Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoly

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki figyeli a blogon kívüli szösszeneteimet, tudhatja, hogy elég hülye helyzet állt elő, ugyanis új számítógépemmel (laptop) képtelen vagyok hangot rögzíteni. A szoftver megvan, de csak a mikrofon audióját ismeri fel, mint hangforrás. Enélkül meg nem lehet videókat…..
Koreában komolyan gondolják, hogy a robotoké a jövő. Egyre több robottanárt állítanak munkába az iskolákban, hogy tanítson a gyerekeknek. Általában az egyszerűbb feladatokat bízzák rájuk, segítenek a nyelvtanulásban a gyerekeknek, kijavítják a rossz kiejtést például, de az…..
Mondták nekem (pl BigBoss), hogy lehet a vízen haladni a busszal. Nos, becsületesen kerestem a vízbe hajtási lehetőségeket, de sosem sikerült, mert mindig ott volt egy fal. Nos, valaki ismert valami rejtett glitch-et, szóval tessék :)   ..
Ez a szar ezeknél a nyereményjátékoknál... Annyi ember megérdemelné, különböző okok miatt... Elkezdtem válogatni és összegyűjteni a favoritokat, volt 52 kép... Aztán újra szelektáltam, volt 39. Aztán 27 és mondtam, nincs tovább, 26 kép lesz a szavazáson és kész. Elég…..
A kéket vagy a pirosat? Vagy inkább a barnát? Mindig lehet nálad egy bogyónyi boldogság. Garantáltan kigyógyít minden bajból.Via Gizmodiva..
Zoly 2008.12.02 15:14:39
Szerdán, azaz szeptember 10-én indítják be a Large Hadron Collidert, a francia-svájci határon épült 27 kilométer hosszú részecskegyorsítót. Ez a világ legnagyobb részecskegyorsítója (részletesen itt). Többezer tudós fér majd hozzá az adatokhoz, rengeteg kérdésre adhat…..
Bigyóblog Kényeztető csokióra 2008.08.24 19:09:07
Őszintén szólva, nem tudom, hogy örüljek vagy inkább átkozzam az óra kitalálóját. A különlegessége, hogy minden órában egy szelet csokival kényeztet. Egyszerre harminc apró szelet csoki fér bele. Húsz fontban kerül.Via CoolestGadgets..
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
A következő videó más lesz mint a többi, ugyanis majd ki is próbálhatjátok a játékot, mert találtam egy honlapot, ahol ingyenesen/legálisan letölthető a játék. Igaz, csak 60 perces verzió, de ennyi bőven elég, hogy átérezzétek, hogy miért került a sorozatba. Személy szerint…..
Bevallom őszintén, még mindig nem vásárolok PC-s magazinokat, szóval még egy kihajtható aktportrét is belerakhatnának egy kiadásba és én nem tudnék róla. (Vicc volt, nem készült rólam soha. Pedig meggondolandó lenne, az én 3D World Boxingos testemnél...) Szóval köszönöm…..
Egy hangszóró a linuxosoknak. Tíz dollárért.Via Übergizmo..
Unalmas, hogy egy kazetta lóg a nyakadban? Alakítsd át dinóvá. Vagy orrszarvúvá. Még a színek között is választhatsz. Darabja 25 dollár.   Via Gizmodiva..
Magyarországon is kapható lesz az iPhone, augusztus 22-től a T-Mobile-nál - tudta meg Angelday. A csomagfüggetlen ára brutális lesz, 180 ezer forint, a T-Mobile-nál pedig tízezer forint lesz a csomag havi díja.Via Plastik..
Zoly 2008.07.24 12:19:41
Bigyóblog Billenő üvegtartó 2008.07.23 11:16:00
Van ez a szerkentyű, melybe beletesszük a kétliteres kólásüveget. A következő mozdulattal kissé megdöntjük és kiöntjük a pohárba a kólát. Így nem kell emelgetni, egyensúlyozni, poharat felemelni, kilötykölni. Egyszerű, praktikus. Húsz dollárba kerül.Via CoolestGadgets..
TechCrunchéknak elege lett a várakozásból és a maguk kezébe vették a dolgot. Úgy döntöttek, kifejlesztenek egy olcsó és teljesen egyszerű tabletet. Olcsó, mert az ára kétszáz dollár lesz. És egyszerű, mert csak a legszükségesebb dolgok lesznek benne.Nézzük az igényeiket: egy…..
Itt az új kedvenc műsorom. Ha vasárnap, akkor "Reformatus Ifjúsági Műsor".Szen-zá-ci-ós! Itt egy TELJES epizód. Ez a színészkedés lenyűgöző.   Ha már láttad! Csak pár gondolat a végére: Egy ilyen csaj SOSEM fog egy ilyen lúzergyerekkel járni. 2 évig aztán…..
A harmadik Star Wars-széria harmadik figurája egy császári őr, a pirosruhás-kapucnis. Azt hiszem, erre nem sokan számítottak. Még egy hét az utolsóig, lehet tippelni. Szerintem Obi-Wan lesz az. Emlékeztetőül, a második egy Ewok volt, az első pedig maga az Uralkodó...
Lehet nem szeretni, de attól még tény: nagyon sokan vettek iPhone-t az első napokban, az Apple szerint már hétvégén elérték az egymillió eladott példányt...
Zoly 2008.07.14 17:27:01
Update: Na, ma töltöttem fel jó sok régi videót, folytatás majd holnap. Sorrend kissé felbomlott, de a többrészes videók összevágásán még ügyködni kell... Jobboldali lista még nincsen aktualizálva, majd egyszerre fogom, ha megvan az összes.Jó hétvégétNem voltam tétlen, a…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.07.08 17:34:00
1. Youtube visszaírt (el sem hittem), de csak a standard blabla. És mivel visszaeső vagyok (kb 2 éve egyszer már leszedtek egy nagyon felháborítóan durva videómat [Egy 10 mp-es Simpson jelenet, ahol ráadásul a tv-képernőyt filmeztem. Alig lehetett látni valamit, de eleve csak egy hang…..
Ki ne utálná, hogy a balatoni sörözés közben folyamatosan csapkodni kell a szúnyogok miatt (és ezen még a magunkra kent büdös löttyök sem segítenek). A Brandónál kapható napelemmel feltölthető miniriasztó 1-2 méteres körzetben riasztja el a szúnyogokat. Zsebre vágható,…..
Először is, annyira snassz már, hogy mindig ilyenkor jönnek elő a dublőrjeim, azt beszélik a nagy szart. Ne dőljetek be az ilyennek. Most jöttem csak haza, reggel írtam az utolsó kommentáromat. Az ál én-t bannoltam, már biztos van vagy a 6. ilyen nagyon vicces kölök. Amikor reggel…..
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.07.05 11:13:00
Nem tudnám jobban kifejezni, éppen ezért egy youtube-os kommentárt idézek: Igazából nem tudom mit látok, de marhára tetszik :D (vanyliababy) A színeket elnézve nem is lehetne jobb napon kirakni, mint ma...  Készítette: cyrax76  ..
Zoly 2008.07.05 11:41:42
Ha nem tudsz felkelni reggel, ez a legjobb megoldás. Még a repülő, elmászó, összeszerelős óráknál is gyorsabban kiugrasz az ágyból ennek segítségével. Ha három peccel a csörgés után nem kapcsolod ki, véletlenszerűen felhívogat számokat mobilod simkártyájáról. Hatásosnak…..