Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phalacrocorax

10 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üstökös kárókatona jo 2009.02.23 18:11:00
És mit szerettél benne? A speciális effektusokat? De olyat, hogy leesett állal figyeled a film minden pillanatát? Vagy a valós emberi történeteket szereted? Szeretsz együttérezni a főhős dilemmáival, felfedezni a cselekvésének mozgatórugóit? Sőt, szeretsz a történeten…..
Üstökös kárókatona Egyetért 2008.06.07 17:38:00
hajtás után. talán. na, az egyik (!) képre kattintva megért és egyetért. csakis B-nd kedvéért ..
Közkívánatra - végre-végre - a mai napon megkezdek egy soroztatot "gasztronómia felsőfokon" címen!Itt kell megjegyeznem az örvendetes tényt, hogy e blog körül már egy valóságos kis virtuális társaság vert tanyát. Mit társaság: társadalom! A közkedveltség…..
Legfrissebb információk (vasárnap, 08:21): A WGA keleti és nyugati parti tagsága is ülésezett, és arra jutottak, hogy a következő két napban szavaznak arról, hogy legyen-e vége a sztrájknak, vagy sem. Ez azt jelenti, hogy leghamarabb szerdán állhatnak munkába az írók, és majd…..
A múlt héten egy baráti társaságban szóba került, hogy milyen kis vacak, káros állat, sőt madár, a kárókatona.Sajnos a neten is találkozhatunk ilyen lesújtó véleményekkel (például itt), amikor is a halak pusztulását, eltűnését a természetvédelem "nyerteseinek", a…..
phalacrocorax 2008.02.02 18:54:36
Sokan nem szeretik ezt a madárfajtát. Főleg a horgászok, meg a halászok. Állítólag kizabálja, legyilkolja a halakat a vizekből (pedig azokat tudvalévőleg nekik kellene legyilkolniuk). Szerintem meg csak élni, enni akar. Hülyén csinálja, az tény, hiszen sok kis vízi jószágot csak…..
phalacrocorax 2008.02.02 16:20:15
Tegnap egy kedves ismerős látogatott meg, egy közösen elfogyasztott üveg viszki után dalra is fakadtunk, persze előkerült nagymamám mikrofonja is, és rögzítettük a vendég jól sikerült előadását.na, tessék végighallgatni, mert tényleg szép és szívbemarkoló...
Éppen egy éve, hogy elindítottam ezt az oldalt, az első itt megjelent receptet még gipszben, törött lábbal egyensúlyozva készítettem el. Őszintén szólva akkor nem gondoltam, hogy ilyen szép kort fog megérni, de aztán ahogy teltek a hetek és a hónapok, egyre többen gyűltek a…..
meglepő és egyben megdöbbentő hír érkezett:egy éves lett Magyarország legnagy- és legnépszerűbb gasztronómiai ínyencblogjaigen-igen! ki hitte volna?..
Szilveszterkor malacot kell sütni, már gyerekkoromban hozzátartozott a sülő malacpecsenye illata az év utolsó estéjéhez. Ezek az éjféli malacvacsorák aztán nagyon hiányoztak, úgyhogy pár éve elhatároztam, ha van lehetőség, mindenképpen sütni fogok malacot, bárhol is legyek…..
Üstökös kárókatona Auguri 2007.10.30 09:42:00
pulce pulce pulce,TANTI AUGURI DI BUON COMPLEANNO!       Üstökös Kárókatona..
phalacrocorax 2008.01.11 19:18:51
Elég rossz hírünk van a sci-fi sorozatok rajongóinak: az USA Networknek elege lett a rohamosan csökenő nézettségből, és elkaszálta két fanfavorit sorozatát, azaz lőttek a 4400-nak és a Holtsávnak is. Mielőtt mindenki felkapná az első keze ügyébe eső Molotov-koktélt, tegye a…..
Igazából már egyikünk sem emlékszik, de az egyik ok mintha az lett volna, hogy hagyjanak minket végre nyugodtan konzumálni. Nem szoktunk ilyen patetikusak lenni, de ez a filozofikus ajtó kihozta belőlünk a legrosszabbat. Pedig igazán vicces, köszönet is jár érte Tibinek. A Felfedező…..
phalacrocorax 2007.11.16 00:13:53
Ez mekkora volt már! Stohl Bordás őrnagy Buci András elzakózott élő adásban. A 'lépcsőről szmokingban lazán lesétálás' című műsorszám nem sikerült neki, rendesen hempergőzött is, mint egy felborult katicabogár. Szegény, a lábával mostanában nincs jóban. Ez még mind…..
phalacrocorax 2007.11.11 13:41:32
A ravioli egyike a legfinomabb tésztaféléknek - feltéve, hogy kapunk elfogadható minőségűt valamelyik boltban. A magyar élelmiszeripar ugyanis pont a raviolival és a tortellinivel bánt el a legcsúnyábban az elmúlt tizenöt évben. A kilencvenes évek elején még nem gyártották…..
Az übertrendi Louis Vuitton divatcég valamilyen rejtélyes okból kifolyólag úgy döntött, hogy a Scarlett Johanssonnal készített dögös reklámkampány mellett a se nem kifejezetten szexis, se nem kifejezetten trendi Mihail Gorbacsovval fogja hirdetni méregdrága táskáit. Ezeket a …..
comment:com Hatás/alatt 2007.11.01 13:18:00
Lenyűgöző. Káprázatos. Félelmetes. Bemutatkozott a Kés/alatt 5. évada, és úgy a hatodik perc környékán kezdtem azt érezni, hogy ez az, ami nekem istenigazából hiányzott mostanában. Egy olyan sorozat, ami meg van írva, ami minden percben nyújt valami olyat, amitől rádöbben az…..
phalacrocorax 2007.11.01 23:56:37
aha
Üstökös kárókatona Forralt bor 2007.11.01 18:38:00
   Hozzávalók:1 üveg Teleki Villányi Portugieser 20061 karika citrom3 evőkanál cukor1 kis rúd fahéj4 szem szekfűszeg4 szem szekfűbors1 pohárka vízjókedv (min. 2) ..
Véletlenül egészen szép libamellszeletekre bukkantam a hentesnél, és mivel még sosem próbálkoztam ezzel a szárnyassal, vettem egyet kísérleti céllal. Rajta volt a bőre is némi zsír társaságában. Szereztem hozzá némi szedret (először gondoltam az etyeki kezes-lábason…..
A mai napon némi adomány fejében (amit valami madártani társaság javára tettem egy hegymászó-sportboltban) hozzájutottam egy igazi, eredeti üstökös kárókatona-kitűzőhöz (holnap fogom elajándékozni a megvásárolt "polgárosított futár-táskával"…..
ba..