Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thumb

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          Dominic Cummings, Boris Johnson főtanácsadója, a Brexit egyik atyja, a miniszterelnöki hivatal kertjében találkozott újságírókkal és beszámolt arról, hogy egészen pontosan miért és milyen körülmények között utazott Durhamba Londonból március harmincadikán késő este. A BBC élőben…..
      Cardiffban Gareth Bale (Real Madrid), Aaron Ramsey (Juventus) és Daniel James (Manchester United) vár a magyarokra.   Az ITV-n pedig Boris Johnson és Jeremy Corbyn első választási vitáját rendezik meg. Julie Etchingham lesz a moderátor.    A konzervatívok előnye behozhatatlannak tűnik.…..
thumb 2019.11.20 15:25:03
@jotunder: se nem konzervativ se nem liberalis a Johnson. egy meglehetosen banalis onerdekelt seggfej, aki bevalt brit modszerrel szinleli az intellektust: arisztokrata akcentussal, hosszu szavakkal beszel. a "kariere" raszista vicceken, meghazudott ujsagirason, es oligarchak tamogatasan alapszik. emlekeztetnelek, mennyire kellett csalodnod a cameronban. na, igy.

egyebkent skocia levalasanak az eselyei kb 100szor nagyobbak egy konzervativ kormany alatt: egyreszt Brexit lesz, amire a skotok ugye nem szavaztak, ugyhogy hatszellel indulhatnak nekik a skot nacionalistak a kovetkezo referendumnak. masreszt ha olyan part dirrigal londonbol, amire alig szavazott valaki skociaban, akkor nyilvan fuggetlenpartibb lesznek a skotok. labournek viszont meg vannak szavazoi skociaban.
thumb 2019.11.20 15:43:32
@jotunder: de nem is liberalis! ures mint a vilagur, persze par rasszista illetve sznob reflextol eltekintve. nezd a korai es a mai orban esetet: liberalis lett volna, most konzervativ lenne? olvass barmit, amit irt: semmi nem all ossze, kovetkezetlen zagyva szar. ne lass benne tobbet, mint amennyi van.
         Sir Roger Scruton brit filozófus adott egy interjút a New Statesman-nek, ami után szinte azonnal kirúgták a tanácsadói állásából (amiért egy fillért sem kapott). Scruton egész életét kontroverzális szövegek publikálásával töltötte, gyakorlatilag kifocizta magát a brit egyetemi életből. A…..
thumb 2019.04.11 23:05:03
@jotunder: még @mindenki : könyörgöm, hol komoly ember a scruton? Szaz éve publikált tudományosan, azóta politikakozeli provokátor aki széljobbos toposzokkal eljatszogat szeljobbal koketalo kiadványokban mint a spectatorban. Igenis van magyar megfelelője: Lánczi, vagy gfg
           Ma a Kettősmércén, Tamás Gáspár Miklós alkotmányos puccsal vádolta meg Cavaco Silva portugál elnököt, aki Pedro Passos Coelho-t a jobboldali Szociáldemokrata Párt elnökét nevezte ki miniszterelnöknek, annak ellenére, hogy a baloldalnak elvi többsége van a…..
            Béndek pártelnök ma elmagyarázta, hogy a liberálisok hülyék, mert olyan embereket fogadnának be, akiknek nincs liberális és keresztény hagyományuk, hahaha.             Most tekintsünk el attól, hogy német konzervatívok támogatják több tízezer szíriai…..
thumb 2015.08.27 11:42:02
@Di622: "hollandiában a muszlim negyedek közelében élő echte holland nők feketére festetik a hajukat és inkább fekete cuccokban járnak (pedig nincs arrafelé minden nap gót fesztivál) csupán azért mert így nem baszkurálják és nem kurvázzák őket le a drága muszlimok."

Hollandiaban elek, es ez tenyszeruen fullcompleteutterbullshit. Van-e barmifele bizonyitekod errol? Marmint egy Geert Wilders propogandaanyagon kivul?
thumb 2015.08.27 11:48:40
@jotunder: Terjednek olyan videok, ahol vmi pokhendi pakisztan akcentussal rendelkezo pocs korberohangal es minden sort fogyaszto embernek mondja azt, hogy "ez itt muszlim terulet, ahol nem szabad alkoholt inni."

Ez sokak szemeben a sharia police letezesenek a cafolhatatlan bizonyiteka. Csak azt nem veszik eszre, hogy: szabad pokhendi pocsnek lenni, szabad total ismeretlen emberektol kerni azt, hogy ne igyanak sort. Es szinten szabad pokhendi pocsoknek megmondani azt, hogy huzzanak el a pidlibe mert epp sorozok a haverommal. De bonyi ez a liberalizmus... :)
thumb 2015.08.27 11:59:19
@Trompf: Egyesek egesz Magyarorszagot tartjak magas kockazatu ovezetnek, es nem azert, mert konkretan tudnak rola valamit, hanem mert keleten van, es remlik nekik, hogy volt ott valami haboru anno a kozeleben, Jugoszlavia vegul is nem olyan messze onnan, es, foleg, mert oda soha nem tettek be a labukat. En ilyenkor nyugtatni szoktam oket, hogy nem olyan rossz hely az, menjenek el Budapestre, jo varos az.

Most hasonlot teszek: Schaerbeek (a jol informalt szerzo meg a kerulet nevet sem tudja helyesen irni) egy jo hely, egy csomo iszonyu jo minosegu morokkoi es torok kajalda van ott. Ha Brusszelbe mesz, abszolut ajanlom, az ettermek olcsok es jok arra fele.
The Labour source said Miliband had also been disappointed by the language of a government source, who told the Times: "No 10 and the Foreign Office think Miliband is a fucking cunt and a copper-bottomed shit.""Ed wasn't angry, he was frustrated by the flippancy of it," the Labour source said. (the…..
        Nem szoktam filmkritikát írni, de egy ilyen mű esetében kivételt teszek.          Orbán Viktor és a jobboldali értelmiségi elit története már nagyon régen kívánkozott filmvászonra. Nem nagyon széles filmvászonra, inkább kisebb, otthonosabb vetítőtermek…..
"A Magyarország elleni amerikai támadásokról azt mondja, ezek hátterében „gazdasági érdekek állnak – nem csak szerintünk, számos republikánus amerikai barátunk szerint is.  "  (Lanczi Andras )  UNDERSTAND HOW THE GAME IS PLAYED, BUT HERE WE ARE, A NATION THAT'S ON THE VERGE OF…..
thumb 2014.12.03 17:29:47
@jotunder: Persze, o utolag leneofasisztazta Orbant, ezt nem tagadom. De ezt nem a szenatusban tette, hanem kesobb, ket szovivojen keresztul. Barmit is allitanak egyesek, a szenatusban elhangzott szavai nem ketertelmuek: Putyinrol szoltak. Es kesz.

De egyebkent nehogymar McCain kelljen nekunk ahhoz, hogy neven nevezzunk egy orbant. Egyreszt a melyen tisztelt szenator szinte lofaszt nem tud Magyarorszagrol (es miert tudna barmit?), masreszt bizonyitottan dilis, aggressziv, felelotlen alak. A kedves beavereater kommentelotarsam fent azt mondta, hogy szivesen lecserelne Orbant egy McCainert. Hat szerintem epp, hogy kurvara meguszott vmi nagy gazt par eve, amikor nem valasztottak McCaint USA elnokeve. Ez az ellensegem ellensege a baratom diszkurzus melyen igenytelen, foleg akkor, ha egy ilyen alak melle allit minket.
thumb 2014.12.03 18:35:42
@jotunder: A mufajhoz hozzatartozik - ha egy hirugynokseg teved, azt azonnal megteszi :) Hogy nem lett belole javitas, gondolom annak koszonheto, hogy a hatasvadaszat hajtja a McCain-t leginkabb, igy neki aztan mindegy, hogy kit neofasisztazott o le.

@beavereater: Valoban, kozvetlenul Magyarorszag szamara nem lett volna kulonosen nagy katasztrofa, de azert egy irani haboru sok jot nem tett volna a vilagunknak, ugye?
             Úgy tűnik, nem mindenki szereti Török Gábor elemzését Orbán Viktorról.          Bevallom, elsőre az jutott eszembe, hogy ehhez az elemzéstudományhoz, mintha kicsit kisebb felkészültség is elegendő lenne, mint amennyi a molekuláris biológiához…..
               A Party Political Broadcast on Behalf of Paddy Power              A videón az euroszkeptikus brit Függetlenségi Párt (UKIP) vezetője Nigel Farage meséli el, hogy mennyire szereti Európát. Ez valójában a Paddy Power nevű fogadóiroda reklámja a közelgő…..
thumb 2014.09.28 11:11:35
@jotunder: Engem nem szorokoztat, ahogy teged sem szorakoztat, ha Vona Gabor cukin pozol egy katyuban feszeske kis farmerben, sok nagymama nagy oromere, vagy ha Orban dzsentri kedelyesseggel enekel a sok-sok kislany meghagasarol, szinten sok palninkakortyolgato kisvallalkozo oromere. Raadasul Farage most nyeresre all: neki olcso a poen. Majd meglatjuk mennyire lesz o marha vicces, ha kicsit szorultabb a helyzete.

Farage latens idegengyuloletre tamaszkodva akar kileptetni minket az EU-bol es vegkepp lezarni az europan beluli szolidaritast, ezzel a mi es a ti sorsunkat megpecsetelve egy par nemzedekre, de o jol akar kijonni belole. Ez nem nemes cel, igy tulajdonkeppen mindegy, hogy vicces-e.

@ulluoiut: nem fog hatalomra jutni, de amit tud csinalni, amit csinal is, az az, hogy megmergezi a politikai kozbeszedet, szalonkepesse teve a legocsmanyobb idegengyulolo szovegeket, kimondhatova teve olyan gondolatokat, amelyek hallatlanok lettek volna csak egy par evvel ezelott. Ez ismeros lehet Magyarorszagrol is.

@nerángass: Koszonom az izgalmas eszreveteleid!
Nincs ekezetem, de jobb ez igy... A HR ugye, egy olyan ferfit jelent, aki ellenszolgaltatasokert mas ferfiakat elegit ki. Szonyi Szilard eleg regen egy konkret ferfiu oralis es manualis jellegu kielegitesebol tengeti szomoru eletet, Bencsik Andras is. Ket tehetsegtelen, de mindenre kaphato…..
thumb 2014.05.11 18:47:56
@nandras01: hat szerintem ez a poszt releváns ide: blogs.reading.ac.uk/readingpolitics/2014/05/11/eurovision-a-continent-divided-in-its-sexual-attitudes/

Kiderül belőle, hogy bár szinte az összes egyre autoriterebb volt kommunista országban a szakmai zsurik "homofobbak" voltak a nyugat európai kollégáinal, de ez nem érvényes a betelefonalok körében. Tehát k Európa szerte, meg magyarorszagon sőt Oroszországban is, a telefonos szavazatok csak kicsivel kevésbé lelkesedtek Conchitaert mint a németek vagy a svédek.

Jelentheti azt, hogy Conchita zenéje szarobb, nem tetszett a szakértőknek, de azt is jelentheti, hogy a hatalom emberei bigottabb az átlag embereknél. Nekem ez a magyarázat tetszik :)
        • Warning that the accession of Romania to the EU means that London can do nothing to stop the "entire population of Transylvania" from pitching their tents in Marble Arch.  (Boris Johnson, London főpolgármestere)       Hö. ..
— Szia, Gyuri, lenne egy kis problémám. Beteg a ló.— Azért, Viktor, mert szénával eteted! Térj át az abrakra, és rendbe fog jönni!  — Adjon Isten, Gyurikám! Család rendben, de ez a ló, ez még mindig beteg.— Viktor, megmondtam, hogy adjál neki nyalósót, vagy nem mondtam…..
Ha valaki még nem értesült volna róla: az IMF-küldöttség megállapodás nélkül fog hazautazni júliusban. Augusztusban is. Meg ősszel is és jövőre is. Ha visszajönnek egyáltalán. Nem olvasnak maguk újságot, elemzőkéim? Csak írnak? Sajnos, még mindig sokan vannak, akik nem…..