Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elektrooo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Google Plus egyik legnagyobb előnye a Facebookkal szemben, hogy az Instant Upload (magyarul Azonnali feltöltés) szolgáltatással a telefonon készített képeinket és videóinkat automatikusan fel tudjuk tölteni Google Plus fiókunkba.   Figyelem paranoidok!A képek…..
elektrooo 2012.02.28 14:41:21
@Asszem: Köszi, hogy érdeklődsz a probléma iránt, de meg tudtam oldani.
Pontosabban megoldottam amit elrontottam.
A helyzet a következő. Volt egy üres könyvtár abban a könyvtárban amibe a képeket menti. Most, hogy azt töröltem minden rendben megy.
De ez is egy érdekes dolog. Miért is volt ott az a könyvtár...? Hát azért, mert a magyar ember mindig megkeresi a kiskapukat.
Néhány hete olvastam, hogy a dropbox beta verziója automatikusan feltölti a képeket és videokat, valamint (és ez itt a lényeg) minden feltöltött 500 MB után kapsz újabb 500 MB tárhelyet egészen 8 GB-ig. Ezért csináltam az említett könyvtárat és belepakoltam vagy 6 GB-nyi fényképet. Éjszakára felraktam töltőre a telefont és reggelre... lássatok csodát a 3,25 GB tárhelyből lett 8,25 GB. Mondjuk ez több mint 8 GB, de üsse kő, elviselem.
Megeshet, hogy ez az 500 MB után plusz tárhely lehetőség megmarad örökre, de lehet csak a beta verzió végéig. Na lényeg a lényeg, ez az én kis történetem.
Szép napot! ;)
  Célba vették az európai kompaktokat, és sok szempontból el is találták. Az új Hyundait jól összerakták, a motorok is rendben vannak.Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..