Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shapiro

10 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stuvi Blog Azt hitted… 2017.02.08 09:00:00
Ahogy az első bejegyzésemben is említettem már, az egyik kedvenc beszólásom, ha szóba kerül mivel foglalkozom az „akkor Te bejárod a világot”. És tulképp ezt az állítást sem megerősíteni, sem élesen cáfolni nem tudom. Én ugyanis igyekszem bejárni. Mindent, amit csak…..
Nem rasszista, csak az iszlámot, a fanatizmust nem bírja. Mentségére legyen mondva, hogy ő két dologról beszélt a ma reggeli Mokkában - arról, hogy a nyaralása alatt kirabolták, illetve arról a reptérről jött haza, ahol másnap öngyilkos merénylők robbantottak, de Demcsák és Szebeni a török kalandra…..
shapiro 2016.07.05 12:56:49
shapiro 2016.07.05 13:07:25
@PiszkosFreddy: meglopták, vagy elhagyta.
Még mindig kapunk olyan kérdéseket, amelyekből az jön le, sok tévhit él ma is a fapados légitársaságokkal kapcsolatban - most összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülőket. Való igaz, többféle szívatásnak is volt korábban alapja, de gyorsan változik a világ, s vele a legnagyobb fapados hozzáállása is…..
shapiro 2016.06.01 14:07:59
@Tajgetoszvagybazmeg: a reptéren rántotthusis szendvics evés alap proliság, de az angol boozecruise/legénybúcsú társaságnál szerintem sokkal normálisabbak a magyar utasok. az a legalja, amit sikerült megtapasztalom.
shapiro 2016.06.01 14:27:05
@gyongyi70: a reggel 6-al szerintem meg van célozva egy bizonyos réteg. egy időben, amikor külföldi projecten dolgoztam, hétfő reggeli géppel mentem brüsszelbe vagy londonba, és onnan egyből be az irodába. ha az nincs, mehettem volna vissza vasárnap este. ezekre a főbb desztinációkra van gép pár órával később is szerintem, bár nyilván nem mindenhova.
shapiro 2016.06.01 15:02:00
@StanLee: jó sztorik, feletted párral az oroszos is király, hehe.

legjobb eddig amúgy a balaton sound utolsó napja utáni reggel, brüsszel felé. sok szép szőke lány, mind ki volt merülve és tök csendben aludtak.

negatív: egyszer lutonból késett a péntek esti gép, 20:25 helyett kb éjfélkor indultunk. az olcsó boozecruise hétvégére apelláló angol hordák leitták magukat a még angol szinten is drágánek számító reptéri kocsmákban, a gépen már totál részegek voltak. énekeltek, bár szerencsére nem hallotam sokat belőle, mert én meg zenét hallgattam.
Felháborodott videót töltött fel az Anna & the Barbies énekesnője, Pásztor Anna a facebookra, mert a nagymamáját nem engedték felszállni a Wizz Milanóba induló járatára. A történet annyi, hogy a nagymama Annáék után repült volna egy későbbi géppel egyedül, s a bádoghodályban a Budport…..
shapiro 2016.04.12 16:53:55
@porte: kiváló a következtető képességed. ha a wizzai egyik útján engedte a bőröndöt, a másikon nem, akkor inkább talán a reptéri személyzet szar, nem?
Félárú jegy, húha, ez aztán az akció - sugallja a Wizz Air a mai nagy dobás kapcsán, de jobban belegondolva és a feltételeket átrágva viszonylag kevés utasnak éri meg most az ész nélküli foglalás, íme miért. Érdemes a két viszonyítási alapnál kezdeni. A Wizz Air nagyjából havonta bejelent 20…..
shapiro 2016.04.12 16:38:35
@ZX71: ez így van. az pedig oda van írva, hogy az EB járatokra nem vonatkozik. (nem EB-ként van írva, hanem Bp-Marseille ..etb. kisbetű :)
Vannak olyan epizódok, melyek megosztják a rajongókat, vannak szar részek, melyektől a rajongók a falra mennek, és vannak olyanok is, melyeknek írásába apait-anyait beleadtak az írók, de a végeredmény így sem lett kerek. És van a The Walking Dead hatodik évadának fináléja. Spoilerek jönnek...
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
shapiro 2016.03.23 15:02:03
Augusztusban a Lucasfilm feje, Kathleen Kennedy maga nyilatkozta, hogy még nem aktuális a kérdés, mostanra azonban előrelépés történhetett a fiatal Han Solo kalandjáról szóló film előkészületeiben, ugyanis elkezdődött a film szereplőválogatása. Legalábbis az űrcsempész új,…..
shapiro 2015.12.29 15:52:05
@Fikk a Nick: hű, nagyon érzed
Kevesen várták nálam jobban a Star Wars 7-et, és megkockáztatom: azok sincsenek túl sokan, akik az elmúlt 36 évben, - vagyis a Star Wars első, 1979-es magyarországi megjelenése óta - annyiszor látták volna az egyes részeket és annyit foglalkoztak volna a történettel illetve szereplőivel, mint én.…..
shapiro 2015.12.22 11:07:47
@Túrós: nem működnek ? nem lehet, hogy csak téed zavar? :)
shapiro 2015.12.22 11:08:12
@Miriuta81: Fin azért koránt sem forgatja mesterien a fénykardot, inkább meglehetősen bénán. ugye ki van képezve mint rohamosztagos, és szerintem a sw univerzumban nincs ilyen dolog, hogy a lézerkardot nehezebb lenne használni, mint egy étlag kardot, nem is lenne logikus. kb azon a szinten forgatja, ami ezek alapján elvárható tőle, és nem is sok ideig. Rey pedig ért a közelharchoz, a botjával nagyon ügyes, azokat is simán leveri, akik még a Jakku-n el akarják tőle venni BB-8-et. Kylo Ren pedig Vader rajongásból hord maszkot szerintem.
A holtszezonnak vége. Bár idén nem „örvendeztette” a csapatot a média a figyelmével annyira, mint a tavalyiban Tebow és Hernandez miatt, érdekes és izgalmas dolgok akadtak bőven, persze ugyanúgy kellemes és véleményes húzások is – de hát hol nem? Végül mindezen események…..
Magyarország, 2014. Nagyjából a következő beszélgetés zajlik le egy új magyar tévésorozatot bemutató sajtótájékoztatón: - Mennyi a költségvetése?- Erre a kérdésre nem tudok válaszolni, de a szerződés nemsokára nyilvános lesz. Az Átlátszó már elkérte. A kérdést…..
A 2014-es draft 2. napja már több meglepetést tartogatott a szurkolók számára: a Patriots választottja az Eastern Illinois University irányítója, Jimmy Garoppolo. Több kérdést is felvet egy irányító draftolása, párat megpróbálok megválaszolni, miközben saját magamat is…..
A New England Patriots a várakozások ellenére nem tradelt le, hanem elhasználta első körös választási jogát, a 2014-es NFL Draft első körében, a 29. helyen. A választott a Florida Gators védője, Dominique Easley, defensive lineman. Bizony, idén sincs draft Gators védő nélkül,…..
Talán nem lövök nagyon mellé, mikor azt állítom, hogy Devin McCourty az egyik legjobb drafthúzás volt az útóbbi években. Az első körben, összesen a 27. helyen draftolták 2010-ben. Kétszeres All-Pro defensive back. A Combine-őrület kellős közepén Devin írt egy vendégcikket a…..
Szombaton, az Associated Press MVP szavazásán 49-en szavaztak Peyton Manningre az 50-ből, a maradék egy szavazatot a Patriots irányítója, Tom Brady kapta. A SiriusXM NFL Radio rendszeres hallgatói hamar kitalálhatták, ki adta le szavazatát Bradyre, mivel Jim Miller műsorvezető már…..
Bár ma maximum a szimpatikusabb csapatnak drukkolva élvezhetjük a Super Bowlt, ez ebben az évezredben már ötször volt másképp, ebből háromszor pedig őszintén ünnepelhetett minden Patriots szurkoló. Mielőtt felbontanátok a CBA-ban szerzett Skittles-t, vagy a Kőbányait,…..
Sokszor az amerikai drámagyártók sem tudnának jobb történeteket írni, mint amit az NFL rájátszása, főleg annak vége szokott produkálni: Tavaly Ray Lewis, aki megkapta életében a második esélyt, egy védő legenda, aki bajnoki gyűrűvel vonulhatott vissza könnyei közepette. (ezt…..
Először is egy kis magyarázkodás: Nem sikerült pont olyan intenzitással indítani a blogot, ahogy azt szerettem volna, mert év elején rengeteg munka szakadt a nyakamba, ami fejben is leköt, nem csak időben, de végül is az a jó a „nem hivatalos” blogolásban, hogy nincs…..
Mint az már köztudott, a múlt vasárnapi Baltimore Ravens elleni győzelemmel - sőt már a Miami Dolphins buktájával Buffaloban - a Patriots bebiztosította a playoff részvételét, sorozatban 5. évben megnyerve az AFC East csoportot. Mondhatni, a Pats számára nem ismertlen a terep,…..
Sziasztok, Sokat gondolkoztam, hogy van-e értelme blogot indítani egy olyan témában, egy olyan csapatról, amiben sok újat nem lehet már írni. Ott van a nagyszerű pats.hu, a bowl.hu, vagy a TD magazin, pár releváns blog, és ezek csak a magyar források, ma már bárki másodpercek…..
Subba Sziget 1997 2012.07.20 16:56:00
..