Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MolnarMadrid

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futballsznob Igazságot Simacnak! 2013.04.01 14:41:10
Rossz helyre vésték be a Loki börleszkbe illő öngólját. Minden forrás, sajtó vagy hivatalos a horvátos nevű germán hátvédnek adja a találatot, ám Verpecz nélkül sosem ment volna be a labda. Lehet, hogy csak mi vettük észre a kétségtelenül fura gellert? Vagy a gyerekhíradó…..
Sokkolóan sportszerűtlen góllal egyenlített az ukrán sztárcsapat a dán törpék ellen. Willian, a Sahtar középpályása egyértelműen a Nordsjælland kapusának szánta ívelését a bírói labdát követően, ám csapattársa megelőzte a döbbent portást, és a hálóba gurított. A…..
MolnarMadrid 2012.11.21 13:45:11
Jó igen, szabályos gól volt. Jó igen, "ösztönösen" cselekedett a csatár (...). De azt nem értem hogy a Szhatyor egyes játékosai miért nem engedték hogy gólt lőjön az ellenfél? Láttunk már ilyet egy Ajax meccsen (www.youtube.com/watch?v=jPk-wmqP5ec). A másik amit nem értek, hogy a bíró miért nem adott lapot neki, mert hát ugye ez is sportszerűtlen viselkedés,amit ugye büntetnie kellene. Ennek ellenére azért nem hegyezném ki a bíróra ezt a szituációt.
Mi szegény Kötelesre gondoltunk, rajta röhög ugyanis a nagyvilág, miután három szilveszteri potyát nyelt be a belga nyitányon, közte az év egyik legvalószínűtlenebb gólját. Külön pech, hogy Lacink igazán csak az egyik esetről tehetett, ám mindháromnál igen hülyén nézett…..
Melyik amatőr játékos ne ismerné a kétségbeesett körtelefonálás intézményét, ha nincs ki a csapat meccs előtt. Ennél némiképp meglepőbb, amikor Egervári kutat gondterhelten a mobiljában, hátha valaki ráér a kvázi-címeresre. "Te, Imikém! Nincs meg neked véletlen a…..
Olyat már láttunk, hogy a bíró is örült egy gólnak, na de az ellenfél??? Vajon a mi szemünk csal, vagy Bombinha tévesztette el egy pillanatra, hogy melyik csapatban játszik, rejtély. Nézzük, aztán találgassunk:     Mindez a Paulista bajnokságban történt…..
Futballsznob Vak vezet világtalant 2012.03.26 09:50:00
Hiába mentette meg Kassai góltól és tizenegyestől a Fradit, Döme úgy érzi meglopták. A világ legjobb bírója döbbentes hibát követett el a Haladás kárára a Ferencváros elleni mérkőzésen, a szombathelyi Iszlai fejese után, úgy egy méterrel volt bent a labda, de ő mégsem…..