Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Canon a Barbár

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen nehéz gazdasági időkben nem tud mindenki bolti kosztümöt venni Halloweenra, de szerencsére itt van Tom Hanks néhány remek, házilag olcsón elkészíthető kosztüm ötlettel. Az teljesen véletlen, hogy mindegyik egy-egy legendás Hanks alakításon alapul...és hallottátok már,…..
Canon a Barbár 2012.10.29 11:01:24
Megérkezett az első kép Arnold Schwarzenegger-ről a Ten cimű filmből. Kedvenc akcióhősünket elküldték fodrászhoz, és néhány pofás tetkót is kapott. Schwarzi hiába 65 éves, még mindig iszonyat keményen néz ki!  A Ten egy DEA egységet állít a középpontba, nem holmi…..
Canon a Barbár 2012.10.26 16:27:49
Több hír is napvilágot látott a készülő X-Men az elsők folytatása kapcsán. Először is megvan a hivatalos cím, ezek szerint X-Men: Days of Future címen kerül a mozikba a folytatás. A stúdió azt is megosztotta a rajongókkal, hogy a film Chris Claremont 1981-ben megjelent…..
1982-ben a Conan a barbár hozta meg Arnold Schwarzeneggernek a sikert, ezzel tört be az álomgyárba. A film hallatlan népzerűségnek örvendett és örvend ma is. Kapott egy pofás folytatást is, a Conan a pusztító nem okozott csalódást. Sajnos úgy gondolták érdemes megcsinálni a…..
James Cameron az Avatar után sem fog unatkozni, már meg is van, hogy mit fog rendezni minden idők pénzügyileg legsikeresebb rendezője. Taylor Stevens Az informátor című regényét dolgozza fel Cameron, amint befejezte az Avatart. A Publishers Weekly kritikusa "a tetovált…..
Filmdroid Robotzsaru járgánya 2012.10.16 12:00:00
Így néz ki Robotzsaru motorja, amivel Detroit bűnözőit fogja üldözni. Kétségtelenül jól illik Robotzsaru megújult külsejéhez, ám ez kevés ahhoz, hogy elfogadjuk Alex Murphy (Joel Kinnaman) modernizált, félig ember, félig robot kinézetét. ..
Csak azért figyeltem fel ennek a produkciónak a plakátjára, ami címében és témájában is a Magic Mike-ra emlékeztet, mert feltűnt, hogy magyar és angol nevek is szerepelnek rajta. Utánanézve itt a blogon Koimbra egy korábbi írása szerint a filmnek 2011-ben kellett volna mozikba…..
Canon a Barbár 2012.10.08 15:38:23
1994-ben volt látható a két fura fazon Lloyd és Harry különös, s vicces kalandja, a Dumb és Dumber - Dilibogyók. Jim Carrey és Jeff Daniels igencsak próbára tették a rekeszizmokat az ökörködésükkel. Jóval később 2003-ban készült egy előzményfilm, amire nem is érdemes több…..
Canon a Barbár 2012.09.27 14:53:56
@Rolee83: de csakis úgy :)
2013-ban lehet látni, vagy ki-ki kedve szerint szörnyülködni a Hupikék törpikék folytatásán. A mese kiábrándító mozis verziója csalódást okozott mégis eleget hozott a konyhára, hogy belevágjanak a folytatásba. A történet szerint Hókuszpók elrabolja Törpillát, aki ismer egy…..
Javában forog a Kick Ass 2 Torontóban. Kaptunk már képet Christopher Mintz-Plasse-ről és Chloë Grace Moretz-ről is. Most pedig az egyik új szereplő is feltűnt a színen mégpedig Colonel Stars, akit a gumiarcú Jim Carrey kelt életre. A film 2013 nyarán kerül a…..
Filmdroid Hobbit poszter 2012.09.24 11:30:00
Újabb Hobbit posztert adott ki a stúdió. A főhős, a hobbitok népébe tartozó Bilbó méltó bérezés fejében és némi kalandvágytól sarkallva, tizenhárom törp Thorin, Óin, Glóin, Ori, Dori, Nori, Fili, Kili, Bifur, Bofur és Bombur, Dwalin és Balin és Gandalf, a mágus…..
Christopher Mintz-Plasse is visszatér a Kick-Ass 2-re mint a rosszfiú Red Mist. Később még sötétebb lesz a karakter és megváltoztatja a nevét Motherfuckerre, de itt még csak Red Mist, és épp egy kisboltot próbál kirabolni. Az utolsó képeken John Leguizamot is láthatjuk a…..
Canon a Barbár 2012.09.21 17:53:59
Akárcsak Amerikában, nálunk is első helyen nyitott a Kaptár: Megtorlás 3D, a hét másik bemutatójának, John Hillcoat szeszcsempészekről szóló Fékezhetetlenjének csak a hatodik helyre futotta. Mégiscsak Hollywoodnak van igaza, csak folytatásokba érdemes pénzt fektetni, ezt…..
Az Avengersben egy kétsoros párbeszédben Black Widow megemlíti, hogy - Ez pont olyan, mint Budapest. -, mire Hawkeye azt válaszolja - Te és én nagyon másképp emlékszünk Budapestre. Ez egy elég bevett módszer arra, hogy érzékeltessék, két karakternek történelme van, anélkül hogy…..
Canon a Barbár 2012.09.05 18:00:57
Két rövid előzetes látott napvilágot az AMC berkein belül készülő The Walking Dead októberben induló harmadik évadjához. ..
Canon a Barbár 2012.09.03 19:49:15
Ezekben a posztokban olyan filmekkel foglalkozom pár szó erejéig, amik jobban sikerültek, mint az alapanyagukként szolgáló könyv. Az általános és (általam is elfogadott/tapasztalt) nézet, hogy a könyv mindig jobb, mint a film, de véleményem szerint van kivétel, nem is kevés. Nem is…..
Az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült Total Recall nagy siker volt, a 65 millióba került alkotás 261 milliót hozott. A remake dupla annyiba került, de eddig még csak feleannyit sem hozott, az év egyik legnagyobb bukása lett a film. Paul Verhoeven az eredeti film rendezője,…..
Canon a Barbár 2012.08.29 11:26:38
@Armida: egyébként Arnie Golden Globe díjas színész.

sokan rossz színésznek tartják, de ismét bebizonyosodott, h nem könnyű pótolni. mint Bud Spencer, inkább karakter.

az új Emlékmást még nem láttam, de egyre kevésbé van kedvem megnézni, a legtöbben akikkel beszéltem, a Lopott idő szintjéhez hasonlítják, ami valljuk be nem túl jó referencia :)
A hónap elején érkezett a hír, hogy Ben Affleck tárgyalásokat folytat a Justice League film rendezői székéért a Warner stúdióval. A tárgyalás tényét mindkét fél megerősítette, ám semmi konkrétumot nem hallhattunk a projekttel kapcsolatban. A színész-rendező végre…..
Canon a Barbár 2012.08.27 09:58:54
Filmdroid Lost-ból Thor-ba 2012.08.23 13:30:58
Adewale Akinnuoye-Agbaje (Lost) csatlakozott a Thor második részének stábjához. Az elképzelések szerint Thor egyik ellenfelét játssza. Úgy látszik a készítőket továbbra sem zavarja, hogy a Skandináv mondakörben meglehetősen kevés afro-amerikai van... ..
Canon a Barbár 2012.08.24 12:39:57
@Elanor_:
jó filmek, de egyik sem tartozik abba a kategóriába, amiről beszélünk, hiszen nem csak feketék játszanak bennük :)

@doggfather:
jaja, Spike Lee régen nagyon király volt :) csipáztam a filmjeit :)
Canon a Barbár 2012.08.24 15:25:40
@Elanor_: hehe, nem :)
vannak azok a tipikus filmek, amikben csak feketék játszanak, max egy fehér, aki feketének képzeli magát :)

film + és hasonló remek csatornákon már csomó ilyet láttam :)
Canon a Barbár 2012.08.24 15:30:40
@Elanor_:
egyébként a Segítséget tegnap néztem meg másodszor, eszméletlen jó mozi! eleve Emma Stone-t imádom:)
a tortás sztorin nagyon röhögtem.
néha már én is unom, de a mai egyzene legálisan is minimum három. mert az úgy volt, hogy volt a the lovin' spoonfull, és nekik az a bizonyos summer in the city című számuk. jöhetnek a nagy szavak nyugodtan, mert ezzel a dallal kapcsolatban még az olyan túlzások is beleférnek,…..
Filmdroid The Last Stand előzetes 2012.08.16 20:33:48
Végre megérkezett a várva várt The Last Stand előzetes. Reggel már megcsodálhattuk a film plakátját, most pedig szemügyre vehetjük Arnold Schwarzeneggert akció közelben. A film 2013-ban kerül a mozikba, Arnie visszatérése óta először vállal főszerepet egy filmben. Elnézve az…..
Canon a Barbár 2012.08.17 09:38:56
A Boardwalk Empire sorozatból ismert Michael Kenneth Williams csatlakozott a Robotzsarú reboothoz, ő fogja kátszani Alex Murphy partnerét. Az eredtei filmben Murphy partnere egy Anna Lewis nevű rendőr volt, akit Nancy Allen játszott. A Robotzsarú rebootot José Padilha rendezi, korábban…..
Canon a Barbár 2012.08.08 15:39:44
A Walt Disney bejelentette, hogy visszatér a Bosszúállók folytatására Joss Whedon, ő fogja rendezni a második részt is. Whedon nemcsak rendezni fogja a filmet, de az írásba is besegít. Whedon már korábban is nyilatkozta, hogy szívesen visszatérne a folytatásra és a rajongók is azt…..