Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lyrics

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden évnek meg kell legyen az úgynevezett Karácsonyi Dala, idén is több versenyző akad: a Bejgli Song összetettségével szemben az egyszerűségre és a szövegre helyezte a hangsúlyt a 30y-os Beck Zoli, aki Erdős Virág Karácsony, 2012 című versét dolgozta fel. A dal előfutára…..
lyrics 2012.12.25 17:06:44
Mivel egyre nagyobb igény jelentkezik, hogy otthon, házi körülmények között is tudjunk éneket rögzíteni viszonylag elfogadható minőségben, szükségünk van egy minimális hardveres konfigurációra, amibe (ha tetszik, ha nem) be kell ruházni, vagy az egész vállalkozásból nem lesz…..
lyrics 2012.09.15 08:19:02
@BonFire: Szóval azt mondod ne harapjak elsőre nagyokat, hanem apró lépésekkel, lassan részenként, ahogyan a csillag megy a réten ...............
Köszönöm a tanácsot, megfogadtam.
lyrics 2012.12.20 22:23:13
@fervik2010: Amit BonFire ajánlott minden jól működik. Egy házi-stúdióban tökéletesen megfelelő. A probléma nem az eszközökkel, hanem a tudással van. Mert nagyon hallatszanak a hibák, a rutintalanság a pontatlanság.

Most lubickolok a gitár a zongora és a felvételkészítés tanulásában. Nincs vége neki, illetve végtelennek tűnik a folyamat. Egyszerűen csodálatos :) :)

Várom a karácsonyt, mert van egy ígéretem a jézuskától egy multieffektre.

Boldog Békés Karácsonyt, BonFire és fervik2010.
• Anton:Helló!Jó szolgáltatás, ígéretesnek tűnik!Csatoltam egy jelenlegi standard profilképemet. Egy fotós barátom csinálta. De mióta a kép elkészült, már megszabadultam a bajuszomtól, és szeretném, ha a képemről is eltüntetnéd a bajuszt. Biztos könnyű kijavítani!Plusz ha…..
Abból az apropóból, hogy öt-hat év kihagyás után újra csatlakoztam a Trauma zenekarhoz basszusgitárosként, összeraktam egy állóképekből álló klipet a tavalyi Vészkijárat Vol 1. című album Egyedül című lírai dalához, és feltöltöttem a YouTube-ra, hogy a YT-közönséget…..
Az történt velem, ami már rég esedékes volt: új húrokat vettem a basszusgitárra. Ennek nem kéne ekkora feneket keríteni, és maximum félévente cserélni – már ha az ember keresőképes, és van szíve kiadni cirka 7000–15 000 Ft-ot egy garnitúra húrra. Na, én meg már hatodik…..
A legalapvetőbb hangkártya is képes megszólaltatni a MIDI fájlokat, bár többnyire igen silány hangkészlettel rendelkeznek. Ha szebb hangzásra vágyunk, bizony szükségeltetik egy DAW, és jó pár igényes virtuális hangszer hozzá. A különbség még kívülállók számára is…..
lyrics 2012.07.27 20:26:13
@BonFire: A laptopé az tényleg gagyi, ezért vettem egy külső hangkártyát alesis IO2. Sajnos ez mint kiderült nem megy asio üzemmódba. Mivel az elején vagyok még, nem tudom mi fog hiányozni és mért. Mi azaz audió monitorozás.
lyrics 2012.07.29 10:22:32
@BonFire: Amikor ide elfogok jutni, mert most még villanyozok, akkor megkereslek még egy kis konzultációra.
lyrics 2012.07.27 14:31:06
@BonFire: Köszönöm, képzeld sikerült, most lejtek éppen örömtáncot :) Tehát, a gond az asio panel volt, hiába állítottam rajta bármit, recsegés-ropogás.
Ezért átkapcsoltam Wasapira, csodálatos csönd, tiszta hangok, végre. Végre kezdődhet a munka. Azt hiszem, jövök még hozzád tanácsért, mert most ismeretlen területen lépegetek.
Ígéretemhez híven ebben a videóban azt mutatom be, hogyan lehet MIDI kontroller, illetve MIDI billentyűzet hiányában „bevinni” az imputokat a hangszeres- vagy MIDI-sáv Piano Rolljába egér és a Sonar X1 fejlett eszközei segítségével. A videó kicsit trappolósra sikerült,…..
Elkészült a videó, amelyben a már beígért MIDI sávokkal foglalkozunk. Megtudhatjuk belőle, hogyan vezérelhetünk egy szoftveres szintetizátor (VSTi) csatornáit egy vagy több MIDI sáv használatával Sonar X1-ben. A MIDI adatok bevitelét és szerkesztését külön videóban fogom…..