Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cbsmith

11 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Pfff odass! Mekkora egy bálna! – bökött egy másfél mázsás bikinis ártatlanságra. - Jah! Bizonyisten ide hallom, ahogy serceg a zsírja a napon! - Biztos nem hallott még a Norbifitnesszről! Pfff – kontrázta a harmadik. Minden élő-lélegzőbe belekötve szambáztak tovább a…..
Újra testet öltöttem. A városi ravatalozóban találtam magam. Mindenütt hófehér liliomok, a levegőt megtöltötte édes illatuk. Állati sokan voltak, és mindenki úgy bömbölt, mint a három éves, akinek elvették a nyalókáját. Pfff, micsoda egy lúzer banda. Pedig nagyon is jó…..
cbsmith 2012.07.25 22:14:12
@Phil: Köszi a részletes elemzést, nagyon kedves vagy :) Ám tudod mi a véleményem az írói szabadságom korlátozásáról... :P XD
Hogy mennyi idő telt el azóta? Fogalmam sincs. De azt természetesen kipróbáltam, milyen kísérteni. Időről-időre besurrantam házakba, gyanútlan emberekhez. Az éjszaka közepén, a függönyök résein, a kíváncsi kisgyerek módjára bekukucskáló holdfénnyel illantam át az üvegen,…..
Mi a francot művel ez? – csodálkoztam el, mivel betekert az egyik vékony fehér lepedőbe, majd a karjaiba vett, és elindult velem kifelé a teraszra. Az anyag jóval nagyobb volt, mint én, így hosszan húztuk magunk után a padlón. Lassan lépkedett, már nem siettünk sehová. Üsse…..
cbsmith 2012.05.29 17:55:19
@Phil: Hehh, azért ez sem így festett még anno! :D Ám vigyázz, mit kívánsz, drága barátom! :P
World of Clara Blacksmith B.U.G. 2012.05.06 22:48:00
  Behunyta a szemét. Arcát az ég felé fordította, élvezte a nap simogató sugarait. Haját lágyan borzolta puha ujjaival a menetszél. Körülötte az út menti fák suttogtak a szélben. Teljesen ellazult, csak gurult a biciklijével lefelé a domboldalon, miközben szépen lassan…..
World of Clara Blacksmith Rianás 2012.04.02 19:50:00
Darabjaira széthulló valóság. Ébrenlét és álom határán. Ólmos kábulat.     Csak fekszek.           Bámulom a plafont, és...                                           …..
  Lebegett a sötétségben, mint a vízben. Csak lassanként, halványan derengett fel a fény csukott szemhéjain keresztül. Aztán villámcsapásként, hirtelen állt össze agyában a legoként széthullott kép. Szemei kipattantak, kétségbeesetten ordított fel, miközben feszegetni kezdte…..
cbsmith 2012.03.28 22:37:44
@Vladyslav Stanislav: El is tűntethetem, bár sajnálnám, jól áll neked a kék szín :D
cbsmith 2012.03.28 21:57:12
@Vladyslav Stanislav: Szerintem tudja azt a Művészúr pontosan ;)
World of Clara Blacksmith Klub 27 2012.03.05 18:44:00
  Huszonhét évesen abba a korba léptem, melyben néhányan híresek előttem megalapították a következő klubot: a "Halál egy kretén kaszás farok, úgyis én döntöm el, mikor és hogyan halok, juszt is huszonhét maradok”. Nekem aztán ne dumáljon senki, művészetemmel magam…..
World of Clara Blacksmith Frankó 2012.03.03 18:17:00
  - Nyugiii… a boldogság csak egy pillanatnyi állapot, amelyre az égre kamillázva, cigivel a szánkban emlékezhetünk, miután kitisztult tőle az agyunk. És elmélkedhetünk, hogy heee? Mi volt ez a szar? - Hú de mélyen szánt ma este valaki… - Neeeem, de tényleg. Gondold csak…..
  ∫ (szerelmes szemedbe epekedve merengve   dűlve hűlve szédülve *   magába hánykódva szavaid tavába mártódva)          ≈ szikra lobbant lángra 3 ∫ (veled mekegve makogva zavartan nyihogva   társalgom *megérintelek persze csak ha megengeded)     √…..
  - Micsoda? - Jól hallottad, Babám! Vetkőzz! – mondta a srác megengedve felé egy vérbő mosolyt. - Na nem! Nem. - De. - Nem. - Deee! – a fiú a Lány fölé magasodott. Nem volt neki nehéz, legalább húsz centi és kb harminc kiló volt köztük a különbség. Jó nagy drabár…..