Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PGriffin

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt azt hiszik, hogy mi csak egész nap ülünk a fenekünkön és hülyeségeken törjük a fejünket, nézzék csak meg, hogyan fest egy átlagos munkanap. Ritkán jön össze mindenki, hiszen sok a dolog, sok a gond. Az íróasztalok azonban nem hazudnak. Mai belterj-infónkat…..
Hancu nemrég posztolt arról, hogy készül a világ legnehezebb platformjátéka, ehhez kapcsolódva írnék kicsit a Polytron által fejlesztett Fezről, ami szintén nagy erőfeszítést követel a játékostól, bár szellemi értelemben. A játék XBLA-n jelent meg egy hónapja, és szerintem…..
Mielőtt belevágnék, annyit elmondok, hogy nem a régen minden jobb volt beszél belőlem amikor azt mondom, hogy "nem a jó irányba megy a játékipar". Nem a c64 előtt görnyedő hétéves kisfiú szólal meg, mert bár a mai napig bennem él ő is, közben azért voltak korszakaim,…..
PGriffin 2012.02.13 19:39:57
Érdekes ez a dolog, meg az is hogy valaki a dlc-k miatt vált pc-re mert a dlc lehúzás (egyébként tényleg az) – a folyamatosan fejlesztendő vas nem az??? –ez kijött.
Most itt tényleg van aki azt hiszi hogy minden egyes stúdió és konzol/hárdver gyártó a HC gémereknek készíti a termékeit? Gyerekek ne már! A cikk témája, az ugra-bugra géming egy divat. A nintendónak bejött (és ezt most nem minősíteném mert még csak próbálni sem próbáltam soha – nincs vele bajom, csak nem érdekel). A MS meg a sanyi meg persze hogy nem csak ült és nézett. Most el tudja valaki képzelni hogy a pl a sony aki a ps3 megjelenése után csak baromi sokára tudta kihozni 0-ra a könyveit, majd nem akart magának egy szeletet a tortából? És nyilvánvaló, hogy nem az a lényeg hogy kiszorítson minden mást, hanem hogy erre a piacra ne a következő generációval keljen betörni - bár addigra lehet kihal majd, de nem valószínű – sztem most minden konzolgyártó erre játszik. Az a lényeg hogy mindenki ott legyen minden térképen, mert mikor minden jólfizető vásárló kölyke kinekt tigrist vakargat szenteste a plazmán akkor bizony, jó lenne úgy nyereségről prezizni a befektetőkkel hogy igen mi is fudunk felmutatni valami eladhatót ezen a piacon – még akkor is, ha ez nem más mint szaros feliratok az egyébként kontrollerrel játszható játékok dobozán. Csókolom. Jó ez? Biztosan. És ez HC gaming? Dehogy is. Kit érdekel? (okés tudom téged, de ennyi) A Tonihók sem azért van a borítón mert csak kurvajó gördeszkások játszhatnak vele virtuál, hanem mert a gyerekek őt ismerik. A Wii/Kinekt/Move bizniszben nem azok érdekeltek akik a Killzone, Gears of War folytatásokra vágynak. Azok akkor is megveszik a következő számozott epizódot, ha azt nem lehet akár tornázva is kijátszani - sőt. Ezek azért vannak kitalálva hogy azok vegyék ezeket akik eddig nem vettek még ilyet, lehet konzolt se… sőt lehet eddig pc-n se toltak semmi – sőt lehet a mobiljukon sem snake-eztek sohasem. Mehet a vita a bill+egér vs kontroller ügyben, de biztosan volt aki azért vett wii-t mert az egyik sem, hanem valami más. Nekem sem tetszik. Bár nem zavar. A jó játék ezután is jó.
A kontroller megöli a játékot – ja és ha lenyeled terhes leszel – ezek tények, kérem… TÉNYEK!!!
PGriffin 2012.02.14 17:07:52
@Ironfist:az NFS széria mióta szimulátor?
arcade vs. sim - hm?
PGriffin 2012.02.15 07:51:49
@Ironfist: taps... sőt! TAPSVIHAR!!!