Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NaimaOut

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stephen King regényeiből rengeteg film készült, köztük volt a Kedvencek temetője is. 1989-ben készült a horror, majd jött egy gyengébb folytatás is. A Paramount Lorenzo di Bonaventura producerrel hoznák el a remake-et. Már forgatókönyv is van, Matt Greenberg és David Kajganich…..
Horror-Mirror Ráncfelvarrás 2013.10.14 20:59:35
Mint látjátok, kicsit feltunningoltuk az oldal régi dizájnját. Köszönet érte gbubu13-nak, aki többek között ezért sem írt mostanság túl sok posztot. Reméljük tetszik:)..
Horror-Mirror The Jungle előzetes 2012.11.22 21:41:59
Andrew Talicki, a A zátony rendezője készítette a The Jungle-t, amely majd valamikor 2013-ban debütál valószínűleg a tékákban. A found footage stílusban készült horrorban egy leopárd tizedeli az embereket az indonéz esőerdőben. ..
Úgy látszik most amolyan "pótoljuk be a tavalyi hiányosságokat" időszakot élek. Nem baj, a lényeg, hogy minél több, "kevésbé ismert horrorral" szolgáljam ki a kedves olvasókat. Íme egy egész jól sikerült darab. The Aggression Scale (2012) Rendezte: Steven C. Miller Már a…..
Kezdeném mindjárt a legfontosabbal: nagyon rossz irányba kezd menni a sorozat. Ha tényleg az lesz a fő irányvonal, hogy egy kisváros titkait akarják leleplezni, fűszerezve egy kis családi belviszállyal, akkor szerintem többünknél kaszát fog kapni. Csak röviden foglalom össze, hogy…..
...és azt hiszem ezzel mindent el is mondtam, amit tudni érdemes. A színész, aki minél iidősebb, annál rosszabbul játszik, idén legalább hat (!) filmmel fogja ostromolni a filmkedvelőket. Vélhetően egyik se fog hazánkba kerülni. Ha szerencsénk van. ..
NaimaOut 2013.01.31 21:14:00
Horror-Mirror Mama tesztefelvétel 2013.01.29 18:42:40
Nagy sikernek örvend a Guillermo Del Toro produceri felügyelete és Jessica Chastain főszereplésével készült Mama horror. Akad benne egy kísértet, a forgatás előtt tesztelgették és hát eléggé félelmetes. Remélhetőleg a filmben is rémisztő lesz. ..
NaimaOut 2013.01.31 11:47:02
„Jézus a falról néz le rám De arca hideg, mint a kő; Miért érzem olyan Egyedül magam, Ha szeret, ahogyan mondja ő?” Amondó vagyok, tegyük kicsit parkolópályára a démonokat, és legyünk aktuálisak! Na jó, ezzel a kijelentéssel nagyjából negyven évet késtem, de engedve a…..
Horror-Mirror Box Office: Mama 2013.01.20 20:31:38
Guillermo Del Toro nagy kedvelője a horrorfilmeknek, ő maga is kivette a részét néhány rémisztgetős-véres alkotásból. Ám minden igyekezet ellenére eleddig igazán kiemelkedő sikert nem tudott elérni Amerikában, egyedül a rendezésében készült Penge második felvonása termelte…..
NaimaOut 2013.01.21 13:57:19
Ahogy az elmúlt években mindig legalább egyszer, úgy idén is megrendezésre kerül a budapesti Zombie Walk, ahol az élőhalott teremtmények ismét beveszik a várost és embereket ijesztenek halálra. Az itthon még gyermekcipőben járó rendezvény egyre népesebb tábort vonz, ezzel…..
NaimaOut 2013.01.11 20:27:53
NaimaOut 2013.01.12 23:59:34
Horror-Mirror Mozi: Sinister 2012.12.06 19:58:00
Szokatlan dolog Mikulás napjára horrort vinni a mozikba, de kit érdekel? Örüljünk annak, hogy egyáltalán van. Mielőtt neki kezdenénk, hamut szórok a fejemre, amiért nyáron úgy kalkuláltam, hogy az alábbi filmet nem fogják nálunk bemutatni. Erre tessék. Több ilyen meglepetés is…..
Korábban már megemlítettük, hogy készül hazánk első 3D-s horror-vígjátéka, melyet Hatvani Balázs rendez. Ami papíron abszolút magyar, azonban a főszereplők egytől egyig külföldiek, sőt a plakátokon is csak az ő neveiket látni. Így nem meglepő, hogy angolul készül, az…..
NaimaOut 2012.11.28 20:52:18
Horror-Mirror Under the Bed poszter 2012.11.09 11:02:00
Nem is értem, hogy eddig miért nem készült olyan horror, amelyben egy testvérpárt az ágyuk alatt lévő lény zaklat. Vagy volt már? Mindegy, az alábbi produkció még idén érkezik. A rendező Steven C. Miller, aki idén nagyon aktív volt, hiszen a közelgő Silent Night-ot is ő…..
Ledaráltuk a második napot is, és legnagyobb örömünkre találkoztunk magyar feliratos filmmel. Ami mondjuk ekkora hype után nem is meglepő. Viszont ennél lényegesebb, hogy homlokegyenest eltérően éltük meg az alkotást. Mivel a filmeken kívül más élménnyel nem gazdagodtunk,…..
Ez a nap is eljött kérem: meghívtak egy hivatalos sajtótájékoztatóra, ezzel véglegesen elismerve a blog létjogosultságát, már ha megengedhetek magamnak ilyen szavakat. Ugye lesz nekünk egy egy napos filmes fesztiválunk a Corvin-moziban, október 26-án, amiről korábban már írtunk.…..
Október 26-án (pénteken) az ADS Service és a UPC tető alá hoz egy egész estés (horror) filmes fesztivált Budapesten, a Corvin Moziban! Ennek az estének a keretén belül Magyarországon még soha be nem mutatott horror / sci-fi / fantasy filmeket mutatnak majd be! A jegyek egységesen 1490…..
Ennek a vendégírásnak az a története, hogy a Facebook oldalunkon valaki "nyomasztó" filmet keresett, más valaki ezt ajánlotta, megint más valaki megírta. Értitek? :) Utóbbit varin-nak hívják és ezúton is köszönjük neki.   Megan is Missing (2011)   Rendezte:…..
A kézikamerás horror főhőse megpróbálja megmenteni barátnőjét, akit démonok tartanak rettegésben. Amik egy balinéz fekete mágiához köthetőek.  ..
NaimaOut 2012.07.18 23:23:31
@Mi Amore Cadenza: :DDD Lájk :D
Ma éjfélig még tart a nyereményjátékunk az 5 db páros mozikuponért, melynek keretében meg lehet tekinteni az alábbi filmet. Lássuk, hogy mire vállalkoznak a jelentkezők! (Valami rejtélyes oknál fogva eltűnt az utolsó két bejegyzés, úgy hogy akit érdekel a játék, az nézzen fel…..
Ritka és nehéz műfaj, de néha belehet vele találni. Elég, ha csak a Kabinlázra gondolunk. Sőt, jelen esetben a Chemical Peel alaphelyzete kísértetiesen hasonlít hozzá. Csajos partit tartanak az erdő közepén egy házikóban  (hol máshol?), amikor hirtelen egy levegőben terjedő…..
"Ám ahol szörnyeteg van, a csoda ott van." Ogden Nash: Túl ritkák a sárkányok Napjainkban egyre inkább divatos a régi, mindenki által ismert történetek felelevenítése, újként való elmesélése. A következőkben tárgyalásra kerülő novella is erre az elvre épül: egy…..
...ami ki nem találnátok, de egy jó kis horror! Még hozzá cápákkal! No igen, kinek ez lesz az első, kinek meg az S.O.S. Love... A Bait 3D szinopszisa: egy cunaminak hála egy bevásárlóközpont nagy része víz alá kerül. A benn rekedteknek a kijutáson túl néhány óriás fehér…..
Horror-Mirror Chucky visszatér 2012.06.24 19:47:00
Évek óta folyik a huzavona a következő Gyerekjáték (Child's Play) film körül. Kissé problémás volt a dolog, mert míg az MGM első rész jogait, addig az Universal a folytatásokét birtokolja. Pletykálni kezdtek arról is, hogy egy újabb felvonás helyett inkább rebootban gondolkodnak…..
NaimaOut 2012.06.24 20:00:21