Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manfred.blog

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasó! A karácsony mindig egy kicsit más, mint a többi ünnep. A hetek óta tartó sürgés-forgás, lótás-futás után megpihenünk, megállunk, körülnézünk egy pillanatra. Összegyűjtjük szeretteinket, s a fenséges halvacsora után gyermeki örömmel lépünk a gyönyörűen…..
Pár nap alatt a debreceni Facebook-csoportokból az országos médiáig jutott el a híre, hogy eltűntek a Fancsikai-tavak. Nem összementek, nem alacsony a vízállásuk, hanem egész egyszerűen: eltűntek. Debreceniek tízezreinek kiránduló- és horgászhelyei lettek semmivé.  Halak tízezrei pusztultak el a…..
A közelebbi és távolabbi családtagok február táján azzal eszik az életemet, hogy a munkáltatójuk által felkínált SZÉP-kártya által kínált lehetőségek közül segítsem a választást. Mondom nekik, hogy vegyenek rajta focibérletet, lehetőleg Felcsútra, 'oszt jónapot. Meccsre járni nem kell, de legalább…..
Túl vagyunk a Nemzeti Dalverseny Első Nemzeti Középdöntőjén, és jó eséllyel már az a szerzemény is megvan, ami majd minket képvisel az Eurovíziós dalversenyen: Csemer Bogi menetelős koreográfiával súlyosbított Fontos Üzenetét a döntőben sem igen fogja lenyomni senki. Hogy…..
manfred.blog 2015.02.15 17:27:39
@sixx: "A produkciókról, és úgy általában az egész mezőnyről viszont egy dolog tegnap (is) kiderült: komoly problémák vannak nyelvtudással. Nem elég egy nótát angolra átültetni, vagy akár angol szöveggel ellátni, és leírni fonetikusan, azt úgy elénekelni nem lehet."

Szerintem neked kéne tisztázni, hogy mi a nyelvtudás, mert valakinek a nyelvtudása baromira NEM arról mutatkozik meg, hogy hogyan énekel pl. angolul... Ennek fényében a fenti kijelentésed elég pontatlan.. Hogy a 2010-es Lena nem is énekel, hát az meg csak nézőpont kérdése.
1989 előtt kötelező volt nem magyarnak lenni, 2013-ban kötelező magyarnak lenni, én meg csak kiülök a kertembe, kavarok egyet a gulyáson, oszt le vagytok ti baszva. Izgalmas jelenségre figyeltem fel, magas állami tisztviselőktől kezdve, a magyar politikai jobboldal különböző…..
Modorosblog Ötéves a Modoros 2013.10.29 10:49:52
Ezt is megértük! Ha iskolaérettek lennénk, jövőre mehetnék isibe, mint Vackor az első bébe - mellesleg középső csoportosok vagyunk, és élünk-virulunk. // // Történt 1-2 dolog, amióta Józsival elvégeztük egy 2008 őszi éjszakán a kezdőrúgást: Józsi a Szlenggel…..
manfred.blog 2013.10.29 12:12:41
@Archenemy: milyen igaz... elgondolkozhatnának ezen sokan EBBEN AZ ORSZÁGBAN!!!
Sajátos élethelyzet au pairnek lenni, hiszen az ember nem csak új országba költözik (ami már önmagában is lehet egy kultúrsokk), de egyből egy idegen család hétköznapjainak része lesz, első kézből tapasztalja meg az eltérő kultúrát, nevelési szokásokat, életmódot. Van,…..
manfred.blog 2012.10.27 15:36:56
@trillia: én arra lennék kíváncsi, hogy a befogadó család vajon beszámol-e arról kiutazás előtt, hogy a gyerkőcök kb. orvosi esetek, viselkedni csak bogyók hatására tudnak...
  Kedves Olvasóink! Bizonyára Nektek is feltűnt az utóbbi napokban példátlan hisztériát kiváltó forró fejű Grúz hadnagy ügye. Mivel szemmel láthatóan itt is sajnos mindenki pártszimpátia-véleménycsomagok mentén foglal állást és eleve túl nagy jelentőséget tulajdonít…..
manfred.blog 2012.09.02 21:11:38
@Counter: ahha
manfred.blog 2012.09.02 21:38:02
@Counter: ha vesznek állampapírt, akkor már megérte..
Akkor most a nagy hurráhangulatban megkérnék szépen mindenkit, hogy egy pillanatra álljon meg, és próbáljon a rózsaszín ködön túl gondolkodni és értékelni. Ideje leszállni a földre, és csakis a szikár tényekre szorítkozni - elfogultság nélkül. Mondjuk ki: Peking óta…..