Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akta

2 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   "A nagy budapesti egyetemek összevonása helyett a hvg.hu információi szerint akadémiai kutatóintézetekkel terelné őket közös ernyőszervezetbe az immár a felsőoktatás felett is diszponáló innovációs és technológiai miniszter. (hvg.hu)" "Az MTA intézeti rendszerében azért van HiCi és N & S…..
Akta 2019.09.03 00:16:45
@jotunder: :DDD
         Szép lesz, amikor majd megint jön a párttitkár. A munkahelyekről ki vannak tiltva a pártok. De legalább a főnök járjon körbe, hogy az illető kutató mire jutott a terveihez képest, megírta-e az elvárható számú cikket. Aki nem teljesít, repül? Szükség van fegyelemre. (interjú a 24.hu-n…..
Akta 2019.08.03 10:43:00
@harmadikszem: Na de mi van a többiekkel?

Ádám Veronika (idegtudományok, neurokémia), Bokor József (MTA-alelnök), Borhy László (ELTE-rektor), Borsos Balázs (ökológiai antropológia), Freund Tamás (MTA-alelnök, neurobiológus), Pálfy Péter Pál (matematika), Gáspár Péter (irányításelmélet, járműirányítás), Grüner György (kísérleti fizika), Kellermayer Miklós, Mezei Ferenc (fizika), Sótonyi Péter (Állatorvostudományi Egyetem, rektor)
          Egyszerűen nem megy...
Akta 2019.07.03 11:33:47
        A poszt David Goodhart: The road to somewhere: the populist revolt and the future of politics című könyvének elolvasása alatt és után készült. Goodhart az Egyesült Királyságról (továbbiakban UK) írta a könyvet, brit statisztikai adatok, brit szociológiai tanulmányok alapján. Ez egy…..
   Itt a Nature cikke.     Mélyponton Magyarország nemzetközi presztízse. Gratulálunk.   ..
        "Ezzel szemben én úgy látom, a Soros Egyetem több szakán komoly indoktrináció folyik. A matematikai rész kiváló, a filozófia tanszék is, meg gondolom, több más is. De vannak kimondottan olyan részek, melyeknek célja Soros nyitott határok mozgalmának támogatása, és a fehér ember…..
     A Szánthó Miklós vezette közpénzből finanszírozott Alapjogokért Központ (anyátok) az állampárti revolveroldallá züllött Mandineren keresztül uszul mindenki ellen, aki nem lép egyszerre. Most a Realnews-ra hivatkozva hoztak le egy hírt a "furry"-kről.   Valójában a RealnewsRightnow.com…..
Akta 2019.04.27 21:22:15
     Elmentem a Pázmány BTK-ra a Mikszáth Kálmán térre a Russell Kirk vitára. Nemrég írtam róla, Kirk Conservative Mind-ja volt az én nagy konzervatív olvasmányélményem diákként Amerikában.    A teremben kb. húsz ember volt, és annyira nyilvánvaló volt, hogy én vagyok a kakukktojás, hogy annál nem…..
        Ha ez egy görög sorstragédia lenne - miután a főhős sajnálatos módon elhalálozott - megjelenne Pallasz Athéné és unottan elrendezne mindent. Pallasz Athéné azonban éppen most alakított kormányt kisebb istenekkel, akiknek mindenféle érdekeik vannak, inkább nagy ívben leszarja főhősünket, aki…..
Akták Gazdaság 2012.03.19 22:40:00
Tervhivatal: HVG (2012.03.19.) ..
Akták Kultúra 2012.03.19 22:27:00
Valamit nagyon tud a milliókat érő kormánytanácsadó (Balatoni Mónika): [Origo] (2012.03.19.) ..