Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakegypillanat

75 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Finta Edina fotóblog Lora Hanna 2014.01.10 17:23:40
Lora különleges családban született, egy nagy, harmónikus, csupa élet családba, sok szerető testvér közé. Nagy élmény volt nekem az ő fotózása, nemcsak a szeretet miatt, amivel fogadtak, nem is csak azért mert Lora csak mosolygott és aludt és mosolygott és aludt, hanem azért…..
Finta Edina fotóblog Véta 2013.11.26 00:15:09
Világra rácsodálkozó, ujjszopizós, lábacskával játszó, kukucskálós... 4 hónapos. Puha, szívmelengető kedvenc pillanatok... őrzöm őket.  Véta tavaly ilyentájt volt nálam először az anyukája pocakjában, én örökíthettem meg pár hetesen, láthattam pár hónaposan,…..
Finta Edina fotóblog Esztiék 2013.10.16 10:47:28
Ez az a sorozat amiről már akkor tudtam, hogy blogbejegyzés lesz, amikor a képek még meg sem születtek. :) Ez az sorozat, aminek elkészülése számomra különösen izgalmas és érdekes élmény volt , amiatt elsősorban, mert Eszti kollégám, ő is fotós. Egy workshopon ismerkedtünk…..
Finta Edina fotóblog Andi 2013.09.26 06:47:58
Nem most készültek ezek a képek, pár hónapja, még nyáron... Nem mostanában szerettük volna ezt a fotózást, már régóta beszélünk róla, hogy majd egyszer... Most sincs több időm, akkor sem volt, de örülök hogy beszúrtuk mégis, azon a nyári délután, és elkészülhettek a…..
Finta Edina fotóblog Dávid 2013.09.24 20:27:07
Nem írom, hogy abszolút kedvenc képek, mert már biztos unalmas, és kezdem észrevenni, hogy tényleg mindig az éppen aktuális sorozat a favorit. :) Dávid maga a boldogság. Hihetetlen kerek kis világ az övé, és családjáé, jó volt a részese lenni pár…..
Egy születésnapi ajándék fotózás képei.  Kedvenc fotózás,nemcsak azért mert Orsit ismertem már a fotózás előttről is, és nagyon kedvelem, nem is csak azért mert Evcsinek olyan imádnivaló mosolya van, hogy az embernek jókedve lesz tőle, és nem is csak azért mert egy…..
Finta Edina fotóblog Szeptember 2013.09.01 21:06:18
A mai képek a hozzám hasonlóan kissé túlérzékeny szülőknek elsősorban, akik izgalommal és kis szomorúsággal a szívükben várják a holnapi napot. Szomorúsággal, mert véget ért egy olyan szakasz aminek legalább örökké kéne tartani... és izgalommal, mert büszkék vagyunk az…..
csakegypillanat 2013.09.17 23:28:35
Abszolút kedvenc sorozat. Amikor készítettem a blogbejegyzést megakadt a szemem egyik kedvencem, Dr. Kádár Annamária egy posztján, és egy Sütő András idézeten. Ide most semmi mást nem írok, csak ezt. Ennek kell idekerülnie. "E földi vándorúton ama bizonyos hamuban sült pogácsa…..
Idő híján most kicsit kevesebb a szöveg, ezt a sorozatot viszont most muszáj feltennem, annyira szerettem ezt a nyári délutánt, ezt a családod, ezeket a képeket. ..
Finta Edina fotóblog DVD borítók 2013.03.29 21:32:05
Régóta gondolkodom már rajta, hogy a DVD, amin a kész képeket átadom, milyen külsejű legyen. Nem szerettem amikor csak egy sima bolti tokban volt, nem volt rajta semmi személyes, semmi különeges. Akik voltak már nálam fotózni, azok tudják, hogy a fotózás közben, kialakul köztünk…..
Finta Edina fotóblog Böjt... 2013.03.18 21:58:48
Még a szokottnál is kevesebbet írok, posztolok mostanában, elromlott ugyanis a laptomomon néhány billentyű, és ezek nélkül kopizgatnom kell a betűket, gyötrelmes minden mondat... Pedig rengeteg dolog lenne amit megosztanék, talán majd húsvét után... Most is csak egy gyors…..
Finta Edina fotóblog Viki, Gábor 2013.02.13 06:54:21
Nem találtunk könnyen időpontot a fotózásra, decemberben a karácsonyi zsúfoltság miatt nem sikerült találkoznunk, a januári időpontunk napján pedig hatalmas mennyiségű hó esett le, és Vikiék Pestről érkeztek hozzám... Végül azért szerencsésen ideértek, és én ennek…..
Finta Edina fotóblog Átalakulás 2013.02.12 13:21:12
Eddig még nem sikerült a gyakoribb blogolás sajnos.   Rengeteg változás van körülöttünk, amiből az egyik legfontosabb, hogy készül az új stúdióm :) Szeretnék egy sok ablakos kis helyet magamnak, sok sok fénnyel, ennek a kialakításának álltunk most…..
ez már nem kukoricázós, de három kedvencem még:    ..
Finta Edina fotóblog Kellékek 2013.01.28 15:37:48
  Pont jól jött ezen a havas hétfőn az örömhír, megjöttek az én várva várt gyönyörűségeim. Kellékeim, babasapkáim, hajpántjaim és ruhácskáim. Egész nap gyönyörködöm bennük, és persze ahogy a gyerekek megjöttek az oviból fel is próbáltuk. Fanni mindig…..
Nem is akarom elhinni, hogy szeptember óta nem írtam... Most néztem, hogy még mindig vannak napi szinten látogatóim, nekik köszönöm a kitartást, és a türelmet, és elnézést, hogy ilyen hosszú ideig nem frissült a blog, próbálok mostantól kicsit gyakrabban jelentkezni. A hosszú…..
Finta Edina fotóblog Útszél 2 2012.09.19 21:52:22
Kedves barátnőm, unokanővérem óvodai csoportjában voltam ma délelőtt, a faliújságra készülnek életképek, most éppen kukoricamorzsolás, készülődés az Őszköszöntő ünnepségre. Egy hosszú németóra után hihetetlen feltöltődés volt a gyerekek között lenni, mindig…..
Két dolog miatt jutott eszembe, hogy készüljön egy ilyen bejegyzés is. Az egyik egy telefon volt, amely során valaki fotózás után érdeklődött, és külön kérése volt, hogy ő képei ne legyenek utómunkázva, a nyers képeket szeretné. Arra gondoltam, talán sokakat riaszt ez a…..
Finta Edina fotóblog Gyülekeznek 2012.09.07 14:31:06
Finta Edina fotóblog Útszél 2012.08.30 16:53:55
Naná, hogy nem bírtam ki két hétig. :) Pihentünk, családoztunk sokat, de a képek azért csak gyűlnek, párat mutatok belőlük. Az egyik nagy bánatom, hogy a két kedvenc időtöltésemet, a fotózást és a futást nem lehet kombinálni. Mivel rendszerint hajnalban vagy este futok,…..
Finta Edina fotóblog A nyár vége 2012.08.18 15:14:04
A napokban olvastam egy cikket arról, hogy mik azok a hatalmas hibák amiket majdnem minden kezdő fotós elkövet. Jó párnál magamra ismertem, talán a lassú fejlődés jele, hogy sokat már nem követnék el újra. :) A következő képem is a fejcsóválós kategória, képre nem…..
..
Finta Edina fotóblog Nina 2012.08.16 17:55:08
Nina fotóiból már mutattam egyet, azóta is az a kedvencem a benti képek közül, a kintiek közül viszont nehezen tudnék választani, annyira bájos ez a kislány, nehéz lenne róla rossz képet készíteni. Először csináltuk meg a kinti fotókat, Nina itt még egy kicsit gondolkodott…..