Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dOGEE

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, például ezért hasznos dolog a jogállam. A UPC kiküldött egy semmi korábbihoz nem fogható levelet felhasználóinak, hogy ha ráutaló magatartással nem csinálnak semmit (mint a nyugdíjpénztárnál), akkor a régi szerződésüket megeszik és kötnek egy formailag sokkal…..
Tegnap végre megérkezett hozzánk a várva várt Galaxy Tab (a képen balra, mellette kistesója, a Galaxy S). Készítünk majd róla több és részletesebb posztot, tesztet is, de íme az első benyomások elmények, csak úgy ömlesztve:- szubjektíve nagyobb, mint azt gondoltuk, kb. akkorra…..
Igazán súlyos lehet a válság, ha az Egyesült Királyságban feleannyiba kerül a kaja a Lidlben, mint Aprajafalván: Megnyitottam a Lidl angol és magyar honlapját először örömmel láttam, hogy ugyanazok a termékek vannak akcióban nálunk és ott. Konkrétan ázsiai ízek. Örömöm…..
Lássuk be, megérdemli. A Microsoft telefonos oprendszere egy kövület, ami élő korában is meglehetősen szánalmas egy alak volt. Amelyik Windows Mobile-os telefont próbáltam, mind túlbonyolított, használhatatlan vacaknak tűnt, leszámítva a HTC-ket, de azok is csak a távol-keleti…..
A vásárló Gyorshajtó-rekordok 2009.06.15 13:35:00
A rendőrség van olyan kedves és havonta összeszedi nekünk, hogy kik tekertek a legdurvábban az utóbbi időben és ezért mennyit perkáltak az államnak. 130 ezer a teteje? 2009.05.26. Autópályán 130 km/h helyett 221 km/h-val közlekedett Kiszabott közigazgatási bírság összege:…..
Nagyon eredeti iPhone-klónt készített a Philips, ha egyáltalán beszélhetünk klónozásról. A napokban bejelentett X800 típusjelű mobil ugyanis csak annyiban hasonlít az Apple mobiljára, hogy érintőkijelzővel kell vezérelni, és látványos a kezelőfelülete. Viszont olyannyira nem…..
dOGEE 2008.05.14 20:21:11
Nem nyomdai hiba. Én vásároltam egy 9@9w dupla simeset. Egyszeri feltöltéssel kb 3 hétig bírja, és a legnagyszerübb hogy bárhol-bármikor tölthető mini usb-n keresztül. Na most teljes használat mellett és blututh sztereó mellet ez egy igán kiváló aksi élettartam, mindez 920 mA Li-ion aksi mellett. A lényeg a chipekben és a kijelzőben fogyasztásában van nem az aksi teljesítményében. www.consumer.philips.com/consumer/en/hk/consumer/cc/_productid_CT9A9WBLK_40_HK_CONSUMER/Mobile-Phone+CT9A9WBLK-40
A tegnapi, a népszavazási lapokon elkövetett népművészetről szóló poszt után egész sokan küldtek fotót arról, hogy ők hogyan fejezték ki grafikus formában, milyen értelmetlennek találták ezt az egészet. Jobban örülünk, mint Dobrev Klára a töltött puli receptjének, mert a…..