Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zotyó48

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még nem tudjuk, mit jelent be a "közszolgálati médiának" adott exkluzív interjúban Schmitt Pál ma este. De az biztos, hogy személye sérthetetlen (Orbán Viktor mondta). Ha pedig így van, akkor maradhat posztján. Mindössze egy rövidke törvénymódosítást kell elfogadnia a…..
Dr. Schmitt PálMagyarország köztársasági elnökeI. Kerület, Sándor-palota1014 Budapest, Szent György tér 1.Tisztelt Elnök Úr!Most volt alkalmam áttekinteni, hogy Ön egynapos gondolkodás után miként reagált az 1992-es doktori disszertációjának plágiumgyanújáról készített…..
zotyó48 2012.03.30 16:53:16
@Kave: Kedves Kave ha a a gyurcsótány lövette volna a szemét annak a kis kapucnis buzinak aki az arcát sem nemhogy a tetteit vállalta volna és ha a bokros bácsi akinek a vezéred fényesre nyalta a seggét a pozsgaiéval együtt valaha köztársasági elnök lett volna,akkor igaz lenne a fröcsögés de ti azért mert megmondta az igazat boszorkányüldözést tartottatok ,most a Köztársasági elnökünk ily mélyre merült a mocsokban sérthetetlen de ti kis buzeránsok volt,hogy nem hagytátok szóhoz jutni a kapucnitok alól kiabáltatok zajongtatok pedig azt egy tiszteletre méltó nem, csaló,hazudozó a címre méltatlan emberrel tettétek .Vagy elfeledted a nagy kétharmados többségben,bár vezéred három harmadot számolt de azért mert ő a számtanról a pali meg a magyar nyelvtanról hiányoztak.
zotyó48 2012.03.30 17:34:52
@Schmitt Plág: Kedves Plág mélységesen megdöbbentet,hogy tudtak már akkor oly vékony pengére rókázni,próbáltam de nekem nem sikerült.
Lehet de nem vagyok méltó még egy vidéki(felcsúti) kócerájban sem elnökösködni?