? Egy meglehetősen nehéz korszakban, amikor gyűlöli a világot, lázad minden ellen, nincs kibékülve a testével, a családjával, az iskolával? Ebben az emocionálisan túlfűtött állapotban még azt is eméssze meg, hogy buzi?

A nőknek sem könnyebb szembesülni ezzel felnőttként. A gyakorlat azt mutatja, hogy válás esetén túlnyomórészt a nőnél helyezik el a gyereket. Namármost, elég nehéz megértetni egy kisgyerekkel vagy egy tinédzserrel (de még egy felnőttel is), hogy anya mostantól egy másik nénivel osztja meg az ágyát…

2. helyezés: mikropénisz

Ma már a szexuális segédeszközöknek széles tárháza áll rendelkezésre ennek orvoslásához. És ahogy mondani szokták: nem a méret a lényeg. Hanem a keménység.

1. helyezés: ejaculatio praecox

Ezt már érintettem a 7-ik pontban.

Végezetül kiegészítem a listát pár dologgal:

- A férfi anyja és a nője hajba kapnak, és mindkettő azt várja, hogy neki adjon igazat. Ez az a szitu, amiből nem lehet jól kijönni. Ha a nőnek helyesel, az anyja fogja évekig a fejéhez vágni, ha fordítva, bukja a nőt…

- Rábeszéli a nőt egy édeshármasra, amiből édeskettes lesz – a férfi kihagyásával. Kopp! A férfi meg hoppon marad.

- Ha a nő rajtakapja a férfit, hogy egy férfival kúr! Ezt felesleges tovább fejtegetnem…
FeeFee 2012.04.28 12:34:46
@convar: Kösz, jogos. Meg egyébként is inkább a 3-as ponthoz tartozik. :)