Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lencsés Péter

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem győznek eleget mérgelődni a Fidesz potentátjai és a kormányhoz közel álló sajtóorgánumok azon, hogy Lázár János lényegében kampányfilmet forgattatott magáról az ellenzékinek tartott Telex stábjával. Az egykori kancelláriaminiszter ráadásul alaposan megkavarta a kormánypárton belüli állóvizet,…..
Lencsés Péter 2021.05.05 19:54:33
@mіdnight coder:
Mi van te látens buzi ? Te anonim ! Olvastad a hirdetésüket ? Meleg hirdetéseket böngészel szabadidődben ? Már akkor világos miért a szopás , dugás van minden gusztustalan kommented középpontjában . A négycentis farkak is a gondolataid középpontjában vannak . A kisfiúkra buksz ? Valószínűleg kiugrott zsidó vagy , valamint homoszexuális , azért ez a két téma foglalja le minden gondolatodat . Ne is válaszolj anonim ! Írni sem tudsz , sértésed lepereg ! :);)
Tovább szigorodik a dohányzás elleni törvény, májustól csak a kijelölt dohányáruboltokban lehet dohányozni reggel nyolc és délután négy között. Egy cigaretta elszívására 3 perc áll majd rendelkezésre, percenként 150 forintért, amelynek az árát a trafikosnál lehet…..
Lencsés Péter 2013.07.17 21:35:40
@Lencsés Béla: Béla! bazz.. rugdosd haza az öcsit! Vagy kint alszik az ólban.
Tavaly már Rajcsányi Gellért kolléga írt a dologról egy kiváló posztot, de most újra előtérbe került a probléma: egyes településeken idegenforgalmi adót kell(ene) fizetni, ha barátaink a saját házunkban alszanak. Mint kiderült, ez nemcsak nyaralókra, de mindenféle ingatlanra…..
Lencsés Péter 2013.07.01 08:28:27
@Fazakas László: A benzinkútnál a Teleki téren fizetőssé tették a parkolást. Egy darab autó nem áll ott. tehát az automata beruházása oda pénzkidobás volt. Mondjuk a parkolóőröknek könnyű a dolguk, mert a tér másik oldaláról is látják hogy egy darab autó nem áll ott.
Tehát bevétel semmi, csak máshol plusz zsúfoltságot okoztak. A tipikus agyatlan pénzbehajtás esete.
Lencsés Péter 2013.07.01 08:29:40
Vallásos család sétál a körmenetben. A gyerek nagyon unja már a banánt, elfáradt a karja, nem akarja már tovább tartani a hatalmas táblát, amelyre az van írva, hogy "isten utálja a köcsögöket". Ráncigálja az apja kezét. -Apu, Isten miért utálja a homokosokat? - Nem tudom,…..
Lencsés Péter 2013.07.01 07:15:26
@Orvos01: Eljátszottal a gondolattal, mi? :-))
hacsaknem Ki a (nem) magyar? 2013.06.30 11:18:46
Olvasom, hogy Sorbán Attila Örs, az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) egyesület elnöke "Turista vagyok, nem magyar" feliratú pólót ajándékozott Bajnai Gordonnak Kolozsváron. A volt magyar miniszterelnök értelmiségiekkel, vállalkozókkal, a romániai magyarok parlamenti képviseletét…..
A kommentelők megosztása és a gyűlöletkeltés érdekében ByeAlex született a Szegedi Állatkertben. „A zsiráfra már lószar sem jött, nemhogy lájk, kénytelenek voltunk valami keményebbhez nyúlni, így jött az ötlet, hogy hipsztert tenyésszünk. A technikai részletekre nem…..
Lencsés Péter 2013.06.24 20:38:19
@Lencsés István: Te fos anonim geci! Szállj le a család nevemről!
Vajon mit államosít legközelebb az Orbán kormány? A kérdés újra és újra napirenden - társadalmunk egy része retteg, hogy megélhetése egy nap alatt romokban fog heverni, míg mások (sógor-koma-jóbarát) dörzsöli a tenyerét, hurrá, újabb zsíros állások a láthatáron. És a…..
Lencsés Péter 2013.06.23 16:50:33
@s: "pinaszagú retkes faszt" - Ki mondta hogy szagolgasd mielőtt a szádba veszed?
Lencsés Péter 2013.06.23 16:51:35
@Frőczy Sanyi: Volt vigyorogni? Itt az egész család, hogy haza rugdossuk öcsit a netkávézóból.
Lencsés Péter 2013.06.23 16:56:57
@s: Tudom. Mióta szétkokózta az agyát, mert nem bírja a meleget, bárkinek fizet aki olcsón elmegy vele. Hogy hogy a mamád még mindig dolgozik?
Az Életet az éveknek program keretében minden nyugdíjas életét egy hónappal hosszabbítja meg a kormány. „Ennyivel tartozunk az időseknek, akik felneveltek minket, akik még találkozhattak esetleg Horthyval” – érzékenyült el Giró-Szász András. A kommunista idősek életét…..
Lencsés Péter 2013.01.14 20:30:31
@ezanicknevem: "Hogyan hosszabbítják meg az életet?" - Visszamenőlegesen lerövidítik a Föld keringési idejét és beleteszik az Alaptörvénybe. Hol itt a probléma?
Lencsés Péter 2013.01.14 20:32:43
@kittrabi: :-))
Szerintem két dolog miatt hajoltak meg a brüsszeli maoista technokraták Orbán Viktor előtt. Egyrészt azért, mert elkezdték kinyomtatni gyurcsány ferenc vádlott számára (a saját kérésére, nem az ügyészek ennyire hülyék, hanem a fletó, meg a törvény) a sukorói ügy negyvenezer…..
Viszonylag új jelenség, hogy a politikai hatalom (Orbán Viktor és közvetlen környezete) megdöbbentően nagyot téved egy-egy konkrét, aktuális napi politikai fejlemény súlyának megítélésében. Így természetesen a várható következményeket illetően is hatalmas melléfogások…..
Lencsés Péter 2012.04.09 08:53:59
@Lencsés István: Öcsi bazz! Kiteszem a lábam otthonról és egyből netelsz? Pedig anya megtiltotta, hogy ne derüljön ki a világnak hogy szellemi fogyatékos van a családban!
"Még meg sem indult a tényfeltárás, még egy kommünikét sem adhattam ki, az itt ülő képviselők közül néhányan máris megbélyegeztek, csalónak kiáltottak, és lemondásomat követelték." (Schmitt  Pál lemondási beszédéből, 2012. április 2.)"Mondom mindezt…..
Lencsés Péter 2012.04.09 08:50:01
@maroz: similis simili gaudet
Lemondó beszédében Schmitt Pál nehezményezte, hogy az egyetem elvette tőle a doktori címet. Szerinte ezt nem tehette volna meg; sőt, perelni is fog igazáért. Nem lesz könnyű dolga, ugyanis az egyetem elveheti a címet. Lássuk, hogyan!A jelenlegi, s a 2012. szeptember 1-jén hatályba…..
Lencsés Péter 2012.04.04 04:11:51
Most, miután végre oly sokaknál a remény,  kicsi, de annál melengetőbb tüzei gyúltak a lelkében a Lemondás után (továbbiakban L.u.) Sokan azt gondolják most hogy a változás szelei legalább egy ici-picit beosontak a pangó lavórunk szélén. Ki kell ábrándítanom őket: Erről…..
Sokan szeretnék most a jobboldalon felmenteni Schmitt Pált, de ezt nem szabad megtenni. Nem szabad megtenni, mert nem emelkedett, semmilyen piedesztára, nem az erkölcsiesség nevében mondott le, hanem mert rákényszerítették. Rákényszerítette a közvélemény, az ellenzék, és végső…..
Lencsés Péter 2012.04.03 04:58:50
@Lencsés István: Baszd meg tesó! Már suliban is hülye voltál, de ez rosszabbodik. A smiti palcsiból csak az első betű nagy. Felszólító mondat végére felkiáltó jel kell.

"Remélem ez változik mert ha nem akkor nem reagálok rád , hisz az nekem szint alatti , aki alap dolgokkal nem rendelkezik "
- Innen hiányzik két vessző, meg egy pont és írásjel elé nem teszünk szóközt. Egyébként, ahogy írod, alap dolgokkal nem rendelkezel, például ésszel. A mama is megmondta, hogy leejtett mielőtt betett az inkubátorba. Sajnos rájöttek ki tett oda és visszahoztak, mert a majomházba nem vettek be téged, azzal hogy oda csak értelmes lényeket vihetnek.
Lencsés Péter 2012.04.03 05:00:22
@Lencsés István: Hidd el sok embernek van végzettsége, nem mindenki hiszi sportkommunikáció szaknak azt, hogy gyakorolja annak üvöltését hogy "Hülye a bíró!"!