Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pop40

0 bejegyzést írt és 9324 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban ismét sok hír jelent meg az energiaitalokkal kapcsolatban, a spektrum a mindmeghalástól a teljes biztonságosságig terjedt. Ideje egy kicsit rendet rakni a témában...
Bizonyára sokan elgondolkodtál már azon, hogy vajon mit csinálhatnak a pedagógusok a nyári szünetben. Na jó, tudom, hogy igazából nem sok mindenkit érdekel, de hadd mutassam be egy átlagos általános iskolai tanár tipikus nyarát.   A hírhedt három hónapos nyári szabadság… Ha minden áron ki akarsz…..
Pop40 2019.07.19 19:04:29
@rigolya2: Ha tényleg csak ilyen hosszúak, akkor nyilván tárgytalan a kérdés. Mikor suliba jártam, nekünk még két hetes volt a téli, és asszem 1 a tavaszi.
Az újdonsült igazságügyi miniszterről terjed a világhálón egy felvétel. Melegítőben dekázik a focilabdával. Harminchétig bírta, nyilatkozott azonban arról is, hogy egyéni csúcsa 115 volt. A pesti köznyelv könyörtelenül el is nevezte dekázásügyi miniszternek. A kaján minősítésből kiolvasható ama…..
Pop40 2019.07.17 23:23:21
@nemecsekerno_007:

"Dobrev Klára családjának "tevékenysége" senkit se zavar?"

Jól látod, senkit sem zavar. Sőt, normális embert csak megerősít, hogy tökéletes jelölt ez a Klára, mikor a komplett hírhamisító fideszes maffiacsürhe évek óta tartó kínlódással is annyit bírt ellene kiizzadni, ki volt a .... NAGYAPJA. Muhahahaha :D :D

Ezt nagyjából pont leszarja mindenki, mikor a tolvaj fideszes horda szabadrablásban pusztítja, és lopja szét az országot. Nem, nem a nagy-, a déd-, meg a huszonharmadik ükapjuk, hanem Vitya, Mérszaros, Tiborcz, Rogán, stb, hadd' ne soroljam fel a komplett fideszes maffiát.

Ettől függetlenül nagyon remélem, marad a pártközpont ezen a vonalon. Hadd lássa mindenki, milyen ordító a különbség a két oldal között, mikor elzsírosodott, ezermilliárdokat SZEMÉLYESEN ellopó fideszes maffiózók bégetik, hogy Dobrev fúj fúj, há'mer'a nagyapja!
:D :D
Pop40 2019.07.18 15:53:01
@nemecsekerno_007:

Jól látod, a kettős mércétek, az rohadt nagy bajunk. Hogy a fidesz agyhalott szektásainak azzal, ha valaki személyesen szétlopja az országot, semmi gond. De ha amúgy az illető nem csinál semmit, csak a nagyapja, no, az aztán hörr hörr! Hála istennek, mindenki más már csak röhög rajtatok, bel-, és külföldön egyaránt.

Azt meg elhiszem, hogy - egyéb híján - ezt a munkásőrözést adta ki a pártközpont, csak annyi a bibi vele, hogy Dobrev 1972-ben született, a rendszerváltáskor ÉRETTSÉGIZETT. Jól látod, a munkásőrök tuti rá szavaznak, véletlenül se a csontig szopott fideszedre, akiknek a 90%-a mszmp-s volt rég, mikor Dobrev érettségizett. :-)))))))))))))

Mészáros gyereke felőlem annak indul, aminek akar. Bár szerintem inkább apukát látogatja majd a börtönben.
Récsöl majd csak azután, ha elszámoltatta a fideszes maffiacsürhe bukása után független bíróság meg ügyészség a "saját lábon állásról, amit a kedves tol-vej férjével együtt hoztak össze. Nem a nagyapjuk, meg az ükapjuk, ők maguk.
Az újdonsült igazságügyi minisztert tegnap épp csak köszöntötte Orbán Viktor. A világhálót máris elárasztották a névtelen kommentek és az újságírók által jegyzett kommentárok. Szerintük a miniszterelnök fészbukos bejegyzése - „Új csatárt igazoltunk.” -, egy futballmániás politikus megnyilvánulása.…..
Pop40 2019.07.13 18:24:49
"Amit eddig (...) elmondott, az kivétel nélkül az Orbán-rendszer hivatalos mantrakészlete: a sorosozás, a migránsozás és a brüsszelezés.."

Természetesen. A fent említett elemzők ugyanis tévedésben vannak, mikor egy normális, demokratikus kormányhoz hasonlítják Vitya maffiáját.

A normális kormányokban valóban az lenne az alap, amit ezek az elemzők mondanak: hogy miniszternek olyat neveznek ki, aki saját területén elismert, vannak önálló gondolatai, ennélfogva valószínűsíthető, hogy előreviszi majd az adott területet.

Vitya maffiájának kinevezési gyakorlata viszont nyilván nem a demokráciákra hajaz, hanem a diktatúrákra. Itt az önálló gondolat nem érték, épp ellenkezőleg. Varga nem annak ellenére, hanem ÉPP AZÉRT lett miniszter, mert nincs egyetlen önálló gondolata sem.

A diktatúrák kinevezési gyakorlata viszonylag egyszerű:
1, a kinevezett ne jelentsen veszélyt a diktátorra, akár úgy, hogy esetleg a fejére nő később. (Ez Vitya maffiaállamában utoljára Lézerre volt jellemző, gyorsan háttérbe is tolta a zsebführer.)
2, a kinevezett teljes egészében a diktátortól függjön, ne legyen önálló egzisztenciája, elért eredményei, önálló gondolata, csak szajkózza vissza azt, ami a diktátor aktuális véleménye.
Egy diktátor számára az ideális kormány az, ahol 10-20 különböző fej van, de mindegyik az ő szájával beszél.

Varga nagyjából ugyanaz a kaliber, mint Szargyártó. Ebben a "kormányban" mindkettő tökéletesen passzol a posztjára.

Hogy az önálló vélemény mennyire erény a fideszes maffiánál, arra a kesma előző vezetője kitűnő példa, akinek volt önálló véleménye, és pont egy napig volt még utána állása, miután megosztotta. :-)
  Kész, vége, meguntam. Elegem van abból, hogy állandóan gondolkodjak mindenféle felesleges dolgokon. Belefáradtam, hogy megpróbáljak megérteni másokat, hogy több forrásból tájékozódjak, hogy érdekeljen embertársaim véleménye, és, hogy ne adj' Isten, értelmesen próbáljak vitatkozni tényeket fel…..
Pop40 2019.07.11 11:58:49
@Pipas:

Ne aggódj, elvtárs, ez gyorsan eldől majd. Miután az első válságban visszafogják a termelést a német autógyárak, az eu meg elapasztja a korlátlanul lopható eus pénzt, majd megnézzük, akkor is olyan nagy pofája lesz e a Gecinek, mikor Mé'szaros termeli majd meg a gdp-t. :-)))
Pop40 2019.07.11 12:00:24
@felucca02:

Annak a kétmilliónak eleve se volt agya, nem volt mit ellopnia a fidesznek.
Kárpótolták hát magukat lopás terén pár ezer milliárd ft közpénzzel.
Pop40 2019.07.11 12:03:20
@Tangooo:

Zaklatottnak tűnsz, bolsikám.
Nagy volt a tömeg Vitya seggében délelőtt, neked már nem jutott "csoki"? :D

Sikerességről valóban csakis a magadfajta majmok, meg a tövig szopott tolvajaid véleménye fontos nekem. Mesélj még, kérlek! :-)))
Csak most kezd igazán értelmet nyerni a Fidesz vezérkarának savanyú ábrázata a párt által fölényesen nyert uniós választás estéjén. Az ötven százaléknál jobb teljesítményt nyújtó állampárt ugyanis itthon csatát nyert, Európában viszont háborút vesztett. Kérdés, hogy érdemes volt-e ragaszkodni a…..
Pop40 2019.07.03 10:24:16
@Cycmen:

Te mit szívtál, ostoba bolsi? :D

Dobrev alelnök lesz, ma este. Szopás, az biztos, csak épp nektek, meg a csuti gecinek.

Ha meg annak örülsz, hogy Manfred helyett megkaptátok a sokkal liberálisabb Ursulát, ezúton is gratulálok a partvonalon ácsorgó Gecid újabb fényes sikeréhez! :-))))))
Pop40 2019.07.03 10:26:05
@chrisred:

Szted melyik párosban lesz több közös?
Járókát messze nem biztos, hogy megszavazzák. A néppárt hat jelöltje közül a barátságos ötödik helyet kapta. :-)
Nem tudom, ki lehetett a hatodik jelölt, Hitler? :D
Pop40 2019.07.03 10:29:57
@B.U.É.K.:

Webernek meg kellett indokolni valamivel, hogy a nagyok nem akarták. Ez kapóra jött a partvonalon ácsorgó csuti gecinek, hogy előadja a segghülye híveinek, hogy weber azért nem lett elnök, mert ő, személyesen ő, a nagy Geci, (akiből még a saját pártcsaládja se kér) ő nem akarta. :-))))

Ehelyett megkapták az ep legliberálisabb jelöltjét, tényleg, meg mellette Dobrevet ep-alelnöknek.

Elismerem, hatalmas a fideszes siker. Igazad van, velem volt a gond. :DD
Az a kormány, amely lépten-nyomon demokratikus felhatalmazásával dicsekszik, mindent elkövet, hogy megakadályozza a népakarat érvényesülését...
Pop40 2019.07.01 12:50:32
@Veszéjben a lyogállamiság !:

Jogos, könyörgős leveleket olyan mondatokkal, hogy "tisztában vagyok vele, hogy a fidesz tagsága az eui néppártban fel van függesztve", csakis olyan ír, aki saját maga kérte a felfüggesztést. :-))))
Hisz ugye a néppárt amúgy marasztalta volna ezerrel. :D

De így sokkal jobb a fidesznek, hisz " európa erős embere" kb zéró érdekérvényesítő képességgel nézheti, mit döntenek a nagyok.
Mert a lábát se teheti be még az épületbe se.

Hát persze, hogy maga kérte ezt, ki ne ugrana rá azonnal egy ilyen helyzet szopósabbik felére. :-))))))
Pop40 2019.07.01 12:55:21
@Magán?Véleményem?:

"naggyábú" úgy, hogy a kormányváltást akaróknak kb tökmindegy volt, melyik jelölt nyer, csak egyedül indulva reális esélye legyen elhajtani tarlóst meg a fideszes sleppjét a vérbe. Ennyi.
Hogy egy ilyen lényegtelen szituációban is szavazott 70k ember, sokan sorban állva a 35 fokban, ez sok jót nem jelent fideszéknek.
Pop40 2019.07.01 12:56:43
@Magán?Véleményem?:

Azok már rég a toroczkai-féle náciknál vannak. Ráadásul bp-n nem döntő a súlyuk.
A jobbik pedig nem indít jelöltet.
A nagy blog Puzsér, kérlek! 2019.06.26 20:31:27
Karácsony Gergely nyerte az előválasztást. Nem mondom, hogy annyira tetszik személye, annak idején, 2012-ben nem igazán tetszett, hogy az LMP-t beakarta olvasztani az MSZP-be, de elfogadom. Ez a lényeg. Legitimnek tekintem, Puzsér Róbertet viszont nem, pedig az ő személye szimpatikusabb lenne nekem.…..
Pop40 2019.06.29 15:08:49
@eßemfaßom meg áll:

Jórészt. Nem véletlenül óbégatsz te is, hogy nem demoooookratikus, hogy az ellenzékiek nem tapsolnak az ilyen tökesélytelen puzséroknak, akik kb csak a létszámot növelik.
Pop40 2019.06.29 15:10:09
@eßemfaßom meg áll:

Ne tessen már kiröhögtetni magát a szokottnál jobban, elvtárs.
Kedvenc tolvaj fidesze ugye kicsit se nyúlt hozzá a választási törvényhez 2010 óta?
Pop40 2019.06.29 15:13:05
@Republic Forever!:

Ebben van valami, bár szerintem az igazi hazaárulás az volt, mikor tavaly (Hadházy kivételével, neki respekt) első szóra beültek a diktátor csalással összegányolt parlamentjébe melegedni, meg felvenni a fizut. Mert ugye az látható volt, hogy érdemi munkát végezni ott tuti nem tudnak.
Az előválasztás nagy előnye, hogy végre felpezsdül az ellenzéki politikai élet. Érdemi viták alakulnak ki, a jelölteket szemmel láthatóan inspirálja a verseny. Vége az apátiának, felcsillan a remény a változásra. Olyan dolgokról esik szó, amelyek fontosak az embereknek. S nyilván azok a sorok,…..
Pop40 2019.06.26 18:30:03
@Szergej Szergejevics Szergejev:

Ja, elírtam. A magadfajta érvek nélküli bérkommentelő hülyéknek is jusson valami soványka, amin örömködhetnek.
Utána nekifuthatsz a kérdéseknek, mert az analfabéta haverod odáig már nem jutott el.
Pop40 2019.06.26 18:52:29
@6.Lenin: Hogy mi az akadály? Hogy miért nehéz legyőzni? Mondjuk azért, amiket fenn felsoroltam, és azóta is mindenféle másról hadoválsz, hogy ne kelljen válaszolnod?

Pedig egyszerű igen-nemnél jobban már nem tudom leegyszerűsíteni.
Pop40 2019.06.26 19:26:06
@6.Lenin:

IGEN, Vagy NEM, bolsi?

A hablatyod nem érdekel, elmondtam.

Amúgy ja, a megzsarolt, láncszavaztatott közmunkás az jobban él, és csakis emiatt szavaz a vajdádra.
Érdekes képet kaptunk. Karácsony Gergely mellett kampányolnak aktivisták, ahogy az kell. De a pulton leragasztották az őt jelölő MSZP nevét. Hmm. Vajon miért?..
Az megvan, hogy Tiborcz István, Orbán Viktor veje beszállt a főpolgármesteri előválasztási kampányba? Méghozzá Karácsony Gergely oldalán. Karácsony ugyanis luxusingatlanadót vezetne be, amit Tiborcz-adóként marketingelt meg. Sikeresen, mert Tiborcz az indokolatlan névhasználatért beperli Karácsony…..
A három K betűsre (Karácsony Gergely, Kálmán Olga és Kerpel-Fronius Gábor) június 26-ig lehet szavazni a budapestieknek a fővárosban számos csomóponton kihelyezett sátrakban. De mit is várunk ettől az előválasztástól? Vitakultúra, demokratikus értékek, a város jelöltje. Talán ezzel a három szóval…..
Pop40 2019.06.22 12:08:08
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Bár annyiban igazad van, hogy azt a majmot, akinek címeztem az eredeti kommentet, meg a fideszes szekta többi tagját lefogyatékoshülyézni durva sértés.
Mármint a fogyatékos hülyékre természetesen.
Pop40 2019.06.22 12:14:02
@Veszéjben a lyogállamiság !:

Hát persze, hogy úgy lesz, bolsi.
A valóságban pedig bármely jelöltre a háromból boldogan leszavaz mindenki, akinek elege van a hazaáruló vajdád maffiaállamából.

Bp-n még szűk 4 hónapja van a fideszes bagázsnak, utána jön a patkányirtás. Ez jó kezdet lesz, aztán jöhet a vidék is.

De ha neked jó azzal hitegetni magad, hogy egy szoci vagy egy momentumos szavazó, ha választhat a Geci vagy Olga közt, majd hagyja a Gecit tovább lopni, MTA-t, egyetemeket tönkretenni, akkor te még annál is hülyébb vagy, mint amilyennek kinézel.
Pop40 2019.06.22 12:40:25
@Veszéjben a lyogállamiság !:

Nokiásdobozok.... :-))))))))))) Szerinted a vajdád ezermilliárdos szabadrablása után lesz bárki, akit 10 milliós (!) nokiásdobozzal ijeszthetsz el az ellenzéktől? :-))))
Tiborcz, Mérszaros, meg a többi fideszes maffiózó ennyiért az utcán se hajol le.

Nem kódolt. De a Gecivel nem a származása a gond, hanem az, hogy Európa legnagyobb köztörvényes bűnözője.

Hát persze, hogy lesz, elvtárs. Az ep-választás is megmutatta, hogy a bp-i ellenzékiek már alig bííírják kivárni, hogy leszavazhassanak valami fideszesre, a saját jelöltjük helyett. :D :D
4 hónap, bolsi. Utána a fideszes pestis kitakarodik Budapestről örökre.
Bombasztikusnak tűnhet a cím, de sajnos sem a jogelvekkel, sem az azokból következő realitással összevetve nem az. Gulyás Gergely a tegnapi kormányinfón a főpolgármester-jelöltekkel kapcsolatos újságírói kérdésre a következőket válaszolta: „Tarlósnál többet úgysem tud senki elérni a kormánynál. Akik…..
Pop40 2019.06.22 12:26:25
@legyetek:

Sajnos ez változatlanul nem az. Ez a bayerekre, meg a hasonló férgekre vonatkozik, akik miután a magyaroktól ellopott közpénzből jól kitömték magukat, fillérekért laknak olyan helyeken, mint pl a Vár.

Én részemről nem szabnék ilyen korlátot, a hazaáruló fideszes szektások fizessék csak meg az árát, hogy az országra szabadították a fideszes pestist.
Az, hogy az átlag fideszes szavazó hülye, mint a segg, nem felmentő körülmény, a bíróságon se lehet erre hivatkozni.
Pop40 2019.06.22 12:29:18
@m54:

A bizonyára rendkívül szükséges, és hatalmas kihasználtságú belgrádi vasutat mennyi ideig fizethetjük majd?
Vagy ez elenyésző ár azért cserébe, hogy a kínaiak félrenézzenek, mikor a Geci meg a sleppje ismét lopni akar párszáz milliárdot?
Pop40 2019.06.22 12:32:58
@Veszéjben a lyogállamiság !:

Jó (dehogy jó) látni, milyen egyszerű is egy hülye fideszes világképe.
Vagy svéd demokrácia van, vagy é-koreai diktatúra, ennyi fér el a két biten.

"Amíg létezik kiterjedt ellenzék sajtó és választások, nincs értelme diktatúráról beszélni. "

Bolsikám, nem akarlak kiábrándítani, de ezek bármely afrikai banánköztársaságban adottak, ahol pont olyan olajozottan csalja el a választást a helyi Vitya, mint az itteni.
Nem indítanak saját jelöltet, "civil" mögé bújnak...
Pop40 2019.06.18 06:14:11
@Épüljön STADION a CEU helyére..:

"Erdekes, hogy Soros Gyorgy 100 es 1000 milliardjaival sem tudtok lofaszt sem elerni mar 10 eve. "

Ja, 100 meg 1000 milliárdjaival, te aberrált fasz.
Ezeknek a milliárdoknak a jele, hogy egy darab ellenzéki plakát sincs szinte kint sehol, minden médiából a fideszes söpredék propagandája szól, a jobbik lassan csődbe megy a fideszbérenc Ász kamu büntetései miatt, stb stb. Ja, a vak is látja, hogy ezek ezermilliárdokból gazdálkodnak.
Ellentétben a lótolvaj Geci vezéreddel, aki abból a 400 ezer forintból gazdálkodik, ami szerepel az adóbevallásában, és véletlenül se a magyaroktól lopott ezermilliárdnyi adóforintokból.

Te degenerált istenbarma, te.
Pop40 2019.06.18 06:20:45
@Sean MacTíre:

Nem kell ezt túlkombinálni, mindenhol le kell szavazni az egyetlen esélyes ellenzéki jelöltre. Szegeden ez értelemszerűen Botka.
Hogy a fideszes csürhe milyen kamujelöltekkel próbálkozik, lényegtelen. Ahogy egyre jobban beszarnak, ezek a kamujelöltek is szaporodni fognak majd. Schmukkok, bedék, szegedi rektor által "ajánlott" jelöltek, stb, magasról le kell szarni mindet.
Pop40 2019.06.18 06:26:59
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ezt pl nagyon rosszul csinálja Soros.
Ha már a fideszes csürhe évek óta összevissza hazudozik róla, igazán gondoskodhatna arról, hogy most az egyszer igazuk legyen.
Odatolni egy valag lóvét a gondosan kiválasztott (!!!) ellenzékieknek, akikről bizonyított, hogy elkötelezettek a maffia eltakarításában (pl Hadházyék.) És addig tolni nekik a lóvét korlátlanul, míg a fideszes hazaáruló söpredék meg nem bukik.

Az ország érdeke is ez lenne, meg az övé is, ahelyett, hogy ernyedten hallgatja, hogy aznap épp mit hazudozott össze róla a fideszes csürhe.
Néhány napja azt firtatjuk a nyilvánosság fórumain, vajon a volt miniszterelnök átverte-e a szocialistákat. Elvégre kihátrált Karácsony Gergely mögül, és elővette a sufniból Kálmán Olgát, aki szerinte harcosabb természet, mint „a Gergő”. A Demokratikus Koalíció elnöke azóta magyarázgatja a…..
Pop40 2019.06.15 17:56:31
@Zöldi László:

Ha nem Ön volt, (vagy valami blogos automatika) akkor elnézést, valamit elronthattam.
Beírtam egy kommentet az első után, szabályosan elküldtem, de nem jelent meg, annak ellenére, hogy semmi felirat vagy bármi nem jelent meg, hogy útközben valami probléma akadt. (Ilyenkor kiírja a blog.hu-s blogokon, hogy a "hozzászólás elküldése nem sikerült". )
A netcsatlakozással se volt gond.

Mindegy, akkor eltűnt valahol útközben. :-)
Pop40 2019.06.15 19:07:44
@Zöldi László:

Inkább nem. :-) Mindegy is, annyira nem volt fontos.
Pop40 2019.06.15 20:09:55
@comte de lippaud:

Hát hogyne, elvtárs.
És hol művelték ezt 2010 előtt a tolvaj führereddel?
A Vasárnapi Újság című fideszpropagandista műsorban, ami a Kossuthon ment?
De még az általatok nonstop hörgött Napkeltében is rendszeres volt a Magyar Nemzetes kérdező.

Igaz, akkoriban a köztévé nem orbánista seggnyalókból állt, mint most, a szocik mellett a fideszes maffiacsürhe is kapott valódi kérdéseket is.

Bizonyára ez maradt meg benned (meg a tolvaj führeredben) "hatalmas elnyomásként". Hisz ugye nektek minden hatalmas elnyomás, ahol nem a seggnyaló mikrofonállvány " riporter" kérdezi az előre megbeszélt, jóváhagyott, és begyakorolt kérdéseket.

444.hu/2019/01/14/amulatba-ejto-videonk-van-arrol-hogyan-gyartjak-szorol-szora-a-propagandat-a-kozmediaban

"Egy szót, ami fontos, és kértek, hogy mondjuk el, hogy az őrök védték, tehát, hogy védték, jó?
- Jó.
- Jó. Erre akkor egy mondat erejéig térjünk ki."

Azoknak a fogyatékosoknak, akiknek ez a "kiegyensúlyozott közmédia", nekik elhiszem, hogy a 2010 előtti világ véres elnyomásnak számított.
Igen, akkoriban nem hazudozhattatok teljesen kedvetekre. Bár azt valóban nagyon elcseszte a dilettáns szoci banda, hogy nem lépett a tökötökre, attól pofátlanodtatok ennyire el.
A 24.hu figyelemre méltó cikke csekély visszhangot keltett. Az Orbán-rendszer gyakorlatát fürkésző szerkesztőségek szemelgettek Irházi János aradi újságíró beszámolójából. Arról, hogy a magyar miniszterelnök felcsúti osztálytársa bevásárolt a határ másik oldalán. 2,7 milliárd forintért vett 1290…..
Pop40 2019.06.13 19:31:20
@Kuglóf. Az:

Az orbán seggéből kilógó hasznos hülyéinek nyilván ez furcsa lehet, de bizony a többség -jogosan- rühelli a vajdádhoz meg a sleppjéhez hasonló köztörvényes bűnözőket.
Ez pont annyiban fóbia, mint amennyiben fóbia pl a pedofilokat, rablógyilkosokat stb utálókat "pedofil-fóbia", " rablógyilkos-fóbia" stb jelzővel ellátni.
A hétvége legújabb, legviccesebb híre: Schmuck Andor is pályázik a főpolgármesteri címre. Ez így, ebben a formában nem igaz. A hír ugyan új és sajnos az is igaz, hogy Schmuck pályázik a főpolgármesteri posztra, de akkor mi nem igaz? Az, hogy ez lenne a hétvége legviccesebb híre. Ez ugyanis…..
Pop40 2019.06.12 02:12:03
@gigabursch:

Szeretnél te olyan "hájas" lenni, faszikám, mint amilyen én vagyok. :D :D

Mondjuk a sörhasú vajdátokkal meg pacalszilárddal az élen ti eleve jobb, ha kussoltok a témában.
Pop40 2019.06.12 12:42:53
@gigabursch:

Dehogynem a vajdád.

Annyira elevenembe, hogy pont leszarom. Nekem teljesen tökmindegy, ki takarítja el ezt a hazaáruló retek tolvaj orbánt, csak takarítsák el. Ha Fletó, ha más, nekem édesmindegy. Aki megteszi, annak majd megveregetem virtuálisan a vállát. Akár Fletó lesz az, akár nem.
Pop40 2019.06.12 12:50:13
@Cycmen:
"ha az MSZMP utód, aki nyilván full balos, inkább Orbánból kér mint az ellenzékből, az jelent valamit!"

Életedben először igazat írtál.
Igen, az tényleg jelent valamit. Csak meg kell nézni, kik támogatják mostanra egyedül a tolvaj Gecit: a Thürmer-féle komcsik, meg a Toroczkai-féle szélsőjobb. Senki más.

Összeállt Mo összes szélsőséges szemete a tolvaj fideszes csürhe háta mögött. Miközben a teljes Mo rühelli ezt a söpredéket.
Szélsőségek vs mérsékelt közép.
Orbán Viktor kivár. Ez jelentheti azt is, hogy tanácstalan, azt is, hogy tehetetlen, de azt is, hogy több variáció közül próbálja kiválasztani azt, amely számára a legkedvezőbb lehet a következő években. A legvalószínűbb variáció ez utóbbi, ám tény, hogy közel tízéves kormányzása óta még nem került…..
Pop40 2019.06.11 19:50:32
@morph on deer:

Derékbőség, meg sörhas tekintetében tényleg a Geci "formátuma" a legnagyobb. :-) Ami hiányzik hosszában, megvan keresztben.

Nála nagyobb köztörvényes tolvajra meg a kontinens utóbbi 100 évében nem volt példa. Ilyen téren valóban a Geci a legnagyobb formátum.
Pop40 2019.06.11 19:54:27
@Minden ballib bérretteg:

Ti, meg a hazaszeretet, te ótvar, hazaáruló retek...
Szétlopjátok az országot, oktatás, eü tönkrekúrva, tudomány szétverve, külföldön lassan már csak szó nélkül köpnek egyet rátok....

A magadfajta ostoba faszfejek akkor se ismernék fel a hazaszeretetet, ha szembejönne és rádköszönne az utcán.
Hazaáruló férgek vagytok a lótolvaj vajdátokkal, semmi más.
Pop40 2019.06.12 02:00:52
@FCUK5:

Ebben a kommentben csak 3 hülyeség volt.
Fejlődsz.
Gyorsan elspoilerezem a poszt csattanóját, hogy mielőbb teljes mélységében át tudjátok adni magatokat a válasz fölötti csalódottságnak. Egy alkalmas főpolgármester-jelöltnek az alábbi személyes tulajdonságokkal kell rendelkeznie: 1.       Nem Orbán Viktornak hívják a miniszterelnököt. 2.       A…..
Sokan győződhettek meg tegnap arról, hogy Gyurcsány Ferenc felesége intelligens, csinos asszony. (Palásti Péter tatabányai újságíró, 24 Óra, 2008. május 2.) Jeleztem neki, hogy házigazdához méltatlannak tartom a viselkedését, és kikérem magamnak. Dobrev Klára közbelépett, és háziasszonyhoz méltóan…..
Pop40 2019.06.07 23:41:59
@nemecsekerno_007:

Nézegesd a tolvaj vajdád, bolsikám.
Az a kommunista, nem Dobrevék.
Persze értem én, nagy szarban lehettek a Habony-műveknél, hisz Dobrev ellen annyit bírtok összeizzadni, ki volt a nagyapja... :D :D :D

Ha minden jól megy, nemsokára ep-alelnök lesz.
Csak hogy a lótolvaj vajdád megkapja végre azt az agyérgörcsöt, amit rég kiérdemelt.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/ep-dk-alelnok-dobrev-klara.685715.html
A Momentum új főpolgármester-jelölt-jelöltje beszállt egy versenybe, amelyet a posztkommer pártok rendeznek egymás között a vezető posztkommer párt funkciójáért. Ez eleve nem volt egy bölcs ötlet, ti. nem szabad versenyezni ott, ahol a szabályokat -- ideértve a verseny értelmezési keretét -- az…..
Senkitől nem lehet elvitatni a sportsikereit. Még Orbán Viktortól és Gyurcsány Ferenctől sem, akkor sem, ha épp a feleségüket küldték a ringbe. A DK 16%-os eredménye magyarok tömegei számára a vég kezdete vagy a kezdet vége, pedig a politikai értelemben súlytalan EP-választások mindig is a…..
Ez veszélyes! A Momentum a soros 2019.05.28 13:56:43
Időnként meghallgatom a Kossuth Rádió kora délutáni "Ütköző" című műsorát. Kedden is így tettem. Hivatalosan egy vitaműsorról van szó, a valóságban általában két, a kormány csecsén ringó "szakértő" versenyt fut, hogy ki tudja hatékonyabban közvetíteni a Fidesz kommunikációs platformjait. Kedden is…..
Pop40 2019.05.29 03:45:36
@Khonsu:

"A DK már hálásabb téma a propagandistáknak, de velük kapcsolatban is van egy olyan érzésem, hogy Gyurcsány személye mintha már nem taszítaná annyira az ellenzéki szavazókat, mint korábban."

Még szép.
Egyrészt azóta megtapasztalták a fideszes maffia szabadrablását.
Másrészt meg már bőven iskoláskorúak azok, akik akkor születtek (!!) mikor Fletó lemondott. Pár év, és szavaznak. Szerinted mennyire riasztaná őket Fletó?

Azt ugyanakkor tisztázni kell, hogy a mostani dk-eredmény NEM Fletó érdeme, hanem Dobrevé, és az egyesült eu-s víziójáé. Szóval Fletó, ha van egy kis esze, háttérbe vonul, és átengedi a terepet a nejének.Ebben az esetben a dk előtt még akár fényes jövő is állhat.
Pop40 2019.05.29 03:47:53
@Gyorgy007:

Ott (is) a tolvaj vajdád lobbizott az ország ellen, nem a Momentum.
Pop40 2019.05.29 03:57:01
@simonpali:

"Orbán európai nagy játékos, "

Muhahahaha :D :D :D :D

Vitya úgy "európai nagy játékos", ahogyan a levesbe esett szardarab "hozzávaló". :D
Ismerni kétségkívül ismeri mindenki, a messziről bűzlő tolvajokra előbb-utóbb minden közösség felfigyel. Csak az "egészen kicsit" más pozíció, mint az "európai nagy játékos". :D