Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sárika tanuló, 6/b

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy Ausztria és Dánia után a németek is a határellenőrzés ideiglenes visszaállítása – értsd: a határ lezárása – mellett döntöttek, lehet, hogy elbúcsúzhatunk az elmúlt években megszokott szabadságtól, amivel az EU-n (pontosabban: a Schengen-zónán) belül…..
Sárika tanuló, 6/b 2015.09.14 09:18:03
@Virág et.: Tetszett volna varnyúnak menni a semlegesnemű elvtársnak, akkor még tokos korában megeszik a cigók és több sajt marad.

@Заграница нам поможет, запад с нами.: Ezt érti az apukám, csak azt nem, hogy miért? Szerinte a judeo-bolsevik bácsik és nénik fújják a sófárt, a réz után (ezt nem tudom, mit jelent?), akik itt tengelyek akarnak lenni két kerék között, az egyik Amerika, a másik Júdea.

De miért akarnak ezek mindenáron elköltözni, ha a végén úgyis maradnak? Nem jutott nekik cenzori stallum (erről se tudom, micsoda, ha nem Haribo?), mert az mégse járja, mondja az anyukám is, hogy mindenkit fölizgatnak, csak nekik legyen jó a végén.

Szerintem nézegessenek inkább Justin Bieber képeket, tudok kölcsönbe adni.
Sárika tanuló, 6/b 2015.09.14 09:42:59
Sárika tanuló, 6/b 2015.09.14 09:56:25
@acces denied: Tudom, Móricz mesélte, egy évig ingyen volt kint, a buzi-kommunában kapálta a tarhonyát.

Úgy jár a busz, hogy előtte is dzsip, mögötte is dzsip. És középen robban.

Bízunk benne, itt ilyen nem lesz.
„Egyáltalán nem vagyok elnyomva, akármennyire is mást szeretnének hallani egyesek” – mondja a cserdi polgármester, Bogdán László, aki a Mandiner szerkesztőségének vendége volt. Amint…..
Sárika tanuló, 6/b 2015.08.18 13:39:11
Sárika tanuló, 6/b 2015.08.18 17:58:53
@Matekozzunk: Egyhatoda születik vezetésre, a többi öthatodot mondjuk vezetettnek.

@bispora: Azt hittem, szóval a Tribus, hogy felnőttet érdemes, mert mi hús van egy fiókán? Akkor inkább galamb. Nem vagyok én oviraptor.
Időnként rá-rábukkan az ember egy-egy gondolatra, ami önmagában megáll, nem kell nagyon magyarázni, de érdemes felidézni. Erdélyről olvasva ostobaság kihagyni a román szerzőket és befalazni magunkat a magyar világképbe. Mert bizony érdekes, hogyan látta egy román erdélyi…..
Sárika tanuló, 6/b 2014.12.10 22:48:45
@Ruprecht.: Ha Alfőmérnök bácsi nem pénzért adta volna a cukorkát, nagy csapás érhette volna a fejletlen libidónkat. - mondta utólag az apukám, vöröslő fejjel.

A bácsinak mikor tetszett utoljára libidót látni?
Vendégszerzőnk, Forgács István írása.Ha nem lennék magam is cigány és nem látnám minden nap a munkámból adódóan, mekkora a baj cigányügyben az országban, akár még izgalmasnak is tartanám azt a folyamatot, amellyel az elmúlt napokban nagyon gyorsan megtelik a közélet. Főleg…..
Sárika tanuló, 6/b 2014.07.10 12:40:10
@Doomhammer: Mert szabadpiaci kapitalizmus van és én a verseny híve vagyok. Ha valamiből egy nem elég, legyen abból kettő. Most kérdezze meg, kit javaslok főkapitánynak?
2007-ben ellopták Kádár koponyáját, de úgy tűnik, hogy nem a Kisvárosban Medveczky Ilona csodaautójával feltűnő, törtmagyarul beszélő emigráns gyűjtőknek adták el, hanem főtt tojást falatozó amerikai kampányguruk és angyalföldi lakossági fórumok szervezői…..
Sárika tanuló, 6/b 2014.07.10 12:33:46
Március 15-én elmentem megnézni, milyen lett a felújított Kossuth tér. Régóta vártam, hogy történjen valami Budapest és Magyarország legtöbbet emlegetett és legismertebb terével, ami méltatlan állapotban, bozótosként, autóútként és parkolóként töltötte az elmúlt…..
Sárika tanuló, 6/b 2014.03.17 18:24:54
@tauglich: Azt mondta az apukám, hogy a bácsinak nappali fénynek tetszik lenni inkább, mert lemaradt a té. Ezt nem is értem de mindegy.

Akkor az egyenletes bácsi az esti fény, tettem hozzá, mire kaptam egy pofontot. Pedig még ki se mondtam, hogy lófaszpicsacintányér.
Mandiner blog Napi mandinertelefon 2013.03.08 14:01:00
Szerkesztőségünket napi szinten találják meg a téves telefonálók. Az eleinte türelmes segítségnyújtást előbb a bosszankodás, majd a sztoikus belenyugvással vegyes felismerés követte: valójában igen szórakoztató a téves telefonhívások fogadása. Házhoz jönnek ugyanis a…..
Sárika tanuló, 6/b 2013.03.08 16:13:29
@Manyi Béci: Ha valamit el tetszett felejteni a néninek, akkor Ungváry Tamás bácsi kunyhójánál tessen érdeklődni, ott mindenre emlékeznek.
www.litera.hu/hirek/ungvari-tamas-a-feledes-enciklopediaja

De az apukám szerint a vén keci csúnyán beszél.
Bakó Bea írásában Karsai László interjújából és György Péter publicisztikájából idéz, illetve válaszol is említett szerzőknek: úgy véli, álszent dolog felhördülniük és másra mutogatniuk, ugyanis a bölcsészkar(ok)on megtalálható ideológiai egyoldalúságért és ezért…..
Az ELTE BTK diáklistázása kapcsán megszólalt már boldog-boldogtalan, s két nemrégiben hozzászóló kapcsán én is kénytelen vagyok beállni a szörnyülködők sorába. A lista létezése mellett ugyanis az is elborzaszt, hogy szakmájukban elismert, tekintélyes egyetemi tanárok hogyan…..
Az augusztus 15-ei Magyarország-Izrael barátságos mérkőzésen a szurkolók egy csoportja antiszemita rigmusokat skandált a nézőtéren, melyből aztán jókora botrány is kerekedett, a Simon Wiesenthal központ feljelentést tett a FIFA-nál. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség végül…..
Sárika tanuló, 6/b 2013.01.26 02:01:22
@Alfőmérnök: Álatilla bácsinak cihópatásnak tetszik lenni, hogy már minden bokorban az apukámat selyti?
Sárika tanuló, 6/b 2013.01.26 12:30:05
@Alfőmérnök: Azt mondta az apu, hogy Marietta néni pont olyan, mint a szőrös kormányhuzat nagypapi Trabantján, sokat ígér, de keveset ad. A mániákus meg az, akinek mindenről egy szőrös kormányvédő jut az eszébe.

@Hepci: Szerintem itt más cum*zik, pont kilóg a szőrös kormányvédő a szájából.
Mandiner blog Elnök leszek 2013.01.21 14:01:00
Sokan álmodhatnak a tengeren túl fiatalkorukban arról, hogy egyszer amerikai elnökök lesznek, aztán mégsem. Sokan nem is álmodnak arról, hogy ez összejöhet, aztán mégis. Barack Obama ma újra leteszi az Egyesült Államok elnöki esküjét. Nézzük, kik voltak azok a srácok, akik…..
Gordon Zsigmondot 1956 novemberében látták utoljára. A parlament felé sétált, cigarettát szívott, jobb kezében egy szórólapot tartott. Bár azóta senki sem hallott a zsurnalisztáról, szerencsére a korábbi évtizedekben éppen elég ügybe keveredett bele ahhoz, hogy legyen miről…..
Sárika tanuló, 6/b 2013.01.21 10:36:57
@Boltzmann: Ha ehhez is annyi hely kell, mint egy mazeltofhoz, akkor inkább hanyagolnám, mert rengeteg bútortologatással jár az ilyesmi.
És egy pár üveg sörtőlMajd mindenki elfelejti,Hogy az lett, amit ígyPont nem akart itt senki.Az ördög tudja csak,Hogy mi volt a célja,De a húsunk kerültBele a moslékba.S a disznók mind felzabálták,S a holdnál nézik a maguk árnyátAz ól falán és járnak körbe- körbe,Hátha úgy…..
Politikai graffiti Pompeii-ben A Hoffmann-féle oktatási államtitkárság régóta híres kreatív nyelvoktatási ötleteiről, a mai nap menüjén a latin nyelv oktatásának forszírozása szerepel. Az Eduline szerint bevezetnék a kötelező latinnyelv-oktatást a nyolcosztályos…..
Sárika tanuló, 6/b 2013.01.10 19:57:51
@Mr Falafel: Táborba tetszik költözni a bácsinak és most koncentrálnia kell a pakolásra? Azt üzeni az apukám, hogy pont tud is egy ilyet.
Mandiner blog Népszavak 2012.03.24 08:01:00
viktor nehéz dolgot vett át de ha selmeczit meglátom rögtön elkapcsolokhol az elszámoltatás?hol a magyar bank?pedig ezt ígértékmeg is írtam a fidesznekmenjenek a nép közémátyás királykéntadjanak 1200 eurós nyugdíjat akkor szívesen fizetek majd a jegyért de 47 ezerből nem lehet…..
Sárika tanuló, 6/b 2012.03.24 13:02:21
  Nagy szükség van Magyarországon az állampolgári ismeretek oktatására, de ehhez a tanárok munkáját is szigorúan ellenőrizni kell – derült ki a „Lehet-e demokráciában állampolgárokat nevelni? Nevelhető-e a magyar társadalom?” című…..
  Késő Kádár-kori fixációmnak köszönhetően a retró szájtok gyakori látogatója lettem. Ott van a Fortepan a statikus műfajban; míg a relikviák bemutatására szakosodott retronom.hu a korabeli csoki papíroktól egészen az integető Losonczi-Kádár-Lázár triász…..
  Mi a nemzet? Kik vagyunk és hogyan erősíthetjük meg nemzettudatunkat egyéni játékosként, illetve a társadalom aktív tagjaként? Közös pályázatot hirdet a Berlini Biennálé és a Krétakör a magyar nemzeti identitás kérdéskörében, melynek célja a nacionalista érvrendszer…..
Sárika tanuló, 6/b 2012.03.09 14:14:17
@bbjnick: Legalább egyszer ehetnek libasültet ezek is, kétévente. Megérdemlik.
Delphoi jósda XII. 2012.02.16 12:13:00
Sárika tanuló, 6/b 2012.03.02 19:44:02
@Tehetetlen Dodó: Pont most adott egy nyaklevest érte az apu, már én is rájöttem, igaz, némi külső ösztönzésre. (bőg)
Sárika tanuló, 6/b 2012.03.09 14:11:20
@jövőre jeruzsálemben: Legközelebb ne tessen középre ülni a kedves jó édes apjának ha a gyerek vezet mert beverheti a nagy orrát Herr Windschield.
  Csupa izgalom volt az Egymillióan a sajtószabadságért Facebook-csoport tegnapi elnökválasztó ceremóniája. A Schmitt Pált nem minden alap nélkül vállalhatatlannak tartó kreatív fiatalok október 23-án hirdették meg programjukat: „Válasszunk alternatív…..
  A Gellérthegy, más néven Gellért-hegy, a Wikipédia szerint Budapest ékköve, 1987 óta a világörökség része. Budapestiek, vidékiek és külföldi turisták kedvelt célpontja, a Duna-Ipoly Nemzeti Park része. Nagyobbik fele a XI., kisebb (északi) csücske az I. kerülethez…..
    A Parlament északi homlokzata előtti térség 2012 február 29-én, Kaszics Bálint fotója. A Kossuth tér nagyszabású átalakításának első felvonásaként letarolták az összes fát, ami itt állt. Viszont a Károlyi-szobor, amit annyian el akartak bontani mostanság, ott…..
Sárika tanuló, 6/b 2012.03.02 09:47:12
@tistedur: Csak arra akartam kifuttatni, hogy nem szükséges ehhez építési engedélyes kiviteli terv, amit itt olyan nagyon hiányolnak egyesek. :)
  Furcsa elveket vall a szólásszabadságról a baloldal. Nagy-Britanniában egy szakszervezeti vezető, az ilyen témákban igen aktív Brendan Barber homofóbiával vádolja Lancashire katolikus iskoláit, mivel egy ottani katolikus hitvédőnek egy olyan füzetecskéjét terjesztik bennük,…..
Sárika tanuló, 6/b 2012.02.29 19:11:35
Sárika tanuló, 6/b 2012.02.29 19:13:19
  Újabb tematikus Mandiner kezdte meg próbaútját, a Mandiner.film. Ennek örömére meghívjuk kedves olvasóinkat február utolsó, extra napján, 29-én este 8 órára a budapesti Vörösmarty Moziba, a Családban marad című horvát-szerb-szlovén film vetítésére (a Menjünk Moziba…..
  Ott hagytuk abba, hogy a balliberalizmus régi nagyjai magukra hagyták a híveiket, vagy úton vannak arrafelé. Az utánuk támadt űrt sehogyan sem tudták kitölteni a gombamód szaporodó társadalomtudományi tanszékek, és hiába jöttek a phd-hallgatók falkái, valahogy nem volt az…..
Sárika tanuló, 6/b 2012.02.28 11:36:42
@Alfőmérnök: Kérdezteti az apukám, hogy mi volt a hétvégén a begyetemen?