Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Serious Sam

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Választási ígéreteink egyik fontos pontja az 5-ös busz végállomásának kérdése volt, mely jó ideje borzolja a városrész lakóinak idegeit. Polgármester asszonnyal januárban elkezdtük az ez irányú munkát. Sajnos a BKK elsőre nem vett minket túl komolyan de nem adtuk fel! Tegnap vendégünk volt a BKK új…..
Apa, kezdődik! Nem is Magyarországon élnénk, ha a Getronics visszalépésével meghiúsult e-útdíj tender nyomán nem kezdett volna el minden hazai (többé-kevésbé) írástudó szakérteni a témában. A legújabb a Levegő Munkacsoport ötlete, miszerint össze kellene rakni…..
Alkesz ellenőrök dolgoznak a Batthyány térnél? Naiv tömegközlekedőt minden ok nélkül basztatni kezdték, amikor felmutatta a bérletét: A sztori röviden,amit a BKV ügyfélszolgálatnak is megírtam: A mai napon (január 9-én) 13 óra után a M2-es metró utaztam. A Batthyány…..
Serious Sam 2013.01.11 09:20:57
@Dr. Furia: "Tévedsz.
A BKV-nak saját ellenőrei vannak"

Te tévedsz! A BKV csak a járműveket, és az infrastruktúrát üzemelteti. Minden más -jegyellenőrzés, forgalom irányítás, stb.-a BKK fennhatósága alá tartozik, tehát az ellenőrök is vitéz Vitézy Dávid gyorsreagálású rohamcsapatának tagjai.
Amúgy szerintem kicsit sántít a story, sokéves bkvézási tapasztalataim alapján -bár az igaz, hogy ezt a munkát nem a legkifinomultabb modorú emberek végzik, tisztelet a kivételnek- minden ok nélkül nem szoktak csak úgy lekurvázni utasokat az ellenőrök, főleg, ha minden rendben van a bérletével..
Nándor is beleesett a javíthatatlan telefonok örvényébe. Nála egy Desire S várja, hogy harmadjára jól ragasszák vissza a képernyőt: Vettem még hét hónappal ezelőtt egy "prémium" kategóriás készüléket (htc Desire S-84000HUF) a GsmHome üzletben, de sajnos körülbelül csak…..
Serious Sam 2012.11.08 08:17:43
@Xezs:
Teljesen igazad van. A HTC telókat hivatalosan 2 év gyártói garanciával forgalmazzák. A GSMhome csak egy év sufni garanciát ad, ezt felárért ki lehet egészíteni plusz 2 évvel, ami azonban csak a szoftverre vonatkozik!
Ebből is leszűrhető, hogy mennyire kétes forrásból származnak az ott kapható készülékek.
gsmhome.hu/garancia.gsm
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Serious Sam 2012.10.04 19:01:12
Miért van mindenki kibukva azon, ha egy állami vállalat pont úgy működik, mint maga az állam? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Serious Sam 2012.08.29 20:36:58
@daito:
Nagyon sok mindenben igazad van.
A megálló sűrűséghez tudok érdemben hozzászólni: azt, hogy hol legyenek a megállók, mindig az érintett önkormányzat dönti el. Ezért fordulhat elő, hogy a legtöbb helyen nem csak az ésszerűség, hanem mindenféle lobbi érdek, sógor-koma, üzleti kapcsolat dönti el, hol legyenek a megállók.
Elfingja magát a polgármester nyugdíjas ismerőse, hogy miért kell neki 20 métert sétálnia a legközelebbi buszmegállóig, nosza derék bürgermaisterünk addig lobbizik, amíg el nem intézi, hogy Julcsi néni háza előtt is legyen megálló. Vagy éppen fordítva, haver szól, hogy zavarja az ablaka alatt megálló busz, nosza rakjuk odébb, ezzel 50 méteres távolságra kerül a következő megállótól, a busz még direkt fokozatba sem tud felkapcsolni, mire odaér, kétszer annyit fogyaszt a gyakoribb megállás-elindulás miatt, de lényeg, hogy a spanok elégedettek legyenek.
Szombat délután a gárda megalakulásának 3. évfordulóján tartanak vonulást Budapest belvárosában szélsőjobboldali szervezetek. Ezt a vonulást a rendőrség előbb betiltotta, majd a bíróság engedélyezte azt. A Magyar Nemzet a történés kapcsán megjegyzi: ez a betiltás hasonló a…..
Tisztelt Terror!  Segítségre lenne szükségem. 2 év után márciusban megszünt a munkaviszonyom egy cégnél.A papírjaimat utolsó nap megkaptam de az utolsó havi járandóságomat továbbra sem utalták át. Hiába járok a nyakukra, nem fizetik ki, mondván más korábbi…..
Jól indult Áder János – vélhetően az elődjéénél hosszabbra tervezett – elnöki ciklusa. A Nemzet Első Polgára, a humorérzékéről és laza, barátságos stílusáról messze földön ismert államférfi a Székely himnusz eléneklése közben elmerenghetett pár percet a Parlament…..
Külföldi közlekedésbarátok magyarországi barangolásainak eredményét bemutató sorozatomban ezúttal Észak-Pestre kirándulunk, Roy Makewell felvételei segítségével, melyek Geoffrey Tribe-on keresztül jutottak el hozzám. Újpest és Rákospalota a nyolcvanas évek elejéig a…..