Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3negatívszó

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Réti Lászlóról már nem írok, több könyvénél is megtettem már (lásd legalul), és nem szeretem ismételni magamat. Legyen itt és most elég, hogy Réti magas rangú rendőr volt, mielőtt íróvá avanzsált. Írónak viszont egyre jobb. Alapvetőn, a saját bevallása szerint szórakoztatni akar a könyveivel. Ezzel…..
Hogy is van akkor ezzel a fenyővel... Ha már a csapból is ez a téma folyik./Fotón: saját ezüstfenyőm./ Ünnepi demagógokLassan már hozzászokik az ember szeme, hogy a karácsonyi ünnepek közeledtével megszaporodnak a különféle, igazi fenyőt vagy műfenyőt éltető, illetve elítélő, de mindenképpen…..
Nem is volt olyan régen, hogy 2015-ben megőrült az Internet népe, és várták azt a bizonyos októberi dátumot, hogy kiderüljön végre, megérkezik-e Marty, és mi minden várja abból, ami a film második részében látható volt. Most pedig ez az alkotás is 30 éves lett. Azt hittem, nehéz lesz érdekességeket…..
3negatívszó 2019.11.24 13:30:18
@SzinkronTájmi: Birkaúr egy troll. Leginkább olvasatlanul törölni kellene amit ír. Trollkodjon másutt.
Mindenki szereti a sós ropogós rágcsálnivalókat. Nem győzzük venni a boltit, de az tele lehet egészségtelen anyagokkal és elég drága is. Készítsünk hát házilag, nagyon egyszerű módon - egyúttal a kimaradt sajt, tejföl is méltó felhasználásra kerül. Nem vagyok nagy sütögető - a blogban is…..
3negatívszó 2019.11.06 10:12:13
  Gulyás Józsefet itt nálunk Birminghamben és környékén mindenki csak Józsi bácsiként ismeri. A mi Józsi bácsink, aki mindnyájunkat megelőzve 1956-ban hagyta el hazáját egy új, jobb élet reményében. Magyarországon töltött fiatalkoráról, 1956-ról, a beilleszkedésről beszélgettünk vele, s arról, hogy…..
A smaragd románca 1984-ben készült, s ez volt a férfi főszereplő, Michael Douglas első akciófilmje. Magyar szinkron elsőként 1986-ban készült hozzá, ám igen kalandos utat járt be, tekintve, hogy három különböző is készült hozzá. Mielőtt belemerülnénk a részletekbe, lássuk, milyen érdekességeket…..
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
3negatívszó 2019.01.30 18:08:33
@hidegsegg: Nagy jó! Jót nevettem.
fáymiklós Hofi-kérdés 2018.10.21 08:25:53
Az a kérdés, hogy van-e Hofi-kérdés. Már hogy volna? Hofi Géza a 20. század legnagyobb, vagy várjunk, volt azért egy Karinthy is, volt egy Rejtő is, akkor a 20. század második felének legnagyobb humoristája, szerző, előadó, egyedi jelenség, sem utódja, sem boldog őse senkinek. Egyszer volt. És ha…..
3negatívszó 2018.10.22 18:38:28
@szepipiktor: Azért mert a fesztiválon B.T. volt ott - mint Hofi méltó utódja. Nem a szerző rángatta bele. Én ott voltam a vásáron, beleolvastam a könyvbe, és bár imádom Hofi Gézát, nekem Ő volt van és lesz a legnagyobb, mégsem vettem meg a könyvet. Pont azért, mert nélküle nem ugyanolyan.
3negatívszó 2018.10.22 18:41:30
@exilis: Ennek semmi köze a politikához. Ismered a mondást: Kinek a pap, kinek a papné.
A Jászai Mari-díjas színész hosszas betegség után hunyta örök álomra a szemét. Kitartása megkérdőjelezhetetlen, hiszen utolsó erejével is színpadra állt, és játszott, fürdött a közönség szeretetében, és a tapsban. Székhelyi Józsefre, s szinkronmunkáira emlékezünk. Az Internetes Szinkron Adatbázis…..
    Az "Azok a ’90-es évek” című sorozatunk keretein belül már olvashattatok a Disney délután és a mesesorozatok szinkronjairól, most azonban azok a klasszikus sorozatok következnek, amik ugyan valójában többségében a ’80-as években készültek, hozzánk a ’90-es években értek el, új korszakot…..
 A sorozat első részében a Disney délutánról nosztalgiáztunk, pontosabban arról, hogy milyen magyar színészek hangjai szórakoztattak minket vasárnap délután 4 órától. A mai epizódban továbbra is a ’90-es évek elején járunk. Lássuk, milyen meséket néztünk, s hangokat hallottunk akkoriban a Disney…..
3negatívszó 2018.04.05 16:11:20
@opati666: Mire számítottál? A szinkronos poszt a szinkronról szokott szólni. De lehet, hogy tévedek.
Tahi Tóth László a mai napon hirtelen elhunyt. Hirtelen, mert bár ugyan lehetett hallani az egészségügyi problémáiról, tavaly év végén azt nyilatkozta, hogy minden rendben, és boldog, mert újra játszhat. Sajnos mégsem volt minden rendben. Emlékezzünk rá! Tahi Tóth László 1944. január 23-án…..
3negatívszó 2018.02.23 15:16:06
@stim: Nekem arról Helyey László ugrik be, de lehet, hogy tévedek.
A sorozat első három részében megismerkedhettetek a jelenlegi nemzet színészeinek szinkronmunkáival. Van azonban 18 színész, akik már nem lehetnek köztünk, de mind megérdemelten tartoztak a Nemzet Színészei közé. A sorozat ezen, utolsó epizódjában szubjektíven megemlékezem azon tagokról, akik mély…..