Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tejbetök

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti csudálatos értesítést a UPC műholdas, nem hűségidős ügyfelei kapták, és minden kétséget kizáróan egy aranykoszorús kommunikációs megoldással állunk szemben. Akinek nem lenne világos: akik eddig 2890-ért nézték az Édes életet/Discoveryt, azok október 5-től…..
tejbetök 2014.09.19 14:12:31
@atörökk:

Határozott idejű szerződéssel vállalja a hűséget.

Felmondhatja a szerződést, de végig fizetnie kell.

Olyan mint a határozott idejű munkaszerződés. Ha fél évre kötötték és a munkáltató két hónap után felmond (nem fegyelmi okból) akkor a dolgozónak a két hónap munkája után is fél évre jár a bér, viszont fél év múlva a szerződés lejár, ha nem kötnek újat, vagy előre nem jelentették, ki, hogy határozatlanként folytatódik.
tejbetök 2014.09.19 14:16:20
@atörökk: Azért a 30 napos felmondási időhöz hozzátartozik szerződés esetén, hogy felmondási idő kiköthető a szerződésben, ami nem lépheti túl a határozott idejű szerződés lejárati idejét.

De nagyon eltértünk.

Itt a vadászjelölt 100 forinton rugózik, ráadásul még védhetően igaza sincs, még ha emberileg egyet is értenék vele.
A múltheti ellenőrös incidensre reagált a BKK, ami szerintük jelentősen máshogyan történt, mint ahogy azt naiv ügyfél ábrázolta. Annyira gyorsan haladt, hogy még kommunikálni sem tudtak vele: Alábbiakban olvashatják a Budapesti Közlekedési Központ álláspontját az oldalukon…..
György még reménykedik, hogy egyszer kap egy másik készüléket a folyamatosan meghibásodó Nokia C3-01 helyett: Van egy garanciális NOKIA C3-01 típusú mobiltelefonom, ami már sokadszor ugyanazt a hibát produkálva romlik el. Felhívtam a márkaszervizt és megkérdeztem, hogy mi a…..
Bár kommentezőink még nyáron figyelmeztettek, hogy az azóta csődbe ment Aranyközpont Zrt. gyakorlatilag ugyanaz a kör, mint a Safety Gold Zrt., van, akinek ez az info már későn jött. A hasonló tulajdonoson és a hasonló problémákon kívül. vagyishogy se pénzt, se aranyat nem adnak,…..
tejbetök 2012.12.17 09:29:02
Balek ügyfél az Astránál kötött biztosítást, ami már eleve nem volt problémamentes. Aztán belejöttek kötelező nélkül, és hiába várja a pénzt. Elkövettem egy oriási hibát, hogy az Astra Biztosítót választottam autóvásárláskor. Kezdődött azzal, hogy a biztosítási…..
Több „Molotov-koktélt” dobtak ma hajnalban egy romák lakta házra Hatvanban. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy van-e etnikai szál a történtekben. - írja a HEOL. Szerintem az is baj, hogyha egy embernek is eszébe juthat egy országban egy ilyen hír hallatán az, hogy ez…..
tejbetök 2010.05.22 19:46:43
Költözz közéjük baszd meg!

Csiszolatlan gyémánt,, roma szürkeállomány, tiszta beszarás a demagóg picsanyalós irományod.

Los Angeles /LA/ déli szegénynegyedében leégett egy négyszintes ház.

Egy hat tagú mexikói család a földszinten,mindegyikük segélyből és gengszterkedésből élt, elpusztult a lángokban.

Egy hét tagú muzulmán csoport az első emeleten, mind illegálisan érkezett Kenyából és mind segélycsalásból tengette életét, ugyancsak a tűz áldozata lett.

Hat latin-amerikai származású börtönviselt bandatag, akik a második emeletet lakták, mind benn égtek.

Egyedül egy gyermektelen fehér házaspár élte túl a tűzvészt; az ő lakásuk a legfelső emeleten volt.

Azonnal a helyszínre repült több ismert amerikai emberjogi harcos és rasszizmus-ellenes politikus, és felelősségre vonták a tűzoltók parancsnokát, egyenes adásban a tévében: hogy lehet, hogy a fekete amerikaiak, fekete moszlimok és latin-amerikaiak mind elpusztultak a tűzben - a fehérek pedig megmenekültek.

A parancsnok vállat vont:

- Ők mindketten a munkahelyükön dolgoztak.

A bűnözőket is lezavarni a bányába.
Ha feljön a szén, lemegy a kaja, ha nem jön a szén, nem megy a kaja.
Lenne itt rend.
Nem a merdzsóval segélyért járó cigust kell ajnározni.

Szintén egy mai cikk, ezt miért nem vesézted ki Te cserépedény?

Megvertek egy buszsofőrt péntek éjszaka Szeghalomban, mert nem akart kedvezményes jegyet adni az egyik utasnak - írta a Békés Megyei Online szombaton.

A honlap beszámolója szerint éjszaka egy hattagú család akart felszállni a Körös Volán Zrt. Békéscsaba és Füzesgyarmat között menetrend szerint közlekedő buszjáratára. Az egyik fiatal nő két, 90 százalékos kedvezményes jegyet kért, ám annak jogosságát semminemű irattal nem tudta igazolni. Ekkor alakult ki hangoskodás, mire a nő társa, egy 23 éves szeghalmi férfi ököllel arcon ütötte a sofőrt.

A verekedő férfi ezt követően leszállt a buszról, a jármű vezetője is követte, hogy hívja a rendőrséget. Ekkor a támadó, származása miatti diszkriminációt emlegetett, s egy újabb ökölcsapást mért a sofőr arcába - olvasható a hírportálon.

Ennyit a "becsületes", bántott cigányokról.

Szoc-segély

Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A
hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak
szociális segélyt.
Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem
beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve szexuális molesztálásért
és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a
parkba piszkít, idegen embereket molesztál, koldul, ételt lop és
halvány elképzelése sincs arról, ki az apja...

Hétfőn megyek a pénzért.....
Gyakori vád a hiperek ellen, hogy szándékosan írnak alacsonyabb árat a címkékre, hogy a vásárló megvegye a terméket. Aztán persze a kasszánál többet fizet, de hát nem mindenki veszi észre, és a “sok kis 100 Ft bizony nagy pénzzé gyűlik össze a végén!”Lássuk ezt a…..
tejbetök 2010.05.06 18:31:40
@Droli:

Minden esetben visszakaptam a pénzemet. (volt eset amikor a mobillal készített fényképpel kellett bizonyítanom, hogy más áron szereplő címke is volt kint a soron, mert furcsamód az eladó által történő ellenőrzés során eltűnt)
Ismerős a dolgozók golyóhúzásos, piros gombnyomásos véletlenszerű ellenőrzése.
A dolgozói lopásokhoz vegyük hozzá, amikor a dolgozó összejátszik a vásárlóval, plusz esetleg a biztonsági őr is. (szép nagy értékben volt ilyen az egyik csömöri francia tulajdonú üzletben/nem madaras tesco/)
Vegyük dolgozói lopásnak azt is, amikor utolsó kirakott darab műszaki cikk a haver vásárlásakol megkarcolódik, és az osztályos vezető saját hatáskörben árengedménnyel értékesíti. (láttam mert én mentem pakolni segíteni a vásárlónak)
Vegyük dolgozói lopásnak azt is, amikor a szállító összejátszik az átvevővel, s be sem kerül az üzletbe fizikailag az árucikk, csak papíron.
Nagyon szépen összejön az általam említett 70% a dolgozói részről.
tejbetök 2010.05.06 18:32:45
@tejbetök: az eladó karcolta meg a hűtőt!!!!
Picurigor a nyíregyházi Media Marktban az előzetesen ígért 10-15 perc alatt szeretett volna áruhitelre vásárolni, de végül az egymást érő szerencsétlenkedések miatt kénytelen volt többszöri úttal, összesen 3 és fél órát eltölteni a dologgal. Vasárnap megláttam egy bazi…..
tejbetök 2010.04.28 16:42:00
@Tomasz_a_gozmozdony:
Jaj, ne már, hogy Te még nem olvastál olyan hirdetést, hogy a dolgozó szolgáltató házhoz is megy.

Mondjuk az biztos, hogy így közel a házasságkötéshez még dúl a love, még azon tipródnak, hogy a távollét miatt, hogy kommunikáljanak olcsóbban minél többet.
Persze "CÉGVEZETŐKÉM" ha venne megfelelő előfizetéses mobilt, akkor rágyógyíthatnák a fülükre, s lehetne gazdagon telefonszexelni is ingyé.
Akkor nem kéne netbook a kapcsolattartáshoz, de ugye az most olyan trendi. Nem baj, hogy lyukas a gatyánk, veszünk hitelre. Aztán videochaten mennyivel élvezetesebb lesz a távszex.

Mondják, hogy a hosszú boldog házasság titka a távolság, de eltelik pár év és már nem is akartok túl sokat beszélgetni esténként (nehéz megoldani a balkézről való partner mellett), elég lesz időben sms-t küldeni, hazaérkezés előtt, hogy legyen ideje távozni a házibarát(nő)nak.
tejbetök 2010.04.28 16:57:23
@Tomasz_a_gozmozdony:
A vidéki városok kisebbek, kevesebb a vevő. Az üzlet meg olyan, hogy azután menni kell :-))

A netbook, az olyan szerkezet, ami nem sok mindenre való.
Hordozni szarabb, mint egy pl üzleti mobilt, de a tudása nem sokkal múlja felül.
Egy jobb netbook árából viszont kapni egy alap notebookot, amivel akár dolgozni is lehet.

(témától kissé független: M.M. üzletben vásárolni szándékozott egy notebookot egy szőke cicababa egy idősebb /+20-25 év/ emberkével. Vagy az apja lehetett, vagy a bikája, a beszédjük alapján nem volt kitalálható. Nehéz volt megállnom röhögés nélkül a gép kiválasztását. Bekapcsolva nem lett, hogy egyáltalán hogy látni a képernyőt. Az nem számított, hogy milyen típus, mi van a gép belsejébe, mire képes. Számított, hogy milyen színű a burkolat, mennyire elegáns, stb. Nagyon szép rózsaszín hulladékot sikerült venniük. Még a lány mondogatta, hogy hazavisszük és a neten fogunk tudni valami ismerőssel beszélgetni. Op rendszer nem volt a gépen, venni nem vettek hozzá. Kíváncsi lettem volna az arcra, amikor bekapcsolják a szűz gépet.
Lehet kellett volna szólnom, hogy egy rendes francia óra ellenében megoldom a problémát :-))))
Cenk kényszerelőfizető lett, miután férje egy hónappal azután elhunyt, hogy egy éves hűségszerződést írt alá a Fibernettel: Férjem ez év januárjában elhalálozott, a Fibernet pedig rám akarja erőszakolni a vele kötött hűségnyilatkozat elfogadását. Én eredetileg hajlandó…..
Újabb aerovivás történettel kedveskedik egy naiv ügyfelük, akinek egy hetet kellett volna várnia, hogy repülővel hazajusson Isztambulból. Végül a kitelepített idegenvezető rakta fel őket egy német utazási iroda mentőbuszára: Most olvasom éppen az Aeroviva szívatását a…..
tejbetök 2010.04.25 07:12:13
@Howl101:

Na végigolvastam az írásaid a topicban.

Igyekeztél elfogulatlan lenni mindkét irányban, nem kajseroltad az utazási irodákat sem.
A tény és tárgyszerűség növeli a hiteled.
Sok szolgáltató végre felfoghatná, ha egy felmerült problémára kulturált formában ad választ, ami nem hazugságokon alapul, akkor a rosszat is képesek az emberek megérteni elfogadni, s kevésbé marad kellemetlen szájízük.

Ehelyett GY.F. a telefonos fenyegetőzést választotta.

Szolidan csak azt tudom mondani, hogy aki nem tud kommunikálni rendesen az emberekkel, ne válasszon olyan foglalkozást, ahol emberekkel kell foglalkozni.
Menjen el urán bányásznak, ott káromkodva csapkodhatja csákánnyal a kőzetet.
Max ha túlzásba viszi, akkor valamelyik munkatársa a hátába állít egy csákányt.

Tahó embereknek nem való a szolgáltató ipar.
Rengeteg reakció érkezett arra posztunkra, amelyik az Aeroviva Párizsban rekedt 9 utasának kalandjaival foglakozott. Alant olvasható a cég reakciója, csonkítatlan formában, Zsuzsa levelére: Az Aeroviva Utazási Iroda válasza: a Párizsból hazatért utas írására reagálva az…..
tejbetök 2010.04.22 19:20:44
@muhaddib:

Milyen érdekes, hogy eddig soha nem írtál a homárba hozzászólást, most pedig osztod itt az észt, hogy jól járt el az aero.

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy Te vagy Gy. F., csak nem mered magad vállalni.
tejbetök 2010.04.22 19:28:32
@eml: Már akkor is ilyen okos volt?
Az alábbi ügyben felmerül a kérdés, törvényes-e ennyi kamatot kérni magánszemélyként, és ha valaki tényleg szerződésben vállalta ennek a visszafizetését, akkor behajtható-e a lent körülírt  helyzetben. Tisztelt Zugügyvéd!Az alábbi - lehet, hogy hétköznapi, lehet,…..
tejbetök 2010.04.14 16:28:36
@Ixos:

Adhat kölcsön, pl cégnek.

Tagi kölcsön a neve
Az alábbi történet is egy banküzemi hibáról szól, amely során az ügyfél súlyos tanulópénzt fizetett, és nem volt rest később letesztelni, ki hibázott. Persze újra kiütközött a banki trehányság. Történetem nemcsak  6.000.000 ft-"téves" …..
A klasszikus válságcsökkentő vendéglátós trükkre szállít két példát Gabriella és Kitti. A  szuperlebutított büfémenüt illetve a féladagos megoldást bizonyára nem csak az Új Tündérkert és a Verne Étterem menedzsmentje alkalmazta ezen a jeles napon: Most érkeztünk…..
Jobban teszi ezentúl minden jogkövető meg nemkövető polgár, ha a földre hasal, amikor rendőrt lát. Bármilyen ellenkező esetben a rendőr azt feltételezheti, hogy a vele szemben álló/ülő egyén az életére tör, ezért testre célzott lövésekkel igyekszik ezt elkerülni. Ha csak…..
Zoltán szomorúan konstatálta, hogy az olcsó tintasugaras gépeket azonnali eldobásra gyártják, és mint ilyenek, a szerviz sem kezd velük semmit, azon felül, hogy hozat egy cseregépet a világ végéről:Ez év márciusban befektettem egy canon pixma mp160-as multifunkciós készülékre.…..