Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stella81

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elegem van! Bármit csinálok, bármit kérek, minden fontosabb, mint én. Gyáva vagy, nem mersz szembeszállni a szüleiddel, amiről én is pontosan tudom, milyen nehéz, mert megtettem kétszer is azért, akit akkor szerettem. De kiálltam mellette,  nem érdekelt, ki mit mond. Nekem az volt a…..
Érzések és gondolatok Elég!!! 2012.03.31 12:00:00
Elegem van! Miért érzem úgy, hogy mindig mindenért nekem kell harcolnom, nekem kell hajtanom, hogy együtt legyünk? Miért nem éri meg, amit érzek? Persze, tudom, hogy ő is azon van, hogy minél előbb ketten, együtt. Csak hát én nem ezt érzem. Nem érzem, hogy mellém állna, nem mer…..
Mai mese a falusi életről Bútor 2012.02.01 23:15:00
Az úgy volt, hogy anyukámék karácsonyra számomra egészen elképesztően nagy összeget ajándékoztak nekünk. Az első ötletünk az volt, hogy nyárig lekötjük valahol, hogy valamennyit kamatozzon is, aztán veszünk a lányoknak belőle új bútort, merthogy Dórika megyen iskolába…..
Érzések és gondolatok Mag 2012.02.21 20:13:00
Ketyeg az óra.Figyelem: tik-tak, tik-tak. De érdekes! Soha nem figyeltem fel rá, pedig mindig így feküdt az éjjeliszekrényemen. Valami változik, érzem. De nem tudom, mi, és ez megijeszt. Érzem, hogy valamit kellene tennem, de nem tudom, mit. Folyton csak keresek, olvasok, böngészek, de…..
A nő büszkén állt a szekéren. Az addig őrjöngő és ordítozó csőcselék meglátva királynői tartását hirtelen elcsendesedett. Így, ebben a kísérteties csendben vitték a vesztőhelyig. Amikor leszállt a szekérről ruhája suhogva omlott utána.Vérvörös ruhát viselt, mely…..
Mi a helyzet ma a betegségek körül? Mivel ezzel foglalkozó területen dolgozom, nagyon sok érdekes tapasztalatom van a fehér köpeny oldaláról, és mivel éppen kivizsgálás alatt állok szívpanaszok miatt, tanulom a másik oldalt is. Mit ne mondjak, egyik sem egyszerű. :) Nézzük…..
Érzések és gondolatok Fanatizmus 2012.02.08 14:00:00
A munkámban sokféle fanatizmussal találkozom, de újabban egyre gyakoribb a vallási fanatizmus helyett a politikai, amit nagy problémának érzek. Persze, nem azt mondom, hogy jó az, ha valaki vallási fanatizmusában felrobbantja magát, de felfedeztem egy lányege különbséget a két…..
Ezt a verset már nagyon régen megszerettem. Sokat mond. A mai rohanó világban elfelejtjük, hogy mindenkinek szüksége van arra, hogy megérintsék, és hogy megérintsen másokat. De mi sajnos csak lökdösődünk, jobb esetben nem érünk egymáshoz. Nem tudom, melyik a rosszabb. Ez egy olyan…..
Tenshi's blog 2012.02.07 21:26:00
A féltékenység nem annak a jele, hogy szeret a párom, hanem annak, hogy nem bízik bennem...
stella81 2012.02.08 08:46:24