Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hagyó Dosszié

400 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyengítette a bíróságok függetlenségét a kormány igazságszolgáltatási reformja - derült ki az Amnesty International Magyarország legfrissebb jelentéséből. Ma már a bíróságok szervezeti függetlenségét és a bírákat is több irányból érik támadások. A helyzet 2012 óta egyre rosszabb: akkor kezdődött…..
A BKV-ügy áthelyezése még tűréshatáron belül volt? Fazekas Sándorral, a Magyar Bírói Egyesület (MABIE) budapesti elnöke, a Fővárosi Törvényszék volt elnöke, tanácselnök azt nyilatkozta az Indexnek, hogy  "A bírók elértek a tűréshatárhoz"..
A napokban két hír is megütötte a fülem: Az ügyészség szerint az etikus hekker túllépett a határon és veszélyes a társadalomra illetve Letöltendő börtönt kapott a férfi, aki 760-szor bliccelt Szóval adott egy bliccelő és jó szándékú számítógépes specialista. Az előbbit már elítélték letöltendő…..
Durva részletek igazolódtak be az egykori Magyar Nemzet működéséről. Pethő Tibor a napilap történetéről szóló könyvében arról számol be, hogy 2010 és 2015 között rendszeresek voltak az újság szerkesztőségében a fideszes eligazítások. Ez alapján elég valószínű, hogy Balogh Zsolt nokiás dobozos…..
Orbán Viktor jó barátja, Handó Tünde sorozatosan megsértette a törvényt. Ezt már nem csak mi állítjuk, hanem az Országos Bírósági Hivatal elnökét ellenőrző testület is. ..
Sosem lehet tudni meddig megy el a hatalom, és ezzel Soros György szervezetének szakemberei is tisztában vannak. ..
A volt miniszterelnök szerint ez az "elszámoltatási ügy" alatta indult. Nos, megmutatjuk közelebbről, mire is olyan büszke Gyurcsány. A BKV-ügy lefolyása és elért "eredményei" is inkább szégyenkezésre adnának okot...
Hiába ért véget a BKV-per, hiába vonult vissza Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes a politikától, és hiába állapította meg a bíróság jogerősen, hogy Hagyó valamennyi vagyonát törvényes, ellenőrizhető módon szerezte, a jobboldali sajtó nem zavartatja magát: ismét összemosta Hagyó nevét egy…..
A Fidesz 2010 óta nem csak szlogent választ magának az aktuális választási kampányához, hanem megbilincselt szocialistát is. Íme a Fidesz lejáratókampányainak áldozatai az elmúlt 8 évből, és a valódi okok, amiért előzetesbe kerültek...
Czeglédy Csabát kényszervallatás során hivatalos személyek próbálták meg rávenni arra, hogy előzetes letartóztatása alatt Gyurcsány Ferencre valljon – ezt az Egyenesen című műsorban mondta az előzetesből frissen szabadult politikus...
Blogunk részleteket közöl Dr. Kádár András, Hagyó Miklós ügyvédje perbeszédéből. A beszéd Szegeden hangzott el, a BKV-per másodfokú tárgyalásának második napján, szeptember 14-én.  Az utolsó részben az ügyészek által feltételezett bűnszervezetről beszél az ügyvéd úr. Az beszéd szöveges verzióját itt…..
Blogunk részleteket közöl Dr. Kádár András, Hagyó Miklós ügyvédje perbeszédéből. A beszéd Szegeden hangzott el, a BKV-per másodfokú tárgyalásának második napján, szeptember 14-én.  Emlékeztetőül: A C.C. Soft vádpont volt az amelyben első fokon bűnösnek mondták ki a volt főpolgármester-helyettest. Az…..
Blogunk részleteket közöl Dr. Kádár András, Hagyó Miklós ügyvédje perbeszédéből. A beszéd Szegeden hangzott el, a BKV-per másodfokú tárgyalásának első napján, szeptember 7-én.  A nevezetes nokia doboz az, amiről beszél a második részben Dr. Kádár András...
Blogunk részleteket közöl Dr. Kádár András, Hagyó Miklós ügyvédje perbeszédéből. A beszéd Szegeden hangzott el, a BKV-per másodfokú tárgyalásának első napján, szeptember 7-én.  Elsőként az ügyészi fellebbezésre, illetve az AAM vádpontra reagál az ügyvéd úr.  ..
Részletek Dr. Kádár András, Hagyó Miklós ügyvédje perbeszédéből. A bűnszervezet vádpontra reagált beszéde végén az ügyvéd úr. Elhangzott az Szegedi Ítélőtáblán a másodfokú tárgyalás második napján, szeptember 14-én. Kép: Frank Yvett - délmagyar.hu A beszéd teljes egészében itt olvasható, mi a…..
Részletek Dr. Kádár András, Hagyó Miklós ügyvédje perbeszédéből. Az I/14-es vádpontot, azaz a C. C. Soft Kft. ügyét szedi darabokba az ügyvéd úr. Ez volt az a vádpont, amelyben elítélték a volt főpolgármester-helyettest első fokon Kecskeméten. Elhangzott a Szegedi Ítélőtáblán a másodfokú tárgyalás…..
Részletek Dr. Kádár András, Hagyó Miklós ügyvédje perbeszédéből. A II-es vádpontra, azaz a politikában sokszor használt nokia dobozos vesztegetés vádjára reagált Szegeden, az ítélőtáblán a másodfokú tárgyalás első napján,  szeptember 7-én. Kép: Magyar Nemzet online - Balogh Dávid  A beszéd ezen…..
Blogunk részletek közöl Dr. Kádár András, Hagyó Miklós ügyvédje perbeszédéből. A beszéd Szegeden hangzott el, a BKV-per másodfokú tárgyalásának első napján, szeptember 7-én.  Elsőként az ügyészi fellebbezésre, illetve az AAM vádpontra reagál az ügyvéd úr.   Fotó: Frank Yvett - délmagyar.hu A…..
Jobban jártak volna, ha “kischmittelik” az előző anyagokból a neveket, de inkább elindultak a Grimm fivérek által kitaposott ösvényen, és kitaláltak karaktereket. Végül is Balogh Árpád ellen nem nyomoztak soha, nosza lássuk, ő mit tud mondani, ki-kinek adott nokiás dobozban dellát? Tényleg nem értem…..
A civil szervezetek elleni durva lejárató kampány közepén Handó Tünde OBH elnök, Orbán Viktor jó barátja szükségét érezte annak, hogy a bírákat is kifaggassa, van-e kapcsolatuk civil szervezetekkel - írta meg a HVG. Többek közt az alábbi kérdéseket tette fel az Országos Bírósági Hivatal (OBH) a…..
A Voldemort néven elhíresült Mengyi Roland példáján keresztül hasonlítottuk össze, mi történik akkor, ha egy fideszes- és mi történik akkor, ha egy “nem baráti” politikust vádolnak meg korrupcióval. Az eljárásból kitűnik, hogy egészen más a helyzet akkor, ha a kormánypárt egyik mamelukjával…..
Hagyó Dosszié Újra meg újra... 2017.02.25 09:28:25
"Új tagokkal újra összeállt a Metro együttes" - hirdeti humorosan a szocikat lejárató újabb politikai mém az OLAF-jelentés kapcsán. Úgy tűnik az Orbán szímpatizáns trollok most sem akarták kihagyni a jóból Hagyó Miklóst, annak ellenére hogy a volt főpolgármester-helyettesnek tulajdonképp semmi…..
Hagyó Dosszié Közös izzadás 2017.02.06 15:52:21
Az egy dolog, hogy rosszul kérdeznek. Az meg egy másik, hogy láttunk két nagyszerűen felkészült  “várospolitikust”  (és ők Tarlós jelenlegi ellenzéke) akik benyelve a felszálló lisztet, ostobaságokat - nincs jobb szó rá - böfögnek fel. Csórikáim izzadva küzdenek azért az öt százalékért, meg a…..
Hagyó Dosszié Ködbe vész 2017.01.03 09:36:04
Hat évvel az első letartóztatások után, 2016 januárjában elsőfokú ítélt született a BKV-perben Kecskeméten. Sokan, sokféleképpen értelmezték a bíróság nem jogerős döntését. A vörösiszap-perrel egyidőben született döntésre reagálva a csepeli rezsirambótól az OBH elnökéig mindenki megszólalt.…..
A Fővárosi Törvényszék úgy látta tehát, hogy az ominózus vallomását, amelyet egyébként “véletlenül” a Magyar Nemzet  már másnap címoldalon hozott, kirekessze a bizonyítékok közül. A Kecskeméti Törvényszék ezt nem tette meg, bármennyien is vallották ezt a bíróságon, bármennyiszer is visszavonták,…..