Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peacetárcia

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A torkomnak ugrottak jónéhány fórumon Mészáros előadása után, hogy hogy mertem a háborús romantikát számon kérni a "Jó lovas katonán"? Még a méltán népszerű liberó megmondóember is beállt a sorba, szerinte "a katonáknak jól vagyon dolga,…..
Az operett már száz éve is hazug volt minden elemében. Egy soha nem létezett világban hamis problémák mentén mézeskalács emberek cukorszirupban tocsogó szemetet énekelnek. Thália szentélye: a színház, az önmagát komolyan vevő, teremtő kultúra elleni alattomos támadás volt ez…..
peacetárcia 2012.04.15 14:28:27
@musicus: A mulatósnak semmi köze nincs a népdalhoz. Komolyan most már a személyes felelősségemet érzem abban, hogy ez az ország így néz ki. Én is lelőhetném Fásy Ádámot Bunyós Pityut meg Sláger Tibót. Igen kedves mulatós Magyarországa!Tapsoljá mulassá igyááá! Ez az ami mélyen életellenes. És erre TI akik hallgatjátok vagytok a bizonyíték! TI akik hallgatjátok anyagi és szellemi értelemben is a legszegényebb rétege vagytok ennek az országnak! Még mindig nem esett le?? Átbasznak titeket! ÉS titeket nagyon egyszerű átbaszni mert nagyon buták vagytok! És az egészben az a legkínosabb számotokra, hogy az elbutulásotokért is ti vagytok a felelősek! És csak ti tudtok saját erőből kijönni ebből. Gyávák vagytok ezzel szembesülni ezért inkább mentek tapsolni és mulatni(már a szóban ott van ez a mélységes hazugság) mert könnyebb azt hinni, hogy nincs kiút mint tenni valamit. Kapjátok be tövig! Ha mások el tudnak érni egy szellemi szintet ti mért nem tudtok?
peacetárcia 2012.04.15 15:42:40
@musicus: Nehéz egy okoskodó, de azért mégis fél igazságokkal megtűzdelt kommentre válaszolni. Először is én nem az operettről beszéltem. Förtelmesnek tartom azt is, de annyira elavult, hogy fölösleges már rugdosni. Hogy én nem rángattam le Erkelt a sárba az elég valószínű, mivel a nem is említettem. Én a mulatósról beszélek! Ismeri Fásyékat nem? Na akkor ezt szögezzük le hogy semmi köze a magyar népi hagyományokhoz! Ha ön ismer olyan magyar népdalt aminek a szövege megbotránkoztató, akkor linkelje ide! Ez így nem érvelés hanem csak levegőbe beszélés! Persze felőlem le szólhatja több ezer év hagyományát (Kodály idézet: www.kvizklub.hu/kinek+a+megallapitasa%3A+a+magyar+nepdal+az+egesz+magyar+lelek+tukre+a+magyar+nyelvvel+egyidos-1100-viewquiz-16432.html) de ez csak önt minősíti. És nem Liszt díjjal.