Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hiryu2,0 , xsak máshonnan

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma délelőtt már kikerült a netre a Batman utolsó kalandjának, utolsó előzetese, most pedig a Prometheus kapta az x+1-edik  előzetesét, ami rengeteg új jelenetet kapott és még inkább megerősít abban, hogy ez és a Batman lesz az idei év két legjobb filmje...
Kijött Christopher Nolan utolsó Batman filmjének előzetese. Ez az ember nem tud hibázni, akármit csinál. Az előzetes után azt gondolom, az év végi összesítésnél (legjobb film, stb..) komolyan kell számolni a filmmel. Külön ajánlom mindenki figyelmébe, hogy milyen művészi és…..
  A fővárosi közterületek használatáról és rendjéről szóló rendelet módosítását kezdeményezte öt fővárosi kormánypárti képviselő, Bagdy Gábor, Németh Zoltán, Németh Szilárd, Pokorni Zoltán és Tarlós István. A helyszínen kiosztott előterjesztés…..
Mi lehetne kellemetlenebb szombat délben annál, hogy az ember egyetért Selmeczi Gabriellával? Olyasvalamire gondolok, ami nem involvál szögbelövőt, vagy egy viagrás dobozban turkáló hímgorillát.A Demokratikus Koalíció felszólította Orbán Viktort, hogy azonnal mutassa be a…..
A Formula-1 világbajnoki cím nélküli legendája, Sir Stirling Moss úgy gondolja, a biztonsági fejlesztéseknek köszönhetően a modern F1 sokat veszített az izgalomból. Moss az 50-es években versenyzett a száguldó cirkuszban, amikor a halálos baleset hozzátartozott a versenyekhez. A…..
Katonák! – mondják sokszor a civilek, alig leplezett lenézéssel a hangjukban. Bikkfa nyelven beszélő, bikkfa fejű katonák, akik csak ahhoz értenek, hogy a parancsokat gondolkodás nélkül végrehajtsák, mert erre vannak idomítva attól fogva, hogy katonának állnak, születnek,…..
Hiryu2,0 , xsak máshonnan 2012.04.23 17:49:00
A Honvédelmi Minisztérium és az Indafotó által meghirdetett Katonák.Hősök fotópályázat keretében április 13-án, pénteken az MH 86. Szolnoki Helikopter Bázisra látogattunk a fotózás és harcászat iránt érdeklődőkkel. Ha a képek láttán kedvet éreztek a nevezéshez,…..