Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RégiségvásárEger

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csak  Egrieknek!  Valójában már nem egri.., csak Egerben   rendezzük... Mára a látogatók többségét az ország különböző városaiból, településeiről ideutazók teszik ki! Nagy öröm számunkra, hogy akár több száz kilométert is hajlandóak utazni a…..
“Nem bírom tovább a keresztem, túl nehéz... (Egy tanulságos történet)Egyszer egy férfinél betelt a pohár, térdre borult a szobájában és így imádkozott: „Nem bírom tovább a keresztem, Édes Istenem, túl nehéz, elfáradtam! Kérlek hadd tegyem le, és kapjak…..
Régiség-árverés az egri régiségvásárban! Senki többet harmadszor... Dobpergés vezeti be a szokásos déli árverést az egri régiségvásáron. Aki jól licitál, esetleg  értékes Herendivel, Napóleon-portrés kiöntővel, antik borsdarálóval, vagy egy 100-éves festett…..
 Igen jól működik az elmúlt években kialakult régiségvásár Egerben melynek a vonatkozó önkormányzati rendelet alapján a Szúnyog-köz területe biztosított helyszínt. A vásár folyamatosan fejlődik és egyre népszerűbb mind a kereskedők, mind a látogatók körében, ennek…..