Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mercury

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horror-Mirror Sharknado előzetes 2013.07.04 12:24:52
Lassan már nem marad olyan terület, amelyet ne aknáztak volna ki cápákkal. Mi jöhet még? Én tudom, a Cápeti és Cápali horrorverziója. Az előzetest sajnos csak így lehetett kitenni. ..
A Gyilkos vágyak után az ADS Service ismételten lehetőséget biztosított számomra, hogy jóval a premier előtt nézhessem meg egy filmjüket (köszi). Ezúttal kivették a zavaró lógójukat a kép közepéről, ellenben nem kaptam semmiféle magyar vonatkozást. Szerencsére ez nem okozott…..
Steven C. Miller, az The Aggression Scale és a Silent Night rendezője készítheti el a Terminus zombifilmet. A történet ugyan nem ismert, de összedobtak hozzá videót-előzetest, hogy miképp képzelik el a produkciót. Ezen felül úgy írták körül az alkotást, hogy az a Mad Max, a…..
Habár purga szünetet rendelt el, de szerintem a blognak pörögnie kell tovább (remélem nem lesz senkinek kifogása). Dolph Lundgren ezúttal zombikkal és robotokkal száll szembe. Kétség sem férhet hozzá, hogy az akcióhős megoldja a problémát. A Battle of the Damned története a…..
Már március idusát éljük és még nem írtam idei horrorról, ejnye. Sokan nyilván most a Mamára gondolnak (mindíg meg-megállva), de él bennem a parányi remény, hogy valamilyen formában itthon is bemutatják (aztán persze előbb-utóbb úgyis feladom). Így viszont az első egy nagyon…..
Ezt a filmet eddig csak Trejo mester miatt néztem volna meg (poszte itt), de most már amúgy is. Jó kis neo-exploitation agymenésnek tűnik. Viszont az "igaz történet alapján" szöveg remélem csak valami béna vicc, mert ez így ebben a formában nagyon gáz. Vagy lemaradtam volna egy…..
A Gianluca Petrazzi rendezésében készülő Zombie 3D története a közeli jövőben játszódik, ahol egy vírus az emberek egy részét zombi harcosokká alakítja. Egy hat fős alakulatra fókuszál a sztori, akik épp maguk mögött hagynák a csatateret, amikor kiderül, hogy néhány katona…..
Sztori nincs. Maga az előzetes is inkább a hangulatkeltésre megy, és ez sikerül is. Igaz, én a dialógusok nagy részét kivágtam volna (remélhetőleg magában a filmben nem fognak ennyit pofázni), de még így is roppant hatásos. Annyi már biztos, hogy valami nyughatatlan szellemről…..
Horror-Mirror Giallo 2013-ban? 2013.01.22 19:18:00
A műfaj, mint olyan, halott. El kell fogadnunk. Egyedül Argento próbálkozik még a régi fényét visszahozni, mármint akkor, amikor nem kínosan gagyi trasht, vagy kínosan gagyi Drakula filmet készít. Azonban most új olasz rendező tesz kísérletet a frankensteini műtétre, név szerint…..
Egy csapat tinédzser elmegy kirándulni vidékre. Pechjükre egy olyan redneck városban kötnek ki, ahol minden betolakodót felkoncolnak. Az előzetes elején azt hittem, hogy ez egy paródia, de ahhoz a vége túl brutális. Felemás érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. ..
Horror-Mirror Egy elvont szar 2013.01.10 18:25:00
Az évet eredetileg egy szokásos "adag trágyával" akartam kezdeni. Azonban a kipécézett Mandrake-ből csak annyi maradt meg, hogy egy fa a gyilkos és az egész übergagyi. A többit pedig átpakolom egy 2012-es csomagba. Szóval marad ez, amiről muszáj írnom, mert egyesekből még…..
A zsínorban a harmadik zombis előzetesünk, és egyértelműen a legvárósabb is. Végre egy film, amiben a zombi-apokalipszis részesei leszünk és nem csak annak a végeredményével szembesülünk. Bár kissé túlzásnak érezm az antillop csordákat megszégyenítő élőholtrajzást.…..
Talán derenghet néhány embernek, hogy évekkel ezelőtt hallott a Gallowwalkers zombis westernről, amelyben Wesley Snipes játssza a központi karaktert. Volt előzetes is, de aztán szép csendben lekerült a radarról. A produkcióhoz eredetileg 2005-ben láttak volna hozzá Chow Yun-Fat és…..
Azt hiszem már nem kell nagyon felvezetnem az ilyen típusú posztokat. Csak annyit tennék hozzá, hogy mindegyik próbálja többnek mutatnia magát annál, ami. And now ladies and gentlemen, enjoy the shit! 1. Lidércnyomás - Besökarna / The Visitors (1988) Rendezte: Jack…..
Igen, nagy szerencsétekre még találtam egy párat. Az első blokk itt van emlékeztetőnek. Nosza.   1. Apollo 18   Kezdjük egy ismertebbel, ami nem rég még a FilmDroidon is kinn volt. Az Apollo 18 nevű űrhajó tragédiájáról készül egy "tényfeltáró" film. Kár, hogy ezt is…..
Mercury 2012.09.23 12:00:31
@purga: Insidious-ról volt/van/lesz kritika?? nagyon kíváncsi vagyok a véleményekre... :) nekem nagyon betalált az a film, nagyon tetszett!!
Mercury 2012.09.24 11:25:36
@purga: köszönöm :)
9 évvel ezelőtt debütált a Halálos kitérő első része, amely nem igazán mozgatta meg a moziba járó horrorkedvelőket, mindenesetre DVD-n folytatódott a muri. A harmadik felvonásnál került a képbe Declan O'Brian író-rendező, aki tévés B kategóriás szörnyűségeken edződött,…..
Ugyan az előbb láthattunk néhány érdekes posztert, azonban úgy tűnik, hogy az alábbi kanadai mű mindet beelőzi az "ezt látnom kell, de gyorsan" listámon. A történet főszereplője egy régiség gyűjtő, aki megörökli elidegenedett anyjának a házát. Idővel ráeszmél, hogy…..
Október 26-án (pénteken) az ADS Service és a UPC tető alá hoz egy egész estés (horror) filmes fesztivált Budapesten, a Corvin Moziban! Ennek az estének a keretén belül Magyarországon még soha be nem mutatott horror / sci-fi / fantasy filmeket mutatnak majd be! A jegyek egységesen 1490…..
Ugyan még mindig nem szívesen publikálok 2013-as filmekről beharangozókat, mert így mi lesz a szokásos jövő év eleji felsorolós cikkemmel? :) De mostanság kissé pangás volt előzetesek terén, erre a francia műre meg egyszerűen muszáj felhívni a figyelmet. A történet nagyjából…..
Tegnap lezárult a szavazás és ma kikerültek az eredmények. Talán a többi szerkesztő nevében is írhatom, hogy nagyon-nagyon büszkék vagyunk a kedves olvasóinkra, amiért bejuttattak minket a TOP 10-be, azon belül is a 7. helyre! Lehet, hogy másoknak ez nem valami nagy dolog, de nekem…..
Szinte minden klasszikust sikerült beletuszkolni. Persze hiányérzetem az van bőven, és az olyan alkotások létjogosultságát sem értem, mint a Legenda vagy a Beetlejuice (persze ez utóbbiról már mi is írtunk, na de akkor is). Mindenesetre minden tiszteletem a készítőjének!…..