Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galactic Pilgrim

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudok nem mosolyogni azon, ahogyan osztják a nemfideszi-nemorbáni oldalon a szereplők a semmit, még akkor sem, ha tudom, hogy ez most valahol az én bőrömre is megy. A fene tudja, ha már elkerülhetetlenül bele kell tolatnunk a szakadékba legalább tegyük dalolva, vidáman. Ez…..
A Századvég számára az szerződés szerinti éves keret 99,4%-a került kifizetésre 2012. június 30-ig, derült ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium ellen indított közérdekű adatigénylés peres tárgyalásán. A közérdekű adatigénylést az Átlátszó által üzemeltetett "Ki…..
A feltöltöttakkumulátorú Orbán Viktor beszédet szokatlanul tartalmas beszédet mondott a magyar külképviseletek vezetői előtt, szerdán. Onnan lehet tudni, hogy a miniszterelnök úr fel van töltve, hogy kezét egészen az arca elé emelve bőszen hadonászott abban a 10-15 másodperces…..
Mezőgazdasági Bizottság ellenőrző testülete, Ángyán József volt államtitkár: "Ki kapta a földet és miért? Meg kell mondani! (...) Ez védhetetlen. (...)" "Ez egy cégbirodalomnak, a Mezort cégbirodalomnak, a Lajta-Hanság Zrt-nek a leányvállalata. (...) A Mezort cégbirodalom egy…..