Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vic Sage

49 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem Tudományos Csokoládé 2014.08.27 17:13:06
A csokit mindenki szereti, azaz mi is. De hogyan is készül? ..
Közeleg a választási kampány, és a legfőbb kérdés, hogy ki kivel fog koalícióra lépni a győzelem érdekében. Vajon összeáll a baloldali ellenzék? Vajon elképzelhető –e egy Fidesz-KDNP-Jobbik választási szövetség? Következő blogbejegyzésünkben ezt fogjuk vizsgálni egy…..
Vic Sage 2013.08.22 17:50:11
Az utóbbi időben nekem is, mint mindenki másnak, sikerült átesnem egy olyan változásokkal teli korszakon, ami nagyban befolyásolta mit gondolok a kapcsolatokról, és arról, ami az embereket ilyen téren mozgatja. Sokáig én is, mint a legtöbben, abban a tömegkultúra és média által…..
Van ez a liberalizmus, meg van ez a konzervatizmus. Nos, bár ezernyi oldalága van mind kettőnek, és rengeteg hozzájuk köthető elmélet/ideológia, az alapvető gondolat nagyjából az, hogy még a liberalizmus az ember szabadságában hisz (az elképzelés szerint ugyanis az ember jónak…..
A szexnél ártatlanabb dolog a világon nem létezik (leszámítva persze ha erőszakról van szó!). Az internetnek hála a pornófogyasztás a mindennapjaink részévé vált, pornó szájtok milliói közül válogathatunk, és messze a legtöbbet bepötyögött téma melyet internetes…..
Az étel egy nagyon fontos dolog, ám nem mindegy, hogy mit (és mikor) fogyasztunk... Jamie Oliver díjnyertes előadása magyar felirattal: ..