Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gao

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző posztban ígértem, hogy kissé bővebben kitérek az EDC-témakörre. Tudjátok, ez az angol (hát mi más is lenne ebben a szájbavert globalizált világban?!) Every Day Carry mozaikszava, ami mára késes berkekben annyira elterjedt, hogy ragozzuk és toldalékoljuk is. Kár érte!…..
gao 2016.10.23 08:52:30
@Bogyi bácsi: Még mindig örülök,hogy valaki hasonlóképpen gondolja ezt az edc dolgot!A régi szénacél Ballák meg "ízesítették"az ételt,ha almát szeltél vele mintha enyhe fém íze lett volna erre élénken emlékszem!Más:Érdekelne amit a Kisalföld elárasztásáról írtál,még ezelőtt nem hallottam erről.Nagyon szép a Kocsis fejesgörbéd,sajna nekem nincs fejesgörbém,bár nagyon szeretnék már egyet!Mikor és hol lesz Győrben a késes találkozó?
Pengeélen Opinel No. 9 szénacél 2014.03.14 15:49:14
Mostanában egyre több írás jelenik meg a neten késekkel, bicskákkal kapcsolatban. Kés-szerető emberként gyakran olvasgatom én magam is őket és komolyan mondom, hogy sokszor a dühroham kerülget, mert annyi baromságot hordanak össze. Jó, oké, én sem mondhatom magam szakértőnek. A…..
minden kapuvár Legénykedés 2012.02.08 17:34:00
 Olvasom, hogy a Kapuvári Legénycéh február 4-én legényavató bulájt tartott. A kommunikáció szerint hagyományőrzésről van szó, de számomra ez a szóösszetétel nem gyengén tűnik ellentmondásosnak. Bár a hagyományőrzést gyakran a kulturális formák változatlan…..
gao 2012.02.16 20:58:46
@Menci: Bocs,hogy írtam vágod az osztrák népviseletet de,nem egy malomban őrlünk.Lehet soha nem fogod érteni azt a világot,mert Ők leszarták,hogy három gyerek miként fog elférni 40négyzetméteren más dolgok voltak fontosak számukra.Ahogy számomra is,számodra is...Lehet vitázgatni,hogy kinek jobb a kis világa.Most megyek és behúzok egy pohár fehér fröccsöt.Kellemes estét.