Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szandizs

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horror-Mirror A folyó S01x02. 2012.05.10 15:34:00
A második rész nagyon hangulatos lett. A kutatás közben a csapat egy sírkertre bukkan a dzsungelben, ami a 200 évvel ezelőtti telepesek nyughelye. Erre a hátramaradt kazetták segítségével találtak rá. Azonban ezek a lelkek nem tudnak békében nyugodni. Plusz itt van a hátborzongató…..
Incident on and off a Mountain Road   Ellen autója lerobban a semmi közepén, egy elhagyott hegyi úton. A kísérteties helyen a lány élete veszélybe kerül, amikor találkozik a szörnyszerű férfival. A teremtmény az arra tévedt utazókra vadászik, hogy testükből hátborzongató…..
Május 1-jén, este tízkor indul A folyó (The River) az AXN-en. Ez egy 8 részes, misztikus, kalandos horrorsorozat, amit nem rég adott le az USA-ban az ABC csatorna. Az alapsztori szerint egy eltűnt természettudóst keres felesége, fia és pár másik ember az Amazonas vidékén, fél évvel…..
  A sorozat 2005-ben indult az amerikai Showtime csatornán (ők készítik a Dextert is). Tizenhárom részből áll a A horror mestereinek első évada Az alapkoncepció, hogy minden egyes epizódot mindig más, a horror műfajában (is) jártas rendező rendezze meg. A sorozat minden egyes…..
A múltkori egy órányi szenvedés után kapunk egy kifejezetten jó részt. Ugyan erre nem szoktak kitérni, de most direkt szólok, hogy csak az olvasson tovább, aki már látta az epizódot, vagy akit a sorozat nem, de a hogyvolt nagyon is érdekel. Ugyanis most több meglepő dolog is…..
Horror-Mirror Death Valley 1. évad 2012.03.07 22:52:00
  A Death Valley a MTV sokadik újoncsorozata. Egy horror-vígjáték sorozatról van szó. Az 1. évad 12 részből áll.A kiinduló sztori:A Los Angeles-i San Fernandó-völgyet 1 évvel ezelőtt ellepték a zombik, a vámpírok és a vérfarkasok. A helyieket ez nem nagyon zavarja, így nem…..
Az American Horror Story Ryan Murphy (Kés/Alatt, Glee) és Brad Falchuk (Glee) alkotása. A sorozat az amerikai FX kábelcsatornán fut. A premier 2011. október 5.-én volt. Nagyon jó nézettséget produkált, a finálé a legnézettebb kábeles dráma volt 2011-ben. Az 1. évad 12 részből…..
Szerkesztőtársakat továbbra is keresünk, viszont önző módon lestoppoltam magamnak a The Walking Dead-et, mert annyira leköt, hogy ihaj. Több sorozatra nem teszem a mancsomat:) Spoileres írással összegzem a második évad eddig látott eseményeit, hogy aztán rendszeresen írhassak az…..