Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Márcy

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az igazi sajttorta sütése igen időigényes, egy kis trükkel azonban jelentősen lerövidíthetjük a sütési időt, ráadásul akár egy főre is érdemes lehet belekezdeni az édesség legyártásába. A lényeg, hogy fogj egy nagyobb bögrét, tegyél bele egy egész tojást, cukrot, egy csipet sót, majd kb. 100-150…..
Most hogy itt a jó idő és a kiránduló szezon, mutatok Nektek, egy egyszerűen elkészíthető, és könnyen szállítható finomságot. Ennek a leveles tésztától ropogós, a paradicsomtól édeskésen krémes, az oregánótól olaszos ízű, sajtos finomságnak nehezen tudtuk majd ellenállni. Lehet, hogy az uzsonnás…..
Márcy 2017.06.10 21:38:19
UTOLSÓ VACSORA - Nem csak a szoptatós anyákkal, de a rászorulókkal is köcsögösködött mostanában a McDonald's. Szívmelengető történet Nagy-Britanniából.     Egy 19 éves lány segíteni akart egy éhező hajléktalannak Manchester belvárosában, de a gyorsétterem…..
Márcy 2015.05.22 21:55:30
@Shlomo a halott zsidó terrorista:

Egyet értek a úrral, amennyiben az ha nem akkor a hölggyel. Pl én megkérdeztem anyukámat erről a nyilvános szoptatás dologról. Azt mondta neki eszébe nem jutott volna soha a tejcsárdáit kipakolni mások elé és úgy etetni, és akkor ez még nem is volt probléma 27 évvel ezelőtt. És jéé, még sem lett senki alultáplált vagy fogyatékos. Már várom a napot mikor az anyukák cseccsel és vaginával szelfiznek gyerekkel a háttérbe és mindennapos és elfogadott dolog lesz ez, nem igaz hogy nem lehet eltakarni egy kendővel vagy szalvétával ruhával a kinyúlt tejeszacskókat, helyette ország világ nézegesse mert neki joga van hozzá és cseszik bemenni a mosdóba pelenkázóba, vagy félre vonulni.
Na mindegy nem koptatom a számat mert a sok exhibicionista lúvnya még megkövez.
Naiv ügyfélék egy jó állapotú lakást mentek megnézni, de a ház előtt letámadták őket fiatalok, akik szintén azt az albérletet voltak megnézni, és már rég ki van adva, talán sosem volt üres. Az ingatlanos természetesen máshova vitte volna őket, aztán amikor ragaszkodtak az…..
Nesze!szer Ne ítélj elsőre! 2015.03.20 16:17:14
    Ez a kampány szerintünk zseniális. Azt mutatja meg,hogy hogyan ítélünk meg nőket a szoknyájuk hossza, a felsőjük kivágása avagy a cipőjük sarkának mérete alapján. Prűdnek tituláljuk magunkban, vagy ódivatúnak, esetleg....? Annyira betalál,hogy csak na. Egy svájci…..
Felháborítónak tartom, hogy ilyen morális vétség után az orvos még tartotta volna a markát, az őszinte kommunikáció helyett. Tisztelt Blogolvasók!   2010. 05. 12-én operáltak még Szegeden, egy akkor még ismeretlennek tűnő petefészek rendellenességgel (lévén az UH nem a…..
Márcy 2014.04.02 20:11:31
@acka1: Hát igen, lassan sajnos én is fogok ide írni egy posztot, nem is kicsit, mert a kálváriám 2009 óta folyik és még nincs vége most pl egy enyhe lefolyású agyvérzéssel nem hajlandóak bármit is kezdeni, csak tologatnak egyik dokitól a másikig, a középfülgyulladásommal 2 hete szenvedek és 4 orvos kellett ahhoz pontosabban a 4. aki végre adott egy antibiotikumot, addig kb napi 8-10 szem gyógyszert vettem be hogy eltudjam viselni a fájdalmat, rágni nem tudok így enni is alig ettem, ráadásul este a sürgősségin a főorvos nacsasszony haragszik meg bunkózik mert hajnali kettőkor voltam olyan pofátlan szemét hogy felkeltettem legszebb álmaiból, de ez csak egy töredéke a történetemnek.. :) A többit majd a hosszú szaftos sztorimba.
Márcy 2014.04.02 20:36:46
@acka1: A posztodat szívesen elolvasnám, de nem tudom melyik az, vagy hol lehet megtalálni. Az én posztom nem tudom hogy tanulságos lesz e? De az biztos hogy minden orvos akivel valaha is kapcsolatba kerültem ebben a kálváriában szerepet kap benne, névvel együtt, és róluk alkotott véleménnyel együtt. És nem csak rossz orvosok vannak, de tény hogy ma Magyarországon, ha egyik kicsit is emberséges azon az ember eléggé elcsodálkozik.

Egyébként hihetetlen pofátlanság hajnalban szirénázó mentővel a sürgősségire menni. :D Én csendben mentem, vagy is vittek autóval. De muszáj volt sajnos felébreszteni az orvost mert én hülye nem tudtam megnézni a saját fülem belülről. :D Amúgy mikor kioktatott miért mentem oda és azt mondta a legenyhébb fülkürt hurutom van még arra sem méltatott, hogy egy levél algopirint felírjon, hanem sírva könyörögtem a másik ügyeletnek legalább egy szemet adjanak már, hogy reggelig kihúzzam.. Persze másnap kiderült súlyos középfül gyulladás arc és mandula gyulladással egybe kötve, az egész fejem zsongott és azóta sem hallok csak nagyon nagyon tompítva ma először hallottam 2 hét után egérkattintást tompán, és olyan furcsa volt hogy először csak nézegettem mi ez az apró halk zörgés? :D
Márcy 2014.04.02 21:11:30
@acka1: Elolvastam. Tényleg tanulságos. Nekem a kedvencem ami most történt hétfőn, 8-14:30 lett volna fül orr gége rendelés. Oda mentünk 11re. Erre közölték orvos már nincs ott, majd holnap, el kellett mennie. Haza értünk, a fülemből elkezdett ömleni a vér, felhívtam kórházat most mi legyen. Azt mondták azonnal menjek be ügyeletre. Bementem, kérdezték mi van elmondtam ma kellett volna kontrollra mennem de mire odaértem orvos sehol. Erre nagy betűkkel ráírták a kezelő lapomba KONTROLL VIZSGÁLATRÓL ELKÉSETT!! (Anyád) :D

Szóval van ilyen is. De a te történeted viszi a pálmát. Remélem azóta jobban vagy. :)
Miközben tegnap a magyar sajtó és a blogoló társadalom a villamosvezető által megvert terhes nővel volt elfoglalva, egy másik sajnálatos eset is történt Budapesten. Kora este a Ferenciek terén a megállóból az Erzsébet híd felé elinduló 107E busz satufékezett. A Mercedes Citaron…..
Márcy 2013.06.20 17:21:45
@zizi77:

Én ezt teljesen megértem nem ez a hihetetlen hanem az hogy aki felpofoz egy feltételezhetően teljesen hülye barmot, jogosan az fel van háborodva meg az egész ország csak mert a hülyének épp véletlen vágás van a lábai között nem tök. De bezzeg ha az illető faszi lett volna akkor meg kapásból többen is megpofozták volna az illetőt. Ilyenkor hol marad a nagy bátorság a nők egyenjogúságáért? Egy pofon és már is az összes nő kis ártatlan bárányka lesz? Ha ugyan olyan bánásmódot akartak kiharcolni mint amilyet a férfiak kapnak, akkor viseljék a pofonokat is, ugyan olyan nagyszájúan...

Lényeg a lényegben az előző hozzászólásom nem erről a terhes nőről szól aki véletlen elesett, hanem arról a másikról aki kész akarva (vagy azért mert szimplán idióta) tökre teszi egy normális férfi és egy mindenről semmit sem tehető kisgyerek életét. Mert ő Angliából jött és a világ közepének képzeli magát, úgy mint elég sokan itt Magyarországon. Hát ja végül is hogy gondolja az a rohadt piros lámpa hogy pont akkor piros mikor a naccsasszony átakar kelni az úttesten..
Csak egy teljesen hétköznapi túlfoglalás történt a **** Apartmanban, ahol kuponos naiv ügyfél csapata úgy érezte, hogy annyira le vannak szarva, hogy még a fűtést sem kapcsolják be miattuk, nemhogy a recepció kinyisson. A létesítmény vezetőjével történt konfrontáció után a…..
Mariann új albérletet keresett, talált is - egy tucat másik érdeklődővel együtt. A baj csupán annyi, hogy nem tömegszállásra szeretett volna beköltözni. Vagy mi maradtunk volna le valamiről, és az ingatlanosok újabban kiscsoportos lakásnézőtúrákat szerveznek? Végül is…..