Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MyGalaxy.

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze, hogy szerintünk az olasz válogatottban vannak a legjobb pasik, hol lennének máshol? A biztonság kedvéért azért megkérdeztünk más nőket, Juhász Éva barátnőm kezd. Azért ő, mert elvetemült Pool drukkerként természetesen mélyen lenézi és semmibe veszi az olaszfocit,…..
MyGalaxy. 2012.06.06 16:27:49
@beebeer: Nem kell magyaázkodni. Épelméjű futballszeretú ember rühelli az olasz fociimitálást..:D
Két felkészülési meccsen két győzelem, két gól és egy kapott sem - ezt nem nagyon kell magyaráznia Roy Hodgsonnak, de a sajótó ettől még baszlatja, a Time magazine legfrissebb számában például szánalmas balfaszok gyülekezetének titulálják a válogatottat, igaz ez egy amerikai…..
MyGalaxy. 2012.06.05 23:53:22
@T@Z: Örülj, ha a csoportból továbbjutotok:DD
ZSŰRITAG BLOG No copy/paste! 2012.05.30 06:30:00
Elegem van abból, hogy az eredetiség, a hozzáadott érték, az autonóm művész vagy az egyediség fogalmai lassan szitokszóvá válnak azok körében, akik a hazai tömegkultúra stratégiai pontjain terpeszkednek. Elegem van abból, hogy a szolgai másolásnak, az angolszász…..
MyGalaxy. 2012.05.30 15:35:45
@rockjano: Tom Jones énekes zseni? Inkább jó előadó..

Robi én bírlak és tetszik ez a no copy/paste dolog is, de az Isten szerelmére, hogy lehetsz Juvés?:DD

@De gustibusaut bene, aut nihil: Tehát ezerarcú kaméleonok, amire csak az képes akinek nincs saját, határozott egyénisége. Valóban tleilaxi arctáncoltatókra van szükség ahhoz, hogy megszabaduljunk a nyugatmajmolástól? Komolyan azt hiszed, hogy az a jó, ha minden igényt kielégít valaki?
MyGalaxy. 2012.05.30 17:10:51
@rockjano: az a hangszálakon múlik elsősorban, nem zsenialitáson.. ehhez meg én ragaszkodom
Napok óta keresem a lehetőséget, fórumot, hogy kibeszéljem magamból az elmúlt hét történéseit.Édesapám 64 éves, ha megéri 1 hónap múlva 65. Kedd óta lábfej amputált, de ne szaladjunk ennyire előre.Apukám kb. 10 éve cukros. Azt leszámítva önálló életet élő, jókedélyű…..
Orbán Viktor Chicagóba utazott. Isteni szerencse, hogy nem az ezerkilencszázhúszas években vagyunk, mert senki le nem mosta volna róla, hogy nem Kapóne Albert szeszipari zugkereskedőhöz utazott ki a zárjegy nélküli házipálinka piacot bővíteni, és a Közgép mutyiforma szabadalmát…..
Subba Pózolgattam jól! 2012.03.23 14:22:13
Zsír volt a glamour, pózolgattam jól. ééés az év telefontokja díjat kapta! ..
..hogy nem kommunikálunk saját magunkkal. És azt sem tudjuk, hogy hogy és hol kéne elkezdeni. Az agyturkász ugyebár nem megoldás, ugyanúgy ahogy a távolkeletiek által reklámozott meditáció sem. Mit tehetünk akkor?..