Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morbi

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Robert Fico megdöntötte Vladimír Mečiar eddigi rekordnak számító, 37,3%-os, 1992-es, választási eredményét, és a demokratikus Szlovákia fennállásának legelsöprőbb, 44,9%-os győzelmével megnyerte az előrehozott parlamenti választásokat. Az alkotmányos többséghez…..
morbi 2012.03.11 15:39:07
@Csehszlovák Kém: óóóó nem kell hisztizni, a makro mutatók épp gyurcsány és fico alatt közelítettek egymáshoz a legjobban...

gyurcsány pedig épp nem próbálkozott meg a szerkezeti reformokkal, mindent fizetősé akart tenni ezzel fenntarthatóvá tegye az amúgy is fenntarthatatlan rendszert.

Dzurinda a szociális juttatásokat megfelezte és bevezette az egykulcsos adót. Épp ezt csinálja most Orbán is...
  Szombaton került megrendezésre a Magyar Szolidaritás Mozgalom Együtt egy új köztársaságért! – Tüntetés a szociális és szabadságjogokért című rendezvénye, méghozzá az ország legnagyobb és legreprezentatívabb Baumax-parkolójában, a budapesti Kossuth…..
morbi 2012.03.11 15:15:21
@Kettes: vérdemagóg vagy. nemcsak a budai burzsoáziának (arról most inkább ne is beszéljünk milyen torz kép él a fejedben erről), vannak szép, intelligens, gyerekei.

Hidd el nem véletlen, hogy a legnagyobb sügérek mennek ki a tüntetésekre...

Míg szép, okos, intelligens gyerekek (mint én, vagy a barátném vagy a barátaink/barátnőink), otthon maradunk és jókat röhögünk a gyermekded rímekkel teletűzdelt verseiteken vagy az idegen nyelvű tábláitokon amiknél még a google translate is jobbat fordít...
morbi 2012.03.11 15:33:21
@Virág et.: Most megnéztem ezt a Kovács levelet, szerintem jól nyomja az angolt, de mond már mi az amit rosszul írt?
  Már a bejelentéskor sejteni lehetett, hogy a Milla alternatív köztársasági elnöki kezdeményezése rejt magában kockázatokat a szerveződés számára. Az ötlet megosztotta a civilek támogatóit, a jelöltek videói a kívülállókból is inkább értetlenséget, semmint…..
morbi 2012.03.10 14:01:41
@maycontainnuts:
most hazudsz már másodszor....
annyi van a belinkelt cikkben hogy szerinte:

"megvan az esély arra, hogy Mádl Ferenc újabb öt évre elvállalja a köztársasági elnöki tisztség betöltését. "

de tessék:
index.hu/belfold/2011/05/29/elhunyt_madl_ferenc/

"2005-ben bejelentette, hogy nem vállal még egy elnöki ciklust."

Komolyan 10 mp alatt rá lehet keresni, felesleges hülyítés, egyszerűen nem igaz amit mondasz.
morbi 2012.03.10 20:58:25
@maycontainnuts: ÚRISTEN!

Elolvastad egyáltalán azt amit belinkeltél????
Ez is benne van hogy:

"Mádl Ferenc kapcsán Orbán Viktor elmondta: alakulhatott volna úgy, hogy a négy párt közösen felkéri a maradásra, ezt a Szövetség elnöke "olyan kényszerítő körülménynek" nevezte, amely Mádl Ferencet korábbi elhatározásának megváltoztatására bírhatta volna. "

minimális logikával ki lehet következtetni, hogy a cikk írásakor már rég kiderült, hogy nem vállalja. Komolyan azt hiszed hogy 2005ben 1 db posztot írtak összesen erről a fidesz.hun?
Egyszerű vagy mint a 100asszög

de nekem mindegy, annyi faszságot látsz bele amennyit akarsz. na csá.
morbi 2012.03.11 09:06:05
@maycontainnuts: hát te hülye vagy bazmeg,

erre már nem tudok mást mondani

"Mádl Ferenc kapcsán Orbán Viktor elmondta: alakulhatott volna úgy, hogy a négy párt közösen felkéri a maradásra, ezt a Szövetség elnöke "olyan kényszerítő körülménynek" nevezte, amely Mádl Ferencet korábbi elhatározásának megváltoztatására bírhatta volna. "

KORÁBBI ELHATÁROZÁS, betűzzem vagy mi faszom?
Te linkelt be, és még csak végig sem olvastad.
Négy évvel ezelőtt, 2008. március 9-én volt a szociális népszavazás.Három kérdésben döntött a szavazáson megjelent 4 millió választópolgár: Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvőbeteg-gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követő év január…..
morbi 2012.03.10 08:33:30
@nu pagagyí: nem erről szólt! csupán arról amit kérdeztek: állami képzésen ne lehessen tandíjat szedni. Ha azt akarták volna hogy verseny legyen akkor azt még megcsinálhatták volna hogy minden félévben átsorolják a jó tanulókat államira a rosszakat meg ktgesre. De nem csinálták.

Bemagyarázhatsz magadnak hülyeségeket, de a kérdés csupán azt vetette el hogy állami képzésért ne kelljen fizetni. Ennyi.
Immár néhány napja tart az LMP aláírásgyűjtése a lángoló tekintetű Vágó Gábor vezényletével. Egy hónap alatt mindösszesen 330.000 aláírást szeretnének összeszedni a 4+1 népszavazási kérdésüket támogatandó. Mihez is adjuk nevünket, címünket, aláírásunkat…..
morbi 2012.03.08 16:42:46
@Earendil: köszcsi, ez meglepően átlátható és érthető, kellemeset csalódtam
morbi 2012.03.08 16:44:21
@iii: azért ebben vannak hülyeségek is, hosszú távú befektetések élszórása szociális juttatásokra. Épp ezt csinálta anno Medgyessy meg Gyurcsány, aminek még ma is fizetjük az árát...
morbi 2012.03.08 17:05:35
@iii: Ja meg még valami: ezek egyszeri bevételek, most oké eladjuk a molt, rábát leállítjuk a stadionokat... Idén 0 szaldós lesz a költségvetés és erre az évre finanszírozva vannak a megnövelt szociális juttatások nade mi lesz jövőre ha már nincs mit eladni????