Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rovett

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Megnézem a videót ITT - The Man Who Ate His Lover (2004-es dokumentumfilm, 49 perc) imdb Ez a doksifilm még akkor készült, mikor barátunkra első fokon 8 és fél év letöltendő fegyházbüntetést rót ki a bíróság. Csórikám itt még nem tudja, hogy 2006-ban a közvélemény…..
Homemade, DIY, Tutorial. Előző posztomban a csillogó holmikról írtam pár sort. A képekkel pedig megpróbáltam felkelteni a figyelmeteket ezekre a fantasztikus szerelésekre. Bevallom számomra régen a flitterek egyet jelentettek a giccsel. Gyomorforgató volt ránézni is az ilyen…..
Ez a poszt a csillogásról szól. Ismét csak a 2012 tavasz nyár kollekciókról fogok beszélni. Azt hiszem ezt már ti is tudjátok, de 2012-ben minden megengedett. Színek, formák, minták összekavarodása, csak a szép érzék állíthat gátat előttünk. Csillámpor, flitter, bármi ami…..
Forróság, romantika és sikk jellemző a kollekciókra. Csíkok, virágminták, batikolt felületek, neon, cukorka és lazac színek. Töretlenül szárnyalnak a kendők, sálak. Nyáron is hordhatjuk kedvenc téli kiegészítőinket, mivel a szellős kötött anyagok is helyet kaptak…..
Testalkat Erős felsőtestű alkat: Alma alkat Erős alsótestű alkat: Körte alkat Erős alsó- és felsőtestű alkat: Homokóra alkat Egyenes vonalú alkat: Banán alkat Ezek alapján, most mindenki besorolja magát minimum 1 alkatba. Ami miatt szörnyen rossz kedve lesz.…..
Először is a színekről szeretnék beszélni. A divat alapja a színválaszték. Ebből inspirálódik az egész szépség-,  és ruhaipar! Fantasztikusan nagy szerencsénk van a 2012 tavasz-nyár színkollekcióval. Ugyanis szinte az összes szín helyet kapott a listán. Hideg-meleg…..
Fashion for life Egy 2012.04.05 23:42:00
Remélem sikerül felkeltenem a fiatalok figyelmét. Ha  eleged van, az unalmas póló-farmer "outfit"-ből, akkor itt a helyed! ..