Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lindus86

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak ezek az íratlan szabályok a gyerekkel történő közösségbe lépéssel, az utazással, wellness hétvégékkel és nyaralással kapcsolatban. Ugyan benne van a nevében, hogy íratlan, de gondolom sokan nem hallottatok még róla, mert rohadtul nem tartjátok be, szóval inkább leírom, nehogy ne legyen mire…..
Láttyátuk feleim szümtükkel mik vogymuk. Arany, pucc és fehérített fog vogymuk. A hatodik részre ért el arra a szintre a sorozat, hogyha nem folytatják, én esküszöm bemegyek a ViasatAXNSony művekbe, és az igazgatói irodában fogok aranykisollóval darabokra vagdosni egy fogfehérítő készüléket. Nem…..
Óóóó, miért gyűlölnek minket ennyire a forgatókönyvírók? Ennek a résznek a nyitányát sem ússzuk meg értelmetlen kísérlet nélkül. Fizikaórának ne nevezzük, mondjuk úgy, hogy a Tanár termékbemutatót tart, egy hangnyomásmérő érzékenységét teszteli, amit biztos a Gearbestről rendelt, aztán majd megírja…..
Az elmúlt egy év során – leginkább a menekült kérdés miatt – a hírekben ismét előtérbe kerültek a muszlimok, a muszlim világ és ezzel összefüggésben a terrorizmus, az elnyomott muszlim nők kérdése. A nyugati emberek (értsd: Európa, Észak-Amerika) fejében a muszlim vallásról, a muszlim világról igen…..
kisrigók "a meggyilkolt Mozart" 2017.02.01 15:28:47
egy olvasó kommentje kapcsán írom, mit gondolok a békeidőben árvaságra jutásról: "Nem tudok sajnálni egyetlen kacsamamát sem, aki sorsára hagyja a fiókáját, csak azért, mert más, mint a többi. Ez nem ugyanaz az eset, mint ha azért hagyná éhen pusztulni, vagy azért keresne neki más élőhelyet, mert…..
Lindus86 2017.02.03 10:58:12
@banyuc: Ha sosem nevelte, akkor miért csak az ő felelőssége, hogy kallódó fiatal lett, aki nem is ajándék már a világnak?
Honnan tudjuk, mi lett volna, ha?